Resident Evil GTA SA (film)
- Chris_BSAA
Resident Evil GTA SA (film)
Witam wpadłem dziś na pomysł żeby zrobić filmik o resident evil w GTA SA mam skiny Bohaterów RE i zombi tylko potrzebuje fabuły mogli byście mi pomoc coś wymyśleć na początku pomyślałem żeby oprzeć się na fabule z RE 3 Nemesis czy to dobry pomysł ?
- Jakem Gozdek
-
nemesisdestro
Emm kiedyś widziałem urywek...to to był niby resident ?Jakem Gozdek pisze:GTA SA Resident Evil 1 leci na Hyperze w Replayu ;p
W sumie, jakby nie patrzeć motyw Raccoon city był "molestowany" milion razy, ale co z tego? jeśli filmik będzie fajny - spoko, hmm pomysłów może być wiele, np akcja rozgrywająca się równocześnie z wydarzeniami z RE3 lub coś innego, infekcja w niewielkim miasteczku na jakimś.....odludziu ( z tego co kojarzę to świat w GTA SA jest potwornie rozległy więc...możliwości mamy dużo....można np rozpocząć akcje od jakiegoś drobnego wprowadzenia w jakiejś bazie ( stary dobry wypadek w laboratorium ) lub coś zupełnie innego akcja rozpoczyna się od ataku jakiegoś zombiaka ( to tak dla kontynuacji motywu z małym miasteczkiem) w krótce dość duży obszar (powiedzmy miasto, miasteczko i pustynia) zostaje odizolowane i ukazane zostają losy tych co przeżyli, czy coś w tym stylu, np potem scenka rodem z Mad Max'a: samochód jadący przez pustynieChris_BSAA pisze:Witam wpadłem dziś na pomysł żeby zrobić filmik o resident evil w GTA SA mam skiny Bohaterów RE i zombi tylko potrzebuje fabuły mogli byście mi pomoc coś wymyśleć na początku pomyślałem żeby oprzeć się na fabule z RE 3 Nemesis czy to dobry pomysł ?
Ostatnio zmieniony ndz 29 mar, 2009 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chris_BSAA