Historia/Fakty
Historia/Fakty
Moim problem jest to ze nie zbyt biegle posluguje sie jezykiem angielskim
(lub przez czyste lenistwo
) i chcial bym aby ktos kto sie zna poopowiadal troche np. skad sie wziol Las Plagas, czy wiesniacy zawsze mieli korbe wobec przyjezdnych itp. 
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem 
Nie. wieśniacy żyli sobie spokojnie zanim wkroczył Saddler ze swoją świtą i namieszał nieco, masz na ostatnim filmiku na creditsach to objaśnione. Co do Las Plagas jest to wirus który już dawno temu został odnaleziony w Hiszpańskiej Kopalni, później juz nie musze mówić bo RE4 dobrze Historię opowiada
Ostatnio zmieniony czw 04 paź, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Najlepiej żebyś sobie spolszczenie w takim razie załatwił
Tak jak Wesker wspomniał, koncowy filmik w prosty sposób duzo wyjaśnia.

Ps: Chyba bardziej pasożytWesker - Dark Life pisze:Co do Las Plagas jest to wirus który już dawno temu został odnaleziony w Hiszpańskiej Kopalni
Ostatnio zmieniony czw 04 paź, 2007 przez Nemesis, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Do zamku? chyba nic specjalnego, oprócz tego, że Luis pracował dla Saddlera badając plagasy (reszta tego wątku jest na zamku - generalnie Saddler stracił do niego zaufanie). Oczywiście wiesz też, że gdzieś niedaleko kręci się kobieta w czerwieni, ale jeszcze nie miałeś okazji z nią pogadać. No i jeszcze ta gadka Chief'a w domu (you carry the same blood as us it seems) oznaczała, że też masz plagasa (jeśli jeszcze tego nie wiesz
). No a na początku zamku, chyba w pierwszej gadce Salazara dowiadujesz się, że on nie jest typowym ganado, tylko umie kontrolować plagasy.
Na zamku dowiesz się więcej o plagasach i jak je odkryto i powołano do życia (notatki Luis'a)
Na zamku dowiesz się więcej o plagasach i jak je odkryto i powołano do życia (notatki Luis'a)
A czy wieś też była amiszami zanim saddler wkroczył? Bo ja na gacku resa mam i tez nic nie kapuję
. Bo mnie dziwi skąd piłę i samochody mają
. I mam taką małą prośbę (na pewno nikt mi jej nie spełni). Czy mógłby mi ktoś na email przesłać całą historię przed wydarzeniami w re4? Bo szukałem po necie i niestety nic nie znalazłem 
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Dokładnie pasożyt, za bardzo się w nocy rozpędziłem
poczytaj a sie dowiesz. ale radzę ci samemu zagłębiać się w śwait RE no chyba że napradę z Anglika jesteś "noga" to wtedy my służymy pomocą 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
A propos historii mieszkańców wioski
Właśnie przejrzałem sobie filmik końcowy z RE4 (ten ze skryptami przedstawiającymi życie tych ludzi przed nadejściem "ciemnych czasów Saddlera"). Jest to w sumie nieźle przytłaczające. Pewnie, że to co z nimi się stało to "zasługa" tego ichniego Rydzyka, ale wpada sobie tam do nich taki Leon i wszystkich jak leci tnie z shotguna... Pewnie, że oni nas atakują, że nic im już i tak nie pomoże, ale jak by na to nie patrzeć to są niewinni ludzie...
Właśnie przejrzałem sobie filmik końcowy z RE4 (ten ze skryptami przedstawiającymi życie tych ludzi przed nadejściem "ciemnych czasów Saddlera"). Jest to w sumie nieźle przytłaczające. Pewnie, że to co z nimi się stało to "zasługa" tego ichniego Rydzyka, ale wpada sobie tam do nich taki Leon i wszystkich jak leci tnie z shotguna... Pewnie, że oni nas atakują, że nic im już i tak nie pomoże, ale jak by na to nie patrzeć to są niewinni ludzie...