Promocja w Ultimie na pięć części Resident Evil

Rozmowy o serii Resident Evil na tematy nie pasujące do pozostałych for
Awatar użytkownika
Endriu

Promocja w Ultimie na pięć części Resident Evil

Post autor: Endriu »

Sklep ultima.pl przygotował dla fanów Resident Evil nie lada gratkę!
W maju do sprzedaży trafią po raz ostatni 5 części RE na konsolę Gamecube.
Bedą to:
-RE 0
-RE remake
-RE 2
-RE 3
-RE Code Veronica
Każda gra kosztuje 79,90 zł

Pamiętajcie, że te gry działają również na konsoli Wii.
Jako, że ostatnio kupiłem Wii ze względu na Umbrella Chronicles, nadrabiam zaleglości w grach RE na Gamecube i zamówiłem wszystkie części oprócz remake (bo juz mam) :)
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Endriu, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

motyw nie jest zły ale Ultima sama wcześnej zawyżała ceny, i kiedy takie RE0 kosztowało u nich pół roku temu 239 :D :D :D (Toż to ja w premierę dałem za RE0 219zł :D LoL to było kilka lat temu) nówki w innych sklepach dało się wychaczyć za 119zł :) nie mówiąc już o Remake'u, poprostu pozbywają się starego towaru bo jak zauważyli już się na frajerach nachapali a kiedy ci się kapneli że w innych firmach sa ceny o wiele niższe, ultimy sprzedalnośc spadła po jakimś czasie robią promocje i ścinają własne zawyżone wcześniej ceny, no comment's (nie dotyczy to tylko seri RE)
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

W dodaktu promocją określiłbym jedynie sytuację, jeśli RE2 i RE3 kosztowałyby po 50 zł, te gry mają po 10 lat (RE3 ma 9), zresztą kwestia Remake'a i RE Zero ma sie podobnie. To żadna promocja, tylko pozbywanie się zalegającyh na półkach towarów, przy mozliwie największym zysku.
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Z jednej strony trochę drogo. Z drugiej, gdy ktoś ma GameCube, kupił jednego Residenta i mu się spodobał, to może za jednym zamachem kupić pozostałe części. Jeżeli promocja trwa tylko do końca maja, to zostało już niewiele czasu, aby się zdecydować na kupno.

Mogli zrobić tak, że gdy ktoś kupi wszystkie części na raz, to dostanie jeszcze dodatkowe rabaty, ale cóż... chyba faktycznie chcą się tego pozbyć, bo zalega na półkach.
Ostatnio zmieniony pt 23 maja, 2008 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
RoboticFreeze

Post autor: RoboticFreeze »

Na Allegro można kupić taniej
Zablokowany

Wróć do „Pozostałe (ogólne) dyskusje o serii”