Nikt nikomu nie zabrania sie chwalic czyms co posiada. My NIE CHCEMY, by pisano skad sie to cos ma (jesli jest dana rzecz zdobyta nielegalnie), i nie chcemy linkow do pirackich kopii tychze rzeczy (filmow, muzyki, gier, itp). I zadnych punktow w regulaminie innych niz obecny odnosnie piractwa nie bedzie wprowadzanych - takie mamy stanowisko na ten temat i tylko takiego sie bedziemy trzymac. Zatem ten temat uwazam za zamkniety.De-Vile pisze:Wiesz na wielu forach jest taki punkt w regulaminie jak "Administracja oraz obsługa forum nie ponosi odpowiedzialności za treści publikowane przez jego użytkowników." może warto to wprowadzić u siebie?Poza tym myślę że każdy może na własną odpowiedzialność pochwalić sie tym "co ma w domu" jeśli nie podaje "skąd to ma"... A nawet jeśli poda link - serwera wam nie zamkną bo nie znajdą tam żadnych nielegalnych plików...
Jest taki temat --> http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=456 . Tematu o piractwie sobie nie przypominam, jak juz to o emulacji byl. A kontrowersyjne tematy sa popularne, ale jak zaczyna sie rzez i ostrzezenia nic nie daja, temat taki jest zamykany. Sami userzy na to zapracowuja.De-Vile pisze:LOL...Tyrantx pisze:heh..no właśnie zróbmy jakąś ankietę albo najlepiej album czyli zdjęcia nas czyli fanów z oryginalnym re...he he pewnie nic z tego by nie wyszło...Ale temat o piractwie chyba gdzieś widziałem ale zamknięty - zbyt kontrowersyjny? A szkoda bo może wywiązałyby się jakieś ciekawe dyskusje...
Z doświadczenia wiem że kontrowersyjne tematy są bardzo popularne tylko szkoda że nierzadko dochodzi w nich do kłótni...
Dlatego ze robiloby sie zamieszanie - kazdy by mogl sobie co chwila nick zmieniac i po chwili nie wiadomo byloby co kto napisal, z kim piszemy. Rejestrujac sie na forum warto sie chwile wczesniej zastanowic czy dany nick nam odpowiada, czy tez nie i trzymac sie tej decyzji tak dlugo jak sie na forum pisze.De-Vile pisze:Właściwie to mam 2 dość mało istotne sprawy i byłby nie na miejscu zakładać dla nich osobny temat... Otóż chodzi o zmianę nicka - czemu nie ma takiej możliwości w profilu? Wątpię czy by się przez to zamieszanie robiło (zakładam że dlatego jest to wyłączone)...
Byla juz o tykm dyskusja - polecalem w czasie dluzszego pisania otworzyc forum w innej karcie czy oknie i odswiezac je od czasu do czasu by sesja sie nie skonczyla. Tak czy inaczej - wydluzylem czas sesji z 15 minut do 25. Wiecej raczej (ze wzgledow bezpieczenstwa) nie bedzie.De-Vile pisze:2 sprawa - czas sesji... Mógłby ktoś w panelu ustawić większy? Bo trochę wkurza jak się odejdzie od komputera na chwilę albo robi coś innego i potem trzeba się znowu zalogować...