Wirus
Co robiłby w Somalii Etiopi...
Moja wersja:
Wesker odebrał próbke Las Plagas dzięki Adzie. Jak wiemy chce odbudować organizację, więc szuka miejsca gdzie nikt go nie znajdze. A przecieeż o ludzi 3 ciego świata się nie dba aż tak bardzo jak o tych w europie. I wieksze działania nie były by zauważone, jesli dobrze by się je ukryło. No i Wesker testuje.
Wiem naciągana teoria.
Moja wersja:
Wesker odebrał próbke Las Plagas dzięki Adzie. Jak wiemy chce odbudować organizację, więc szuka miejsca gdzie nikt go nie znajdze. A przecieeż o ludzi 3 ciego świata się nie dba aż tak bardzo jak o tych w europie. I wieksze działania nie były by zauważone, jesli dobrze by się je ukryło. No i Wesker testuje.
Wiem naciągana teoria.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
A w Newadzie jakoś sobie radzą 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Mnie nie chodziło o to, że nie da się zbudować laboratorium na pustyni, tylko o to, że w AFRYCE ogólnie prąd elektryczny i inne dobra to jest towar luksusowy i ciężko dostępny...Wesker - Dark Life pisze:A w Newadzie jakoś sobie radzą
Każdy by zwrócił uwagę, gdyby nagle zrobił się ruch i każdego dnia przejeżdżało 100 ciężarówek z materiałami do budowy. Nawet beduini byliby zaskoczeni
No i skąd te ciężarówki wziąć? Itd., itd., itd.
Dla satelit szpiegoswskich USA, Rosji, Chin oraz NATO raczej takBarry pisze:Dla Weskera to raczej by nie był problem
Przecież w dokumentach jest wspomniane o próbce.
Sample - próbka. To ja odbiera przecież Saddler z rąk Luis'a, który ma wręczyć ją Adzie.
Ada zabiera ją z rąk Leon'a.
Leon powtarza przecież:
"You don't know what is this" - ona jednak zbiera próbkę, czy inne coś las plagasowego i odlatuje helikopterem.
Przykład:
Rozmowa Krauser'a z Leonem.
L:"What do you want?!"
K:"Sample that Saddler's developed, that's all"
Sample - próbka. To ja odbiera przecież Saddler z rąk Luis'a, który ma wręczyć ją Adzie.
Ada zabiera ją z rąk Leon'a.
Leon powtarza przecież:
"You don't know what is this" - ona jednak zbiera próbkę, czy inne coś las plagasowego i odlatuje helikopterem.
Przykład:
Rozmowa Krauser'a z Leonem.
L:"What do you want?!"
K:"Sample that Saddler's developed, that's all"
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
AT, rozmowy ci nie przytocze bo nie pamętam, ale jest wyraźnie powiedziane że do Wieśka zostanie coś innego dostarczone. Ada o tym wspomina chyba w którymś ze swoich raportów czy jak to sie tam nazywało
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Ja mam na szczeście na PCcie - oddycha głeboko.
hm... Przeszedłe Assignment Ada póki co by odblokować sobie Chicago. Bo nie chce mi się od nowa leźć tej gry bez broni więdz zrobie radosną sieczkę.
W zakończeniu Assignment Ada jest wskzane ewidentnie że Ada wiezie próbkę Weskerowi, a ten mówi ze noddała nieocenioną pomoc w tworzeniu nowej umbrelli.
Zobaczymy jak w Separate Ways
hm... Przeszedłe Assignment Ada póki co by odblokować sobie Chicago. Bo nie chce mi się od nowa leźć tej gry bez broni więdz zrobie radosną sieczkę.
W zakończeniu Assignment Ada jest wskzane ewidentnie że Ada wiezie próbkę Weskerowi, a ten mówi ze noddała nieocenioną pomoc w tworzeniu nowej umbrelli.
Zobaczymy jak w Separate Ways
Ostatnio zmieniony pn 10 wrz, 2007 przez AT, łącznie zmieniany 1 raz.
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft