Osmund Saddler

Ogólne dyskusje o postaciach i przeciwnikach napotykanych w serii Resident Evil (bez ograniczeń na konkretne części serii)
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

TFF7 pisze:Nemesis.
A można wiedzieć dlaczego to ciebie tak dobija.
Ogladaj pogode na polsacie to sie dowiesz

Właśnie najgorszą cześcią do zaczynania przygody z re jest 4ta część, jak ktos sie wczuje w ten klimat to poźniej gada/pisze dziwne rzeczy na temat całej serii biohazard. Ciesze sie że miałem kiedys psx'a i niezłą kolekcje gierek dzięki której zagłebiłem sie w klimat grozy...
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
TFF7

Post autor: TFF7 »

Diadem.
Twój ostatni post to czysta prawda!! :smiech1:
Zgadzam się z tobą w 100%!! :smiech1:
Nemesis.
Też miałem kiedyś PSXa jakby co, a w starsze RESIDENTY (1, 2, 3) grałem, ale niestety w każdego po kilka minut, jak kumpel wpadł ze swoją konsolą i grami do mnie. :smiech1:
TEKKEN & FINAL FANTASY 7 THE BEST.
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Nemesis pisze:Właśnie najgorszą cześcią do zaczynania przygody z re jest 4ta część, jak ktos sie wczuje w ten klimat to poźniej gada/pisze dziwne rzeczy na temat całej serii biohazard.
Tak, to zdanie trzeba by napisać złotymi literami i obić w ramkę... Nie obraźcie się fani Saddlera, ale komuś kto zaczął przygodę z RE od czwórki, ciężko będzie pojąć ideały całej serii i innych złych postaci...
TFF7 pisze:Też miałem kiedyś PSXa jakby co, a w starsze RESIDENTY (1, 2, 3) grałem, ale niestety w każdego po kilka minut, jak kumpel wpadł ze swoją konsolą i grami do mnie. :smiech1:
No tak to jest z niektórymi. TFF7 przynajmniej się przyznaje, ale jest masa takich co to pograli w RE4, a po pozostałych częściach się tylko prześlizgnęli (albo tylko o nich czytali!!) i dziwią się czemu taki Saddler, super boss, nie powoduje u niektórych podniecenia...
kindred

Post autor: kindred »

ja bym chcial (marzenie takie)zeby w koncu jakas czesc residenta byla od drugiej strony czyli np.gramy czarnym charakterem(wesker,krauzer itp) wyobrazacie sobie uprowadzenie corki prezydenta grajac krauzerem?mniam a na koncu gry pojedynek,
z kims dobry typu Jill i smierc jakiegos harcerzyka ze stars oczywiscie wyszstko uprosilem ale wiecie o co mi chodzi????wyobrazacie sobie koncowa scene np.Hunka skrecajacego kark Jill to by ruszylo i dalo do myslenia a nie jak zawsze rakieta w pysk i znowu dobro tryjumfuje jakie to oklepane.... ble.
zeby nie bylo ze offtop Sadler byl i podziekowalismy mu za wspolprace starczy... chyba ze jakis kawalek macki gdzies sie po cichu regeneruje...
Ostatnio zmieniony pt 24 sie, 2007 przez kindred, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Marcin
Awatar użytkownika
Nemesis

Kawałek macki bez plagasa nic nie znaczy. A taki pomysł raczej by sie niestety nie sprzedał, za dużo seriali ludzie sie naogladali
Awatar użytkownika
squallaz

Post autor: squallaz »

:rad5:
Ostatnio zmieniony czw 12 sie, 2010 przez squallaz, łącznie zmieniany 1 raz.
The only thing that can defeat power is more power. That is the one constant in this universe.
Awatar użytkownika
TFF7

Post autor: TFF7 »

Kindred.
To twoje marzenie w związku z tym, aby główną postacią w którymś z RESIDENTÓW był czarny charakter jest bardzo dobre, i uważam że przydałoby się ono serii i nieco ją odświeżyło.
"Chyba że jakiś kawałek macki, gdzie sie po cichu regeneruje..." - Dawno się tak nie uśmiałem jak z tego twojego tekstu!! :smiech1: :smiech5: :smiech1:
Nemesis.
"Kawałek macki bez plagasa nic nie znaczy." - Tylko racz zauważyć, że owa macka to jest właśnie Las Plagas.
Squallaz.
1. WRÓCI!! :smiech1:
2. Prawda w 100% moim zdaniem. :smiech1:
3. A to za pszeproszeniem moim zdaniem gówno prawda!! :smiech1:
TEKKEN & FINAL FANTASY 7 THE BEST.
Awatar użytkownika
Nemesis

TFF7 pisze:Tylko racz zauważyć, że owa macka to jest właśnie Las Plagas.
Coś ci sie pomyliło, plagas to pasożyt a macka to kawałek flaków z miesem ktore mogą stworzyć srodowisko dla nosiciela. Pomyśl co piszesz a sie nie podniecaj dretwą postacią Sadlera :pff6:
Awatar użytkownika
Diadem

TFF7 pisze:Tylko racz zauważyć, że owa macka to jest właśnie Las Plagas.
Las Plagas zdycha bez gospodarza, więc skoro ta "macka" to Las Plagas to możemy spać spokojnie Saddler nie wróci... :rad5:
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Ok bądźmy szczerzy: Saddler won't back. a przynajmniej nie sam z siebie, chyba że ktoś go sklonuje jak np Umbrella, w której zwykłe rzeczy nie dzieją się zbyt często, tylko po co klonować kogoś kto może okazać się niebezpieczny dla nich samych, biorąc pod uwagę jego władcze skłonności itp.itd?
Awatar użytkownika
Nemesis

Ta, a wogóle Sadler wiedział o Umbrelli i na odwrót?
Veronica

Post autor: Veronica »

Nemesis pisze:Ta, a wogóle Sadler wiedział o Umbrelli i na odwrót?
Koleś...
The Umbrella Chemical Incorporation była światową firmą farmacutyczno-chemiczną. To tak samo jakbyś nie wiedział o istneniu, np. Microsoftu czy nawet Capcomu :smiech3:
Resident Evil rządzi!!!
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Ta, a wogóle Sadler wiedział o Umbrelli i na odwrót?
Kto wie Umbrella, ta która się odrodzi pewnie tak, co do Saddler'a hmm trudno powiedzieć, ale może on i jego gonados działali jak "inni" z serialu lost i mieli większy kontakt ze światem zewnętrznym niż się wydaje hmmm...no i fakt umbrella była dość znana....można tak snuć bez końca :D:D:D
Ostatnio zmieniony pn 27 sie, 2007 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Nemesis

Veronica pisze:Koleś...
The Umbrella Chemical Incorporation była światową firmą farmacutyczno-chemiczną. To tak samo jakbyś nie wiedział o istneniu, np. Microsoftu czy nawet Capcomu
Jasne, tylko że nie widziałem ani jednego znaczka parasola podczas grania w re4 , a pozatym skoro umbrella miała by plagasów pod kontrolą to po co Wesker wysyła panienke po próbke pasozyta? :P
Awatar użytkownika
squallaz

The only thing that can defeat power is more power. That is the one constant in this universe.
Awatar użytkownika
Nemesis

Po co tajna firma/organizacja ma sie reklamować? O! Umbrella kupie sobie virusa w promocji, idziesz ze mną Mirek do ich sklepu? :smiech3: :P Nawet w lab nie było żadnego parasola na drzwiach.
Awatar użytkownika
Diadem

No nie zapominajmy, że Umbrella miała też swoje "dobre" oblicze na pokaz i mogła reklamować swoje "zwyczajne" produkty, ale na pewno nie na takim zadupiu...
Awatar użytkownika
squallaz

Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Skoro Umbrella upadła 8 lat wcześniej, to jej produkty (opakowania) już dawno znalazły się na wysypisku. Stąd brak reklam i produktów w wiosce. :rad11:
Awatar użytkownika
Nemesis

Szkoda ze w czwórce nie maja telewiozorów. W kazdym lab zawsze był jakis znaczek, karta, napis umbrella w 4 nie ma żadnego. Odpowiedz mi jeszcze na moje drugie pytanie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postaci i przeciwnicy w serii Resident Evil”