Siemka mam residenta evila 4 pl sc
...sciaglem ten Mouse aim 2.0 wlozylem te dwa pliki tam gdzie jest plik.exe...uruchamiam gre poprzez mouseAima klikajac na load game gra sie uruchamia wybieram pl jezyk rozpoczynam gre i doooopa niemoge sterowac myszka wszystko jest na normalu ....co robie zle? pomuszcie bo niecierpie celowac na padzie:/
Glos z tostera: Pisze sie "Nie działa" a niedziala - z poczatku myslalem, ze chodzi o jakas niedziele Ogolnie uwazaj na orty...
Ostatnio zmieniony pt 05 mar, 2010 przez raffixon, łącznie zmieniany 3 razy.
..moja wersja to multi language ma pare jezykow przy starcie gry...ale agkielskiego neima
niewiem szukalem troche i neiznalazlem takiego rpoblemu tu na forum ....kurde czekalem dobry tydzien na ta gre a na padzie niebede gral bo sie lipnie gra:/
...jakby ktos mial ten plik prosze go podac w linku thx
Ostatnio zmieniony ndz 22 lip, 2007 przez raffixon, łącznie zmieniany 1 raz.
no wlasnie ....moze na maila mi to przeslijcie? raffix666@o2.pl albo gg 3716100 ..albo na rapidshare lub gdzies w rzuccie i nwoego linka dajcie dzieki wam:P
...szkoda jeszcze ze nieda sie ruszac na klawiaturze podczas celwoania:P
...a da sie zmieni ze na A i D bedzie postac szla krokami w lewo lub w prawo zamiast obracania sie?:D
Ostatnio zmieniony pn 23 lip, 2007 przez raffixon, łącznie zmieniany 1 raz.
witam, czy odpowie mi ktos na pytanie jak uzywac mouseaim 2.0 dla re 4? mam viste, zainstalowanego patcha i nadal nie chodzi...
na klawiaturze probowalem grac ale beznadziejnie sie gra..
Ostatnio zmieniony śr 14 lis, 2007 przez ezekiel, łącznie zmieniany 1 raz.
spróbuj jeszcze na klawie, poustawiaj jeszcze jakoś klawisze - ja osobiście nie grałam na mouse aim, ale wszyscy co grali mówili, że wolą klawę a na klawiaturze mi się gra świetnie.
Znajdz inną wersje tego programu jeszcze. Koleżanka ma racje, mouseaim to kompletna porażka w re4 wolałem grać klawiturą mimo że krew mnie zalewała przez nią, 30min i sie przyzwyczaisz. Ale na padzie i tak gra sie najlepiej hyhy
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Widze że nie zrozumiałeś... używałem tego programu Kopiujesz wypakowane pliki do katalogu gry, klikasz na loader a pozniej na run w okienku ktore sie pojawiło. Baardzo skomplikowane ;]
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nemesis pisze:Widze że nie zrozumiałeś... używałem tego programu Kopiujesz wypakowane pliki do katalogu gry, klikasz na loader a pozniej na run w okienku ktore sie pojawiło. Baardzo skomplikowane ;]
nie rob ze mnie glupka -.-
wersja europejska, mam wersje 1.1 i probowalem odpalac mouseaim 1.2 i 2.0 i zaden nie dziala
o jakim pliku mowisz?