Wersja trial do pobrania na: www.biohazard1.com
Pobrałem tą wersję i muszę powiedzieć że niemożna grać Jill, możemy grać tylko przez 15min i wyskoczy napis: To be continued.
Trial (PSX)
Trial (PSX)
Ostatnio zmieniony wt 09 paź, 2012 przez Gnapek, łącznie zmieniany 4 razy.
Bo w koncu jest to trial, czyli demo 
Kilka znaczacych roznic na szybko:
- napis krwia na scianie przy Pomieszczeniu ze skrzynia po prawej stronie Posiadlosci
- zombiak schodzacy po schodach kiedy jestesmy w tym pomieszczeniu
- sposob wchodzienia i schodzenia ze schodow (podchodzimi do nich i postac sama wchodzi, nie wciskamy przycisku)
- inny wyglad skrzyn (oraz dzwiek otwierania), ograniczona liczba miejsc w nich, nie sa polaczone ze soba (wlozysz do jednej i z niej tylko mozesz ow przedmiot wyjac)
I oczywiscie pomieszane rozmieszczenia przedmiotow, inny wyglad drzwi podczas animacji otwierania i cos tam jeszcze (z pamieci pisze
) 
Kilka znaczacych roznic na szybko:
- napis krwia na scianie przy Pomieszczeniu ze skrzynia po prawej stronie Posiadlosci
- zombiak schodzacy po schodach kiedy jestesmy w tym pomieszczeniu
- sposob wchodzienia i schodzenia ze schodow (podchodzimi do nich i postac sama wchodzi, nie wciskamy przycisku)
- inny wyglad skrzyn (oraz dzwiek otwierania), ograniczona liczba miejsc w nich, nie sa polaczone ze soba (wlozysz do jednej i z niej tylko mozesz ow przedmiot wyjac)
I oczywiscie pomieszane rozmieszczenia przedmiotow, inny wyglad drzwi podczas animacji otwierania i cos tam jeszcze (z pamieci pisze
Ostatnio zmieniony śr 02 maja, 2007 przez MiGoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Leon S. Kennedy
Re: Biohazard (Trial PSX)
Ale można zastosować Kody do AR i pozbyć się limitu czasowegoGnapek pisze:Wersja trial do pobrania na: www.biohazard1.com
Pobrałem tą wersję i muszę powiedzieć że niemożna grać Jill, możemy grać tylko przez 15min i wyskoczy napis: To be continued.
- Kuba Pajączek
ale podaj mi taki program do action replay jakiego tu użyłeś(jeśli użyłeś) i opisz dokłądnie co do jednej maciupkiej rzeczy co mam z nim zrobić bo nie umiem używać AR na kompie ani na niczym innym
[ Dodano: Nie Cze 08, 2008 20:43 ]
no świetnie, rok minął prawie a ja nie mam odpowiedzi. Ktoś mi pomoże z pozbyciem się limitu?? Halo halo?
[ Dodano: Nie Cze 08, 2008 20:43 ]
no świetnie, rok minął prawie a ja nie mam odpowiedzi. Ktoś mi pomoże z pozbyciem się limitu?? Halo halo?
http://www.byond.com/games/DarkerEmerald/TLC
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).
"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).
"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"