Patch v1.1 do wersji europejskiej
- Leon S. Kennedy
-
Dark Prince
- Prisonbull
U mnie wszystko OK dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 30 Cze 2007 15:48 ]
A tu moje real-screeny.
link
link2
Glos z tostera: Nie wrzucamy zdjec, tylko linki do nich!
[ Dodano: 30 Cze 2007 15:48 ]
A tu moje real-screeny.
link
link2
Glos z tostera: Nie wrzucamy zdjec, tylko linki do nich!
Ostatnio zmieniony czw 10 lip, 2008 przez Prisonbull, łącznie zmieniany 3 razy.
Dark Prince pisze:I jakby co już nie macie problemu z wersją azjatycką. Bo spolszczenie to jednocześnie patch Asian to European + patch 1.1 + spolszczenie.
Może ktoś dać linka to takiego czegoś ? prosze
Bo ja mam spolszczenie Biohazard4_PL.exe 24,8 MB i jak zainstaluje najpierw patacha Asian to Eur , potem 110 i spolszczenie na koncu to wywala przy instalacji błędy niezgodonosci i potem gra się załącza z carnym ekranem.
Kiedy isntaluje najpierw to spolsczenie to patch wogóle nie chce się zainstalować.
-
Dark Prince
Eh, to niech potwierdzą ci, którzy zainstalowali to spolszczonko
. Graficznie to nie ma różnicy!!!
...
Juzbrig, to masz dobre spolszczenie tylko instaluj go na biohazard4 sam!!! Bez patchów żądnych.
[ Dodano: Pią Lip 06, 2007 21:47 ]
Eee...
Biohazard 4 + spolszczenie - http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... c170b2a84e .
Resident Evil 4 + patch 1.1. - http://img.photobucket.com/albums/v622/ ... ke/wow.png .
...
Juzbrig, to masz dobre spolszczenie tylko instaluj go na biohazard4 sam!!! Bez patchów żądnych.
[ Dodano: Pią Lip 06, 2007 21:47 ]
Eee...
Biohazard 4 + spolszczenie - http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... c170b2a84e .
Resident Evil 4 + patch 1.1. - http://img.photobucket.com/albums/v622/ ... ke/wow.png .
-
sidkillerpl
To ja mam problem tego typu - mam RE4 w wersji bez instalacji(po prostu wypakowuje pliki z archiwum *.rar). Ponadto jest to wersja azjatycka. Ale zamieniłem wszystkie pliki tak, jak zostało tutaj opisane. Niestety, jako że gra się nie musi instalować, to nie tworzy kluczy w rejestrze, gdzie trzeba zmienić nazwę. Oczywiście otworzyłem rejestr i stworzyłem ten klucz: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4. Niestety to nic nie dało, ponieważ patch nie chce się zainstalować(nazwy folderów na dysku są po zamianie plików prawidłowe).
Więc tu moja prośba - czy nie mógłby ktoś wyeksportować tej części rejestru ("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4" właśnie) do pojedynczego pliku *.reg i umieścić na, np. rapidshare.com lub sendspace.com? Bo wydaje mi się, że rozwiązałoby to wszystkie problemy.
Byłbym bardzo wdzięczny.
Więc tu moja prośba - czy nie mógłby ktoś wyeksportować tej części rejestru ("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4" właśnie) do pojedynczego pliku *.reg i umieścić na, np. rapidshare.com lub sendspace.com? Bo wydaje mi się, że rozwiązałoby to wszystkie problemy.
Byłbym bardzo wdzięczny.
This is your life and it's ending one minute at a time...
-
sidkillerpl
-
sidkillerpl
No ludzie... Czemu to jest tak, że jeśli ktoś ma problem z grą, to nie chcecie się dzielić wiedzą, co zrobić i jak. Najprostsza metoda - powiedzieć, żeby kupić oryginał. To już latanie w kulki, bo przecież widać, że ludzie tutaj piszą, bo mają problem z wersją piracką. Bo powiedzcie mi sami - po co by tyle się męczyli z całym tym szajsem zamiany plików z wersji azjatyckiej na europejską. Ponoć wszyscy mają oryginały... To u nas w Polsce macie wersję spatchowaną już, bo taka została u nas wydana. Co komu szkodzi wyeksportowanie pliczku zajmującego jakieś 2 KB?
This is your life and it's ending one minute at a time...
-
FurryPiter
Jako iż 1szy raz mam styczność z RE 4, mam pytanie. Czy tak wygląda gra z patchem ?
Kliknij mnie
Bo podczas próby instalacji patcha, wyskakuje komunikat jakby patch już był zainstalowany...
Kliknij mnie
Bo podczas próby instalacji patcha, wyskakuje komunikat jakby patch już był zainstalowany...