Smaczek z krową
Smaczek z krową
Wczoraj grając postanowiłem poznęcać się nad krową
stanąłem koło głowy i gdy strzeliłem w tułów to mućka uderzyła mnie głową
potem jak podeszłem jeszcze raz to mi znowu oddała. Mordercy krów strzeżcie się!!
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Joozeck, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nemesisdestro
Hehe animofile
do których też się zaliczam, psa niestety nie można ubić hmm, kury padają na grzbiet, a krowy na bok. Bawiłem się różnymi broniami i najlepiej mi się rzuca w zwierzynę granatami, macie przynjamniej pewność że krowa was nie kopnie hehe
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Tego pajączka to przez linkę załatwiam albo nożem lub Ganado rzuca w moją stronę laskę dynamitu i w szopie zostaje niemały burdel hehe
a wiecie że jeden kruk na cmentarzu (jak tam pierwszy raz idziemy to siedzi na nagrobku na wprost drogi) zostawia ~1500 ptas za to kruk na wyspie jak po pokonaniu Iron Maiden w pomieszczeniu laboratoryjnym idziemy do handlarza na mostek (ten co na nim walczymy z Krauserem w Assignment Ada) to nad tym mostkiem jest zadaszenie, na którym siedzi sporo kruków. Najlepiej TMP/Blacktailem je zestrzelić. Jeden z nich zostawia 5000 ptas w sztabkach 
Wcale nie lepiej, ja zawsze używam tylko jednego granata FLASh, i ŻADEN nie ma prawa uciec, nieraz TMP się nie trafi lub kruki odlecą za szybko a tak mamy 100% pewność. Podobnie polecam w lokacji El Giganto w dzień, kiedy mamy dużą grupkę kruków
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.