[Forum] Czy podoba wam się to forum?

Wyraź swój pogląd na temat serwisu i forum

Czy podoba ci się to forum ?

Tak
80
87%
Nie podoba mi się
7
8%
Jest mi to obojętne
5
5%

Liczba głosów: 92

Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

De-Vile pisze:Wiesz na wielu forach jest taki punkt w regulaminie jak "Administracja oraz obsługa forum nie ponosi odpowiedzialności za treści publikowane przez jego użytkowników." może warto to wprowadzić u siebie? ;) Poza tym myślę że każdy może na własną odpowiedzialność pochwalić sie tym "co ma w domu" jeśli nie podaje "skąd to ma"... A nawet jeśli poda link - serwera wam nie zamkną bo nie znajdą tam żadnych nielegalnych plików...
Nikt nikomu nie zabrania sie chwalic czyms co posiada. My NIE CHCEMY, by pisano skad sie to cos ma (jesli jest dana rzecz zdobyta nielegalnie), i nie chcemy linkow do pirackich kopii tychze rzeczy (filmow, muzyki, gier, itp). I zadnych punktow w regulaminie innych niz obecny odnosnie piractwa nie bedzie wprowadzanych - takie mamy stanowisko na ten temat i tylko takiego sie bedziemy trzymac. Zatem ten temat uwazam za zamkniety.

De-Vile pisze:
Tyrantx pisze:heh..no właśnie zróbmy jakąś ankietę albo najlepiej album czyli zdjęcia nas czyli fanów z oryginalnym re...he he pewnie nic z tego by nie wyszło...
LOL... :D Ale temat o piractwie chyba gdzieś widziałem ale zamknięty - zbyt kontrowersyjny? A szkoda bo może wywiązałyby się jakieś ciekawe dyskusje... ;) Z doświadczenia wiem że kontrowersyjne tematy są bardzo popularne tylko szkoda że nierzadko dochodzi w nich do kłótni... :/
Jest taki temat --> http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=456 . Tematu o piractwie sobie nie przypominam, jak juz to o emulacji byl. A kontrowersyjne tematy sa popularne, ale jak zaczyna sie rzez i ostrzezenia nic nie daja, temat taki jest zamykany. Sami userzy na to zapracowuja.

De-Vile pisze:Właściwie to mam 2 dość mało istotne sprawy i byłby nie na miejscu zakładać dla nich osobny temat... Otóż chodzi o zmianę nicka - czemu nie ma takiej możliwości w profilu? Wątpię czy by się przez to zamieszanie robiło (zakładam że dlatego jest to wyłączone)...
Dlatego ze robiloby sie zamieszanie - kazdy by mogl sobie co chwila nick zmieniac i po chwili nie wiadomo byloby co kto napisal, z kim piszemy. Rejestrujac sie na forum warto sie chwile wczesniej zastanowic czy dany nick nam odpowiada, czy tez nie i trzymac sie tej decyzji tak dlugo jak sie na forum pisze.

De-Vile pisze:2 sprawa - czas sesji... Mógłby ktoś w panelu ustawić większy? Bo trochę wkurza jak się odejdzie od komputera na chwilę albo robi coś innego i potem trzeba się znowu zalogować...
Byla juz o tykm dyskusja - polecalem w czasie dluzszego pisania otworzyc forum w innej karcie czy oknie i odswiezac je od czasu do czasu by sesja sie nie skonczyla. Tak czy inaczej - wydluzylem czas sesji z 15 minut do 25. Wiecej raczej (ze wzgledow bezpieczenstwa) nie bedzie.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez MiGoo, łącznie zmieniany 2 razy.
kindred

Post autor: kindred »

Forum spoko(chociaz dalej mam problemy z cytowaniem i emotami raz dziala raz nie uzywam IE--i blagam nie piszcie na innych przegladarkach dziala bo mnie nie obchodza inne) ludzie tez spoko tylko z lekka maly ruch na forum:( ogolnie spoko
Pozdrawiam
Marcin
Awatar użytkownika
Garrador

Post autor: Garrador »

Podoba mi się wszystko,i od kiedy zacząłem tu pisać zamiast trójek mam czwórki :smiech1:
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Jak na razie forum mi się podoba. Ma fajny klimat i z fajnymi ludźmi idzie tu pogadać. Duży plus za kontrole nad offtopem :rad10:.
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Mi się forum podoba :)

O resident evil to najwazniejsze, a pozatym wporządku ludzie!
Stay Punk
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Cieszą takie opinie :rad10: najważniejsze ze klimat jest dobry dzięki ludziom tu przebywającym za co należa wam sie podziękowania, RE i do przodu :rad12:
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Już jestem na forum troche czasu i chciałem dwa słowa powiedzieć.

Więc, forum bardzo mi się podoba. Moderacja dobrze wykonuje swoją pracę (w szkolnej skali 4+). Właściwie nie ma postów wulgarnych, zaczepnych. Nie muszę się martwić, że ktoś w toku dyskusji mnie wyzwie, obrazi i nie poniesie za to konsekwencji. Dużego offtopu u nas (mogę mówić u nas ;)?) się nie uświadczy. Inteligentnych ludzi też nie brak. Tutejsi userzy znają się na wielu rzeczach: kompach, filmie, grach oraz wiedzą sporo o życiu. Jest z kim pogadać, choćby via PM.

Nie żałuję dnia, kiedy się tu pierwszy raz zajrzałem.
Na koniec mogę powiedzieć, że my wszyscy (zwykli userzy, moderatorzy i administracja) stworzyliśmy po prostu fajne miejsce.

Pozdrawiam wszystkich :rad11: .

Diadem: Polejcie mu!! ;) (oczywiście piwo ;) bezalkoholowe)

Hehe, a czemu bezalkoholowe ;)? Myślałem, że podobało Wam się, to co napisałem a Wy mnie tu chcecie jakimś bezalkoholowcem raczyć ;).

Diadem: Haha, bo czytają nas również osoby poniżej 18 lat, a Ustawa o wychowaniu w trzeźwości mówi.... blebleble.... blebleble...

No dobra, dobra, żartowałem ;)
Ostatnio zmieniony czw 29 maja, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Też nie jestem tutaj od wczoraj ba, juz prawię 9 miechów:) i powiem tyle: to było najlepsze 9 miesięcy w moim życiu;) bowiem przez was, tak przez was RE zaczęło mnie bardziej interesować. Samo forum jest świetne, prawie zero błędów, zawsze dostępne, admini i modzi to swoi ludzie, większość userów to inteligentni ludzie na poziomie, reszcie dajmy czas, pewnie sie wyrobią. Naprawde nieraz ciekawe rozmowy się toczyły, nieraz też były niezłe kłótnie. Ale i tak byliśmy,jesteśmy i będziemy jedną wielką rodziną, przynajmniej ja sie tutaj tak czuję:)

Dziękuje że jesteście:):)
Pozdrawiam:)
Ostatnio zmieniony śr 28 maja, 2008 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
RoboticFreeze

Post autor: RoboticFreeze »

Co tu powiedzieć? Nie można powiedzieć złego słowa, ba, nie wolno nie powiedzieć dobrego słowa :). Kiedyś myślałem, jak byłem 1 miech czy coś, że jak się skończą tematy, to forum upadnie, ale nie, zawsze jest coś nowego, od zabawnych po bardzo życiowe i ciekawe tematy :). Zdarzają się wpadki (Niero, Carlos999 i czasami forum padało) ale nie ma żadnych kłótni, wyzwisk czy coś, co w dzisiejszych czasach to codzienność, tylko tu są rozmowy inteligentnę (czasami :P). Nic nie jest doskonałe, tylko bliskie ideałowi, jak to forum, myślałem, że pobędę 2 miechy i pójdę jak zawsze, a tu kilka ładnych miesięcy, nawet rok (poprawcie mnie jak się mylę :p)
Pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony śr 28 maja, 2008 przez RoboticFreeze, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

Jak na forum, teoretycznie, o jednej serii gier to całkiem sporo tutaj fajnego materiału. Porady do gameplaya autorstwa Weskera Dark Life i Finki, timeline'y Diadema. A poza tym wiele, wiele ciekawych wątków z których można się czegoś dowiedzieć.

Moderka zasadniczo trzyma userów krótko - może miejscami za krótko o miejscami za dużo luzu (to moja subiektywna opinia, bo nienawidzę ortów rzucających się w oczy z dziesięciu metrów). Spam i oftop jest trzymany w ryzach. Wystarczyło mi to żeby nie szukać innego residentowego forum. Bo i po co, skoro tutaj wszystko mam?

Userzy są w znacznej większości kulturalni, wyczaiłem kilku inteligentów i PMki lecą, więc zarejestrowanie się na tym forum wyszło mi zdecydowanie na dobre.

Zagłosowałem na tak i choć nie jestem tu długo mam nadzieję, że trochę tu zabawię. Starczy tych peanów bo MWRC nie pomieści rozrośnietego EGO moderki ;) i reszty userów.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Awatar użytkownika
Jill_1995

Post autor: Jill_1995 »

Jak dla mnie forum jest bardzo dobre.Można tu pogadać,dowiedzieć się więcej o Residentach,poznać ciekawych i fajnych ludzi(nawet przez to forum zyskałam dwóch,naprawdę wspaniałych przyjaciół).

Moderatorzy są okej,nie pozwalają na to,aby przeklinać,spamować itp. Jednym słowem:odwalają kawał dobrej roboty ;)

Nie wiem,co mam jeszcze napisać,bo pewnie i tak powtórzę po pozostałych userach :p Pozatym siedzę w szkole na godzinie wychowawczej :smiech7:
Podsumowując:Nie żałuję,że się tu zalogowałam.Naprawdę warto.Dla mnie to forum wygrywa z forum RCS.I tak pozostanie ;)
"From yesterday, it’s coming!
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"
Awatar użytkownika
bodek

Post autor: bodek »

Forum mi się bardzo podoba. Można tu znaleźć dużo różnych wiadomości i to nie tylko o Resident Evil ale także o filmach i różnych cudach. Wszyscy użytkownicy tego forum się mili i dzielą się swoją wiedzą co mnie bardzo cieszy. Miło spędzam czas spędzony na forum. Ja aktualnie jestem nowym userem na forum ale zaglądałem tu już wcześniej. Żałuję że wcześniej się tu nie zarejestrowałem.

Warto było się zarejestrować. :D

EDIT : Ale w tym temacie pustka.
Ostatnio zmieniony sob 07 lut, 2009 przez bodek, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
zombikmichal

Post autor: zombikmichal »

Sprawdzałem różne fora o Residencie ALE TO JEST NAJLEPSZE!!!!!! :rad6: :rad6:
RE żądzi
Jill Valentine

Post autor: Jill Valentine »

No więc i ja się wypowiem co nie co na ten temat.

Na niektórych forach (nie będę mówić jakich regulamin obejmuje ludzi którzy nie są kumplami adminów modów etc)
Cieszy mnie to,że tutaj traktuje się wszystkich na "równi" z innymi,oraz to że admini modowie oraz zwykli użytkownicy nie są traktowani "po przyjacielsku" i za przewinienie które popełnili spotyka ich kara.

Co do porządku na forum,naprawdę można pogratulować ekipie "rządzącej"że udało im się utrzymać forum w porządku i składzie(czyli tak jak powinno być,bez zbędnego offtopu).

Także ogólna ocena wypada bardzo dobrze.Oby tak dalej!

PS: Nie nie podlizuję się jeśli tak pomyśleliście to oczywiście jesteście w błędzie. :D
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Ok, ponad rok po mojej rejestracji na MWRC mogę coś niecoś na temat forum napisać...

Przede wszystkim - klimat. Wiadomo, że to od ludzi zależy, jak ukształtuje się to spędowisko fanów serii, jakim jest RE Headquaters. W tym aspekcie piąteczka z plusem i zasmażka z chomika - poważnie, sam nie wiedziałem czego mogę się spodziewać decydując sie na pozostanie tutaj. Już wiem: uprzejmość, koleżeństwo i niemal rodzinna atmosfera (brakuje tylko żurku Winiary do kompletu, ale nie można mieć wszystkiego...). 99% userów jest "user-friendly", nie awanturuje się i da się z nimi normalnie porozmawiać. No sami ninja na forum :D Od kwestii technicznej jest, jak jest - phpBB by Przemo to nie szczyt moich forumowych marzeń, ale już się przyzwyczaiłem do tego silnika. Co tam jeszcze... Graficznie jest si, chociaż pod Firefoxem blokuje mi uroczego zombiaczka z logo forum - sam nie wiem, dlaczego...

A jak tu się postuje? Napisałbym, że **********, ale nie mogę ;) Świetny zakamarek sieci, taki niszowy i nieskalany ogromem głupoty napotykanej na innych forach. Jest G, Bzduras poleca ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Angela

Post autor: Angela »

Cóż, mogę powiedzieć, że jest tu nawet bardzo ciekawie, można się sporo dowiedzieć o RE, ludzie są tu dość mili, bardzo przyjaźni i pomocni, dlatego bardzo mi się podoba całe to forum.
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Nawet nie wiecie jak przyjemnie czyta się takie opinie. :rad12:
Awatar użytkownika
bodek

Post autor: bodek »

Za chwilę mija dokładnie rok od kiedy zarejestrowałem się na forum. Kurde, jak ten czas szybko zleciał. Prawie 640 godzin przesiedziane tutaj nie poszły na marne. Dzięki forum i użytkownikom spojrzałem na serię RE z innej strony, dowiedziałem się wiele nowych rzeczy o niej jak i napisałem trochę od siebie dla Was :rad11: Na forum panuje iście domowa atmosfera gdzie każdy jest chętny do pomocy, pogadania czy współpracy ;) Jest po prostu fajne. Nie spodziewałem się tego wszystkiego pozostając tutaj. Jeżeli nie macie nic przeciwko to zostanę z Wami jak najdłużej będę mógł :rad11:

Pozdro :rad11:
Ostatnio zmieniony pt 15 maja, 2009 przez bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

Jako iż przekroczyłem właśnie barierę 400 postów, wypadałoby coś napisać. A że nie lubię się rozczulać, powiem tylko tyle: dobrze mi się z Wami, maniacy zombiakowi, żyje. Ten rok na forum minął jak z bicza władcy demonów trzasnął. Z jednymi z Was dogaduję się lepiej (pozdrowienia dla wspaniałej Pani Moderator Necrarii, groźnego ATeciaka, światłego Saladyna [czemuś, bracie, PM-ki zablokował, hę?], zawsze znajdującego czas na rozmowę Deusa [który jako i ja coś spać po nocach nie może], osłuchanego w dobrej muzie Recoila oraz niezwykle twórczego forumowego artysty nemesisdestro, z nieobecnych wymienię tylko RedrumaV [czemuś, stary capie, taką gafę palnął... brakuje tu Twego wiecznego pesymizmu]), z innymi gorzej, lub wcale... ale wykształciła nam się już taka mała, kochająca się, forumowa rodzinka.

Życzę sobie kolejnych 400 postów, o!
Ostatnio zmieniony wt 19 maja, 2009 przez Barry Norris, łącznie zmieniany 1 raz.
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Redan

Post autor: Redan »

Ludzie są bardzo mili, ale nie lubię szarego koloru, który moim zdaniem mógłby być nieco ciemniejszy, tak jak strona główna MWRC. Dodało by to klimatu... Dlatego póki co, zagłosowałem na nie i mój wybór odnosi się jedynie do wyglądu forum...
Zablokowany

Wróć do „Zmiany, sugestie, propozycje, opinie”