EX Files

Veronica

EX Files

Post autor: Veronica »

Mam mały problem dotyczący nazwy mojego posta. Otóż wiem, że EX File jest zbiorem niektórych ważnych dokumentów serii RE. Nie wiem, czy to jest dostępne podczas przechodzenia trypu gry EX EXTREME czy z czymś innym. Czy może można znaleźc to jedynie w sieci. Porszę o pomoc :smut8:
Ostatnio zmieniony wt 04 gru, 2007 przez Veronica, łącznie zmieniany 1 raz.
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Ten dodatek jest w wersji na Dreamcasta i PC, zbiór artworków jest ciekawy lub modele 3d ale warto naznaczyć że aby odkryć nowy trzeba go spotkać w grze
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Wesker - Dark Life pisze:Ten dodatek jest w wersji na Dreamcasta i PC, zbiór artworków jest ciekawy lub modele 3d ale warto naznaczyć że aby odkryć nowy trzeba go spotkać w grze

Veronice nie chodzilo o dodatki, o ktorych wspomniales, lecz o Ex Files, czyli zestaw dokumentow (pamietnikow), jakie zostaly dodane tylko do wersji RE2 na Nintendo 64 (w ktorych znajduja sie informacje laczace wydarzenia z RE2 z RE0, RE1 czy RE3). Wszystkie mozna przeczytac na MWRC: RE HQ --> http://www.mwrc.pl/RE_Serie/RE2/RE2.php?n=N64&x=2
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez MiGoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Veronica

Post autor: Veronica »

Danke, już się biorę za czytanie
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Wersja Resident Evil 2 na Nintendo 64, zawiera sporo różnic w stosunku do innych platform.
Oprócz wspomnianych już przez Veronice Ex-files mamy możliwość losowego rozmieszczenia przedmiotów (opcja "Randomizer"), wybór poziomu brutalności (koloru krwi). Troszkę inne jest również intro oraz rozmieszczenie zombie. Ponadto dostępne są nowe stroje dla postaci.
Wszystko do obejrzenia w tym filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=Us-gkt428Yc
Ostatnio zmieniony sob 11 kwie, 2009 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

I nie ma żadnych loading'ów, ścieżka audio jak na pojemność cart'a obsługiwanego przez N64 wypada bardzo dobrze. Szkoda, że nigdy nie udało mi się nabyć tej wersji.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

No ale kompresja filmów jest gorsza a co do ścieżki dźwiękowej równiez wypada gorzej w stosunku do wersji z PSX'a gdyż N64 nie miało jeszcze obsługi pełnego Audio a jedynie w oparciu o Midi, co Mnie jedynie zachęciło to Ex files które przeczytałem jakis czas temu, marzę natomiast o tej samej wersji na DS, mogliby przenieść dosłownie z tej wersji bez żadnych cięć ;)
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 2”