[RE 4 - Gameplay Video] RE 4 professional - no damage

Opowiadania, wiersze, filmy, komiksy, rysunki, stroje, kolekcje...
Awatar użytkownika
Finka

[RE 4 - Gameplay Video] RE 4 professional - no damage

Post autor: Finka »

Na YouTube wysłałam pierwsze filmy z pełnej gry RE 4 tryb professional – no damage.
Ponieważ nie mam szybkiego łącza to wstawienie wszystkich filmów zakończę jutro lub w poniedziałek.

http://pl.youtube.com/profile_videos?us ... olenko&p=r

Zapraszam do obejrzenia.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Finka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Chcesz powiedzieć, że przeszłaś całego RE4 na PRO No Damage...? :szok8:
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Nie chce mi sie ogladać, ale podziw za wytrwałość, chęci i kupe czasu. Ja przeszedłem czwórke nie pudłując ani razu :)
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Ja PRO w ogóle jeszcze nie zaliczyłem. Z powodu właśnie zbyt dużego DAMAGE na wyspie ;)
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
Tyrantx

Post autor: Tyrantx »

Ja PRO w ogóle jeszcze nie zaliczyłem. Z powodu właśnie zbyt dużego DAMAGE na wyspie
hmm... ja znowu narzekałem że za łatwo,gdzie te czasy gdy padało się od jednego celnego trafienia (np hunter) albo liczyło się każdy nabój do broni....i ustalało strategie działania..
STARSSss.......
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Tyrantx pisze:hmm... ja znowu narzekałem że za łatwo,gdzie te czasy gdy padało się od jednego celnego trafienia (np hunter) albo liczyło się każdy nabój do broni....i ustalało strategie działania..
Rajt, pamietam jak brat grał pierwszy raz na psx w re1 bez karty pamieci... Wtedy to dopiero były plany, wyliczenia i emocje hehe
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

To też pamiętam ;) Początek mogłem przejść niemal z zamkniętymi oczami. Ale jakoś na wyspie w RE4 kopią mi tyłek...
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

no damage nie jest wcale tak trudno zaliczyć używając broni, polecam Only Knife ale i tak gratuluję wytrwałości w dążeniu do celu autorce
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Capcom

Post autor: Capcom »

Nie no gratuluję, sam kiedyś się tego podejmowałem jednak z wiadomych przyczyn zrezygnowałem - zabrakło cierpliwości :rad4: .
-----------------------------------------------------
http://pl.youtube.com/user/Dawidmwrc
Awatar użytkownika
Finka

Dziękuję za komentarze i dodam kilka informacji od siebie.

Na grę poświęciłam 10 dni (łącznie z konwersją filmów i wysłaniem ich na YouTube.
Przystępując do gry wiedziałam, że kłopot sprawi mi chapter 5-3 bo tam jest wszystko czego nie lubię a przede wszystkim U3, który ma na mnie bardzo zły wpływ (zresztą widać to na filmie) więc po trzech nieudanych próbach podzieliłam ten etap robiąc zapis na maszynie. Był to wyjątek w całej grze. Chapter, który sprawił mi najwięcej kłopotów to 4-1 a na jego końcu miałam wielkie szczęście, że Verdugo nie trafił w Leona.
Jeżeli chodzi o chapter 5-4 to po raz pierwszy przeszłam go no damage w czasie kiedy taką próbę podjął Capcom – byłam ciekawa czy można go przejść no damage bez pomocy Mika.
Czasu poświęconego na grę nie żałuję...zresztą i tak bym grała...

Na koniec taka ciekawostka:
niejaki użytkownik o nicku „residentevilgamer323” otworzył konto na YouTube głównie po to żeby pod każdym moim filmem wstawić jedynkę i naubliżać mi w komentarzach.
....no cóż...chwastów nie sieją..... :rad6:
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Zazdrości ;)

Dobra robota. Jeszcze raz gratuluję :)
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

Finka pisze: Na koniec taka ciekawostka:
niejaki użytkownik o nicku „residentevilgamer323” otworzył konto na YouTube głównie po to żeby pod każdym moim filmem wstawić jedynkę i naubliżać mi w komentarzach.
....no cóż...chwastów nie sieją..... :rad6:
Niestety są tacy też miałem problem z jednym takim bo powiedziałem dla jednego kolesia że w jego filmiku jest jeszce kilka niedorubek i powinien to poprawić. To jakiś fanboy też w kilku filmach wstawił mi komenty i 1 (ale już jest zbanowany)
Sid

Post autor: Sid »

Elo gratuluje toże z mojej strony to nie lada wyczy żeby przejść tak gre, mnie jedynie udało się przejść profeske w jak najkrutrzym czasie w 2:39:68 setnych ale to niemoże się równać z twoim wyczynem. Przy okazji ile nabiliście punktów w merceneris : wioska, bo ja nabiłem 140,820 tys a postać którą grałem to Hunk (ten z maską). Ipozdro dla wszystkich. TvT.

Głos z tostera: ortografia. Poza tym jest temat o mercach i tam wylewaj swoje pomysły. No i uzytkownicy tego forum to nie debile wiedza kto to jest Hunk.
Ostatnio zmieniony wt 02 paź, 2007 przez Sid, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Obejrzałam całość :] Bardzo miło się oglądało. Uratowałaś mnie od nudy w pracy ;) Generalnie gratuluję cierpliwości i wytrwałości :) a teraz moje spostrzeżenia:

Faktycznie z U3 dało się zauważyć efekty zmęczenia i stresu (rozwalanie magnum tych przełączyników i błądzenie po 3 klace), ale wyszło dobrze. Świetnie walczyłaś w domu i z Mike'iem (a raczej bez niego), a to sa chyba najtrudniejsze etapy, jeśli chodzi o no damage. W tym drugim przypadku trochę wolno to szło, ale pewnie jakbyś szybciej tam biegała to by nie było no damage.

Trochę miejsc ze skarbami/kasą zobaczyłam - wypróbuję przy następnym przejściu - zawsze mi kasy braknie.

Moje zastrzeżenia
- nie nożowałaś, nawet w momentach gdy sie aż prosiło o to, tylko czekałaś na suplex ;) aż tak nie lubisz noża?
- marnujesz ammo do snajperki! Nieładnie :P domyślam się, że to skutek zmęczenia i stresu czy coś, ale naprawdę mogłabyś częściej celować im w łeb albo chociaż dopakować jej siłę ognia, żeby to draśnięcie w rączkę czy brzuch więcej dawało. A zresztą - każdy gra jak lubi ;)
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

A właśnie! A Propos skarbów - nie wiedziałem, że można przykryć klapę studni, żeby wisiorek się nie zabrudził. Do wypróbowania. ;)
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
Capcom

Post autor: Capcom »

Proponuję rozglądać się po wierzchołkach drzew, aź dziw bierze ile tam można przedmiotów znaleźć, o czym dowiedziałem się chyba dopiero po roku :D .
-----------------------------------------------------
http://pl.youtube.com/user/Dawidmwrc
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Nie licząc gniazd rozumiem?
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Ostatnio znalazłam gniazdo tuż po robalach a przed kolejką, co tam trochę wieśniaków jest do wytępienia - chyba chapter 4.2 lub 4.3. Chyba nic poza gniazdami na drzewach nie ma.
Awatar użytkownika
Finka

necraria pisze:Obejrzałam całość :] Bardzo miło się oglądało. Uratowałaś mnie od nudy w pracy ;)
:rad13: zazroszczę Ci trochę :rad13:
a tak na poważnie to rzeczywiście nie jestem dobrym strzelcem i noża też nie za bardzo lubię używać :pff2: co do drugiej części chaptera 5-4 to za pierwszym razem próbowałam przejść go szybko ale jak w zamieszaniu młotek wylądował na głowie Leona to w powtórce dmuchałam na zimne i dlatego był on nudny.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Aha, jedna rzecz mnie zastanowiła: skoro grasz No Damage, to po co zbierasz roślinki?
Fluid Project
Calm Down People!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fan Area”