[RE4 - Gameplay Video] Verdugo Knife - No Damage

Opowiadania, wiersze, filmy, komiksy, rysunki, stroje, kolekcje...
Salvin

[RE4 - Gameplay Video] Verdugo Knife - No Damage

Post autor: Salvin »

Wiem, że temat o pokonywaniu bossów nożem był wielokrotnie wałkowany, ale kilka dni temu znalazłem mój archiwalny filmik. Zapewne większość zna ten sposób, albo przynajmniej go widziała. Wiem również, że są filmiki w których pokonanie Verdugo nożem trwa mniej niż 10 minut. Jednak moje nagranie jest trochę dłuższe bo chciałem pokonać go w "uczciwej" walce, bez bugów, że się chłopak zatnie w drzwiach. Jak się okazuje nasz milusiński wcale nie jest taki szybki jak się wydaje co zręcznie można wykorzystać przeciw niemu.
http://www.youtube.com/watch?v=JSdrKaZ8PUw - część 1
http://www.youtube.com/watch?v=CgfINBP8en8 - część 2
http://www.youtube.com/watch?v=Bt1xScydpkc - część 3

PS. Filmik był nagrywany około 2 lata temu na dość leciwym sprzęcie, więc są drobne przycinki i czasem spadki klatek.

Zapraszam.
Ostatnio zmieniony wt 06 kwie, 2010 przez Salvin, łącznie zmieniany 1 raz.
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

wow, gratuluje umiejętności, ja nie mam aż takiej wprawy. Szczególnie podobał mi się fragment w pierwszej części jak wbiegłeś do pomieszczenia gdzie jest pokój z windą a Verdugo już tam na Ciebie czekał. Nie ma co obracałaś tym chłopaczkiem w trakcie walki jak naleśnikiem :smiech2: szacun.
Salvin

Z tym pomieszczeniem to ja nie wiedziałem, że tam będzie, myślałem że spadł gdzieś za mną, jak już otworzyłem drzwi to nie było już odwrotu :smiech3:. Mi się podoba "bieg na setkę" pod koniec 2 filmiku. Niby nic wielkiego, ale gęba mi się cieszy jak to widzę. Naprawdę fajnego bossa wymyślili. Po Nemku to mój drugi ulubiony.
Awatar użytkownika
Kimiko

Post autor: Kimiko »

Świetne... Ja jeszcze nigdy nie próbowałam pokonać go nożem. Następnym razem spróbuje :D
" Żadna część państwa nie korzysta z przedłużającej się wojny. W wojnie niech twoim celem będzie zwycięstwo a nie długa kampania" - Sztuka wojny, Sun Zi
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Ja też nie próbowałem.Gratulacje chłopie,dobra robota.Mam pytanie robiłeś to na klawiaturze jeśli tak to szacun ;).
Ps3Centerbloog.pl
Salvin

Tak całego RE4 przechodziłem na klawiaturze, jak dobrze się ustawi sterowanie to gra się bardzo wygodnie.
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Verdugo to najefektowniejszy boss w RE4 i walka z nim zawsze jest widowiskowa. Znalazłeś dobry sposób na niego ale walka tylko nożem wymaga dużo cierpliwości a i cały czas trzeba mieć się na baczności. Gratulacje :rad10:
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Awatar użytkownika
Ari

Post autor: Ari »

Znakomite umiejętności ;D obejrzałem całą walkę z wielkim podziwem ;D
Computer Graphic
RE Fan
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fan Area”