Ulubiony Tyrant
-
Dark Prince
Ulubiony Tyrant
Moim ulubionym bossem z REsidentów jest oczywiście Tyrant (najwredniejszy to co innego). A Tyrantów jest sporo... Który najbardziej przypadł wam do gustu??
http://img300.imageshack.us/img300/3086/respiszz1.jpg
Mi chyba z REbirth.
http://img300.imageshack.us/img300/3086/respiszz1.jpg
Mi chyba z REbirth.
Z Rebirtha, aczkolwiek bardzo mi się podoba również z RE0 ma większy zakres ruchów i jest świetnie animowany no ale sentyment do Tyranta z "Jedynki" wygrywa
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
Dark Prince
T-002 Tyrant jest Bossem w REbirth/RE1 i był jednym z udanych eksperymentów 
-
Dark Prince
Mimo iz gralem tylko w RE, RE2 i RECV pozwole sobie oddac glos, z tych 3 czesci najbardziej podobal mi sie tyrant z RE2 jak nie dawal mi spokoju na komisariacie, do kazdego pokoju sie balem wejsc a jaki szok jak przez sciane wskoczyl do pokoju
. Ten z RE1 tez byl gites ale z CV jakos w ogole nie przypadl mi do gustu, jakis taki latwy i nie straszny ;P.
Z tych na zdjeciu fajnie wizualnie prezentuje sie ten z Rebitha i podobaja mi sie przemiany tego z GS1(pewnie dal popalic
).
Z tych na zdjeciu fajnie wizualnie prezentuje sie ten z Rebitha i podobaja mi sie przemiany tego z GS1(pewnie dal popalic
-
Dark Prince
Thantos według mnie tylko w ostatniej formie wygląda nieźle i w ostatnim Showdownie 
Mam podobne mniemanie,choć Tyrnaty z Zero i Remake - a również mają klasę .Aczkolwiek kiedyś i ten z RE2 był szczytem tego czego można od gry i bossa wymagać,ale cóż czasy się zmieniająWesker - Dark Life pisze:Thantos według mnie tylko w ostatniej formie wygląda nieźle i w ostatnim Showdownie
-----------------------------------------------------
http://pl.youtube.com/user/Dawidmwrc
http://pl.youtube.com/user/Dawidmwrc
-
FurryPiter
-
nemesisdestro
No właśnie, kurcze Mr X jest świetny, strach polega na elemencie zaskoczeniaDark Prince pisze: no to nieźle ..jeden z fajniejszych bosów i prototyp nemesis jes denny
(no dobra to już nie obowiązuje jak przejdziemy grę X razy) ale walka z nim, muzyka, przyprawia o dreszcze....Ja osobiście mam sentyment do niego, ale większy mam do rzecz jasna ,,the granddaddy of them all" czyli oryginalnego Tyranta
A co do Tyranta z CV - nienawidzę gościa jest twardy i upierdliwy walka z nim to horror
(i o to chodzi
A co do tyrantów to mi się podobał najbardziej ten z RE1, po za tym z RE2 jak rozwalał ściany i taka klimatyczna muza
Mistrzostwo świata, jak na tamte czasy 
Ostatnio zmieniony wt 24 kwie, 2007 przez kaspa, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadza sie w tamtym czasie taki gość jak Mr.X robił wrażenie , ścigał nas niczym Terminator, wiadomo był protoplastą Nemesisa
Mi najbardziej jego akcja podobała się podczas rozwalenia ściany oraz na ostatnim piętrze kiedy łapiąc się za balustradę zatorował nam drogę
-
nemesisdestro
qrde ta akcja była niesamowita (ta z ścianą ), a co do balustrady to mam zabawną historyjkę, otóż wpierw przechodziłem tą gierkę z bratem ( no może bardziej obserwowałem,to był dawno temu) i przy graniu w scenariuszu Claire B (przechodziliśmy ten scenariusz pierwszy raz) po jakimś tam dniu brachol powiedział mi że miał jakiś sen że grał w RE2 ( uzależnienie?
) i że śniło mu się jak spotkał Mr X , na 1st floor obok drzwi do biblioteki ( te dwustronne drzwi ), tego samego dnia odpalił grę....wyobraźcie sobie nasze zdziwienie gdy spotkaliśmy Mr X na 2gim piętrze ( tz: tylko piętro wyżej niż w śnie....!). To była akcja jaką zawsze sobie przypominam grając ten scenariusz 
- Nemesis US