Mam problem, a raczej pytanie. Gdzie można znaleść ulepszenie do shotguna? Bo zwiedziłem już cały Posterunek i nie ma
[Pomoc] Ulepszony shotgun
[Pomoc] Ulepszony shotgun
Witam!
Mam problem, a raczej pytanie. Gdzie można znaleść ulepszenie do shotguna? Bo zwiedziłem już cały Posterunek i nie ma
Napisałem ten temat, gdyż odpowiedzi nie znalazłem nigdzie (spis przedmiotów w RE 2 - nie ma, Bronie i Amunicja - nie ma, wszystkie tematy o RE 2 - nie ma) Jak grałem niedawno. to także nie znalazłem (miałem tylko ulepszony pistol i magnum, do shotguna części nie znalazłem
) Prosiłbym o pomoc bo chciałbym popykać w zombie z dopakowanego shota 
Ostatnio zmieniony sob 10 lip, 2010 przez Patriko6b, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ty kupilem sobie wlasnie monitor, i na kartonie jest taki znaczek ze szklanka, co on oznacza?
- Że zakup trzeba opić !
- Że zakup trzeba opić !
- DoubleFace
Zapewne chodzi Ci o pełnowymiarowego Remingtona. Części do niego znajdziesz przy leżącym zombie w pierwszym pomieszczeniu po wyjściu z pomieszczenia z kolejką w opuszczonej fabryce. Po prostu podejdź do tego zombie i wcisnij "akcja" (w BH2 było widać przy trupie skrzynkę taką, ale w RE nic nie wskazuje na posiadanie przedmiotu). Potem połącz ze swoim shogunem. Radzę przy tym mieć pusty magazynek bo customizacja daje Ci na start pełny magazynek 7 naboi.
Dokładnie. Części leżą przy zombiaku, który już nie wstanie, ale najpierw trzeba zlikwidowac jego obstawe. Potem zamiast udac sie do wyjscia pójśc w przeciwna stronę. Korytarz wygląda trochę jak litera Y, przy czym prawa odnoga to EXIT a lewa to właśnie zombiak i części do Remingtona.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there