Resident Evil GTA SA (film)

Nieoficjalne edycje, mody i inne dodatki
Awatar użytkownika
Chris_BSAA

Resident Evil GTA SA (film)

Post autor: Chris_BSAA »

Witam wpadłem dziś na pomysł żeby zrobić filmik o resident evil w GTA SA mam skiny Bohaterów RE i zombi tylko potrzebuje fabuły mogli byście mi pomoc coś wymyśleć na początku pomyślałem żeby oprzeć się na fabule z RE 3 Nemesis czy to dobry pomysł ?
Awatar użytkownika
Jakem Gozdek

Post autor: Jakem Gozdek »

GTA SA Resident Evil 1 leci na Hyperze w Replayu ;p
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Jakem Gozdek pisze:GTA SA Resident Evil 1 leci na Hyperze w Replayu ;p
Emm kiedyś widziałem urywek...to to był niby resident ? :smiech2:
Chris_BSAA pisze:Witam wpadłem dziś na pomysł żeby zrobić filmik o resident evil w GTA SA mam skiny Bohaterów RE i zombi tylko potrzebuje fabuły mogli byście mi pomoc coś wymyśleć na początku pomyślałem żeby oprzeć się na fabule z RE 3 Nemesis czy to dobry pomysł ?
W sumie, jakby nie patrzeć motyw Raccoon city był "molestowany" milion razy, ale co z tego? jeśli filmik będzie fajny - spoko, hmm pomysłów może być wiele, np akcja rozgrywająca się równocześnie z wydarzeniami z RE3 lub coś innego, infekcja w niewielkim miasteczku na jakimś.....odludziu ( z tego co kojarzę to świat w GTA SA jest potwornie rozległy więc...możliwości mamy dużo....można np rozpocząć akcje od jakiegoś drobnego wprowadzenia w jakiejś bazie ( stary dobry wypadek w laboratorium ) lub coś zupełnie innego akcja rozpoczyna się od ataku jakiegoś zombiaka ( to tak dla kontynuacji motywu z małym miasteczkiem) w krótce dość duży obszar (powiedzmy miasto, miasteczko i pustynia) zostaje odizolowane i ukazane zostają losy tych co przeżyli, czy coś w tym stylu, np potem scenka rodem z Mad Max'a: samochód jadący przez pustynie :P ( wiem wiem Extinction nieźle mi namieszał we łbie a widziałem go tylko raz :) ) który pod wieczór zajeżdża do zainfekowanego miasta, gdzieś w podziemiu/melinie/metrze spotyka innych ocalałych ( po wielu perypetiach) i potem beztroska walka o przeżycie a ich celem jest dostanie się na lotnisko by wynieść się z obszaru zawirusowanego, w między czasie ścigani mogą też być przez specjalny oddział żołnierzy liwkidujących wszystko co się rusza na tym obszarze ;) Wiem, wiem wymyślać farmazony to łatwo :P , pytanie co jest się w stanie wykonać, nie wiem jakie możliwości do zrobienia filmiku daje San Andreas.....ale może te moje "myśli nieuczesane" dodadzą ci parę pomysłów.
Ostatnio zmieniony ndz 29 mar, 2009 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Chris_BSAA

Post autor: Chris_BSAA »

Dzięki Nemesisdresso na pewno wykorzystam parę pomysłów dodam że do wykorzystania mam postacie takie jak Wesker,Jill,Leon (2 stroje),Chris,Ashley (3 Stroje),Claire i paręnaście skinów zombiaków oraz innych postaci z GTA SA
ramones

Post autor: ramones »

tez jestem w szoku ze to na Hyperze to Resident i te teksty które chyba zombie mówi (jezeli to faktycznie RE)
-dopadniemy Cie ee ee...
uuu wieje tam grozą:]

a Tobie zycze powodzenia, ogolnie jezeli mowa o funfilmach to bardziej bym był za czyms we Flashu:) ale trzymam kciuki za produkcje:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Unofficial Resident Evil”