Dokładnie zamiast Hard jest Professional, a jeżeli chcesz sobie utrudnić to przejdź nożem samym od razu mówię że się da
Przejście za pomocą samego noża lub Handguna
Przejście z użyciem noża
Temat powstaly z wyciecia postow z innego tematu...
Dokładnie zamiast Hard jest Professional, a jeżeli chcesz sobie utrudnić to przejdź nożem samym od razu mówię że się da
Ostatnio zmieniony czw 17 maja, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 2 razy.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Przejście za pomocą samego noża lub Handguna
Temat powstaly po wycieciu postow z innego tematu...
Może lepiej zacząc od samego handguna?
Ciekaw jestem ile zajme załatwienie nożem 2 El Gigante(lokacja z lawą).
Sam Dr. Salvador to niezły hardcore.
Może lepiej zacząc od samego handguna?
Ciekaw jestem ile zajme załatwienie nożem 2 El Gigante(lokacja z lawą).
Sam Dr. Salvador to niezły hardcore.
Ostatnio zmieniony śr 16 maja, 2007 przez Vocap, łącznie zmieniany 1 raz.
Salvadora się nie ubija 
a walka z dwoma Gigantami wcale nie jest taka długa ot około 6 minut
a walka z dwoma Gigantami wcale nie jest taka długa ot około 6 minut
Tzn. w naszym "Slangu" (hehe) innych broni używa się tylko w miejscach w których jest niezbędna jak choćby strącenie skrzynek w wiosce nocą 
-
Serious Sam
- Leon S. Kennedy
Dokładnie już to pisałęm w innym temacie, przechodzenie Knife Only jest wymuszone używaniem broni ale tylko w takich sytuacjach gdzie gra ma posunąć się dalej a nożem nie damy rady 
A to utrudnia, bo w zamku i na wyspie są te chłopki z tarczami ale trzeba se radzić (Hehe) Dzięki będę się starał.
[ Dodano: 31 Maj 2008 11:27 ]
A mam jeszcze jedno pytanie.! W polskiej wersji językowej pisze "pistolet" A w angielskiej Handguna! Więc mam przejść tylko z " Handguna" i nożem czy mogę kupić inne rodzaje klamek???
[ Dodano: 31 Maj 2008 11:27 ]
A mam jeszcze jedno pytanie.! W polskiej wersji językowej pisze "pistolet" A w angielskiej Handguna! Więc mam przejść tylko z " Handguna" i nożem czy mogę kupić inne rodzaje klamek???
Krausera chyba najłatwiej ze wszystkich bossów pokonać nożem.David77 pisze:A Klauser Hmmmm niewiem
Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Chodzi o to, że Ashley w zbroi jest nie do zabicia i tym samym jest nam łatwiej? Nie wiem, czy coś takiego jest dozwolone w przyjętej konwencji 'only knife'.David77 pisze: ( Przyznam się do tego że trochę sobie pomagam bo Ashlei ma zbroję hehe )