Patch v1.1 do wersji europejskiej

Również o Resident Evil 3.5
Pueblos

Post autor: Pueblos »

no niestety mouseaim nie emuluje ruchów myszy tak jak sobie to chcieliśmy wyobrazić - czyli jak w grze PC gdzie sterowanie myszą jest wbudowane przez autorów gry - niestety sztucznie i niewygodnie się nim gra - lepiej klawiaturą gdzie wszystko jest pod ręką
AYE
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

Bo mouse aim emuluje analog a on ni jest konstrółowany do takich ruchów jak myszą
Awatar użytkownika
Tyrantx

Post autor: Tyrantx »

faktycznie przy odpowiednim ustawieniu klawiatury jest ok....,o dziwo można ostro giercować.... :rad13:
STARSSss.......
Dark Prince

Post autor: Dark Prince »

I jakby co już nie macie problemu z wersją azjatycką. Bo spolszczenie to jednocześnie patch Asian to European + patch 1.1 + spolszczenie.
Awatar użytkownika
Prisonbull

Post autor: Prisonbull »

U mnie wszystko OK dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 30 Cze 2007 15:48 ]
A tu moje real-screeny.
link
link2

Glos z tostera: Nie wrzucamy zdjec, tylko linki do nich!
Ostatnio zmieniony czw 10 lip, 2008 przez Prisonbull, łącznie zmieniany 3 razy.
Juzbrig

Post autor: Juzbrig »

Dark Prince pisze:I jakby co już nie macie problemu z wersją azjatycką. Bo spolszczenie to jednocześnie patch Asian to European + patch 1.1 + spolszczenie.

Może ktoś dać linka to takiego czegoś ? prosze
Bo ja mam spolszczenie Biohazard4_PL.exe 24,8 MB i jak zainstaluje najpierw patacha Asian to Eur , potem 110 i spolszczenie na koncu to wywala przy instalacji błędy niezgodonosci i potem gra się załącza z carnym ekranem.
Kiedy isntaluje najpierw to spolsczenie to patch wogóle nie chce się zainstalować.
Awatar użytkownika
Mr_Zombie
Kontakt:

Post autor: Mr_Zombie »

Dark Prince, jeżeli mówisz o tym pliku, który niedawno wrzuciłeś, to coś tu jest nie tak. Ponieważ zajmuje on zaledwie 24 mb, tymczasem sam patch Asian ->European zajmuje jakieś 160mb, a patch z oświetleniem w wersji PAL to kolejne 70mb.
Dark Prince

Post autor: Dark Prince »

Eh, to niech potwierdzą ci, którzy zainstalowali to spolszczonko :P . Graficznie to nie ma różnicy!!!

...

Juzbrig, to masz dobre spolszczenie tylko instaluj go na biohazard4 sam!!! Bez patchów żądnych.

[ Dodano: Pią Lip 06, 2007 21:47 ]
Eee...
Biohazard 4 + spolszczenie - http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... c170b2a84e .
Resident Evil 4 + patch 1.1. - http://img.photobucket.com/albums/v622/ ... ke/wow.png .
radius

Post autor: radius »

ten nowy patch to nie na mojego kompa gra chodzi jak ...... z 10 fpsow pewnie ;]
ZlotiX

Post autor: ZlotiX »

Ok udalo sie sciagnac. W domu sobie sprobuje zainstalowac. Ciekawe czy inny crack bedzie potrzebny. Hehe :p
sidkillerpl

Post autor: sidkillerpl »

To ja mam problem tego typu - mam RE4 w wersji bez instalacji(po prostu wypakowuje pliki z archiwum *.rar). Ponadto jest to wersja azjatycka. Ale zamieniłem wszystkie pliki tak, jak zostało tutaj opisane. Niestety, jako że gra się nie musi instalować, to nie tworzy kluczy w rejestrze, gdzie trzeba zmienić nazwę. Oczywiście otworzyłem rejestr i stworzyłem ten klucz: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4. Niestety to nic nie dało, ponieważ patch nie chce się zainstalować(nazwy folderów na dysku są po zamianie plików prawidłowe).

Więc tu moja prośba - czy nie mógłby ktoś wyeksportować tej części rejestru ("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4" właśnie) do pojedynczego pliku *.reg i umieścić na, np. rapidshare.com lub sendspace.com? Bo wydaje mi się, że rozwiązałoby to wszystkie problemy.

Byłbym bardzo wdzięczny.
This is your life and it's ending one minute at a time...
Pueblos

na tym forum piractwo nie jest tolerowane ;P
AYE
sidkillerpl

A gdzie tu mowa o piractwie? Poza tym inni także mogą mieć problemy z tymi wpisami w rejestrze.
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Jeszcze się nie spotkałem z oryginalną gierką która jest zapisana w archiwum .rar i samodzielnie nie tworzy rejestrów systemowych :rad11:
Pueblos

ja robię dla ciebie tylko przysługę - jeżeli to zauważy admin to może być krucho
AYE
sidkillerpl

No ludzie... Czemu to jest tak, że jeśli ktoś ma problem z grą, to nie chcecie się dzielić wiedzą, co zrobić i jak. Najprostsza metoda - powiedzieć, żeby kupić oryginał. To już latanie w kulki, bo przecież widać, że ludzie tutaj piszą, bo mają problem z wersją piracką. Bo powiedzcie mi sami - po co by tyle się męczyli z całym tym szajsem zamiany plików z wersji azjatyckiej na europejską. Ponoć wszyscy mają oryginały... To u nas w Polsce macie wersję spatchowaną już, bo taka została u nas wydana. Co komu szkodzi wyeksportowanie pliczku zajmującego jakieś 2 KB?
Pueblos

to szkodzi że można dostać banicję na forum od admina

nam tego nie mów tylko pogadaj z adminem - on ustalał regulamin
AYE
Awatar użytkownika
=Rzeźnik=

Post autor: =Rzeźnik= »

Właśnie.Licz się ze słowami.Kiedy admin przejrzy ten post to Arrive Derchi!
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

Jako iż 1szy raz mam styczność z RE 4, mam pytanie. Czy tak wygląda gra z patchem ?

Kliknij mnie

Bo podczas próby instalacji patcha, wyskakuje komunikat jakby patch już był zainstalowany...
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Hmm, powiem tak, po zainstalowaniu patcha różnica jest duża, nie można nie zauważyć różnicy. Z tego co wiem, jeśli masz polska wersję to patch już tam jest, nie ma potrzeby go instalować :rad12: .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”