[RE 4 - Gameplay Video] RE 4 professional - no damage
[RE 4 - Gameplay Video] RE 4 professional - no damage
Na YouTube wysłałam pierwsze filmy z pełnej gry RE 4 tryb professional – no damage.
Ponieważ nie mam szybkiego łącza to wstawienie wszystkich filmów zakończę jutro lub w poniedziałek.
http://pl.youtube.com/profile_videos?us ... olenko&p=r
Zapraszam do obejrzenia.
Ponieważ nie mam szybkiego łącza to wstawienie wszystkich filmów zakończę jutro lub w poniedziałek.
http://pl.youtube.com/profile_videos?us ... olenko&p=r
Zapraszam do obejrzenia.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Finka, łącznie zmieniany 1 raz.
Rajt, pamietam jak brat grał pierwszy raz na psx w re1 bez karty pamieci... Wtedy to dopiero były plany, wyliczenia i emocje heheTyrantx pisze:hmm... ja znowu narzekałem że za łatwo,gdzie te czasy gdy padało się od jednego celnego trafienia (np hunter) albo liczyło się każdy nabój do broni....i ustalało strategie działania..
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
no damage nie jest wcale tak trudno zaliczyć używając broni, polecam Only Knife ale i tak gratuluję wytrwałości w dążeniu do celu autorce
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Nie no gratuluję, sam kiedyś się tego podejmowałem jednak z wiadomych przyczyn zrezygnowałem - zabrakło cierpliwości
.
-----------------------------------------------------
http://pl.youtube.com/user/Dawidmwrc
Dziękuję za komentarze i dodam kilka informacji od siebie.
Na grę poświęciłam 10 dni (łącznie z konwersją filmów i wysłaniem ich na YouTube.
Przystępując do gry wiedziałam, że kłopot sprawi mi chapter 5-3 bo tam jest wszystko czego nie lubię a przede wszystkim U3, który ma na mnie bardzo zły wpływ (zresztą widać to na filmie) więc po trzech nieudanych próbach podzieliłam ten etap robiąc zapis na maszynie. Był to wyjątek w całej grze. Chapter, który sprawił mi najwięcej kłopotów to 4-1 a na jego końcu miałam wielkie szczęście, że Verdugo nie trafił w Leona.
Jeżeli chodzi o chapter 5-4 to po raz pierwszy przeszłam go no damage w czasie kiedy taką próbę podjął Capcom – byłam ciekawa czy można go przejść no damage bez pomocy Mika.
Czasu poświęconego na grę nie żałuję...zresztą i tak bym grała...
Na koniec taka ciekawostka:
niejaki użytkownik o nicku „residentevilgamer323” otworzył konto na YouTube głównie po to żeby pod każdym moim filmem wstawić jedynkę i naubliżać mi w komentarzach.
....no cóż...chwastów nie sieją.....
Na grę poświęciłam 10 dni (łącznie z konwersją filmów i wysłaniem ich na YouTube.
Przystępując do gry wiedziałam, że kłopot sprawi mi chapter 5-3 bo tam jest wszystko czego nie lubię a przede wszystkim U3, który ma na mnie bardzo zły wpływ (zresztą widać to na filmie) więc po trzech nieudanych próbach podzieliłam ten etap robiąc zapis na maszynie. Był to wyjątek w całej grze. Chapter, który sprawił mi najwięcej kłopotów to 4-1 a na jego końcu miałam wielkie szczęście, że Verdugo nie trafił w Leona.
Jeżeli chodzi o chapter 5-4 to po raz pierwszy przeszłam go no damage w czasie kiedy taką próbę podjął Capcom – byłam ciekawa czy można go przejść no damage bez pomocy Mika.
Czasu poświęconego na grę nie żałuję...zresztą i tak bym grała...
Na koniec taka ciekawostka:
niejaki użytkownik o nicku „residentevilgamer323” otworzył konto na YouTube głównie po to żeby pod każdym moim filmem wstawić jedynkę i naubliżać mi w komentarzach.
- Leon S. Kennedy
Niestety są tacy też miałem problem z jednym takim bo powiedziałem dla jednego kolesia że w jego filmiku jest jeszce kilka niedorubek i powinien to poprawić. To jakiś fanboy też w kilku filmach wstawił mi komenty i 1 (ale już jest zbanowany)Finka pisze: Na koniec taka ciekawostka:
Elo gratuluje toże z mojej strony to nie lada wyczy żeby przejść tak gre, mnie jedynie udało się przejść profeske w jak najkrutrzym czasie w 2:39:68 setnych ale to niemoże się równać z twoim wyczynem. Przy okazji ile nabiliście punktów w merceneris : wioska, bo ja nabiłem 140,820 tys a postać którą grałem to Hunk (ten z maską). Ipozdro dla wszystkich. TvT.
Głos z tostera: ortografia. Poza tym jest temat o mercach i tam wylewaj swoje pomysły. No i uzytkownicy tego forum to nie debile wiedza kto to jest Hunk.
Głos z tostera: ortografia. Poza tym jest temat o mercach i tam wylewaj swoje pomysły. No i uzytkownicy tego forum to nie debile wiedza kto to jest Hunk.
Ostatnio zmieniony wt 02 paź, 2007 przez Sid, łącznie zmieniany 1 raz.
Obejrzałam całość :] Bardzo miło się oglądało. Uratowałaś mnie od nudy w pracy
Generalnie gratuluję cierpliwości i wytrwałości
a teraz moje spostrzeżenia:
Faktycznie z U3 dało się zauważyć efekty zmęczenia i stresu (rozwalanie magnum tych przełączyników i błądzenie po 3 klace), ale wyszło dobrze. Świetnie walczyłaś w domu i z Mike'iem (a raczej bez niego), a to sa chyba najtrudniejsze etapy, jeśli chodzi o no damage. W tym drugim przypadku trochę wolno to szło, ale pewnie jakbyś szybciej tam biegała to by nie było no damage.
Trochę miejsc ze skarbami/kasą zobaczyłam - wypróbuję przy następnym przejściu - zawsze mi kasy braknie.
Moje zastrzeżenia
- nie nożowałaś, nawet w momentach gdy sie aż prosiło o to, tylko czekałaś na suplex
aż tak nie lubisz noża?
- marnujesz ammo do snajperki! Nieładnie
domyślam się, że to skutek zmęczenia i stresu czy coś, ale naprawdę mogłabyś częściej celować im w łeb albo chociaż dopakować jej siłę ognia, żeby to draśnięcie w rączkę czy brzuch więcej dawało. A zresztą - każdy gra jak lubi 
Faktycznie z U3 dało się zauważyć efekty zmęczenia i stresu (rozwalanie magnum tych przełączyników i błądzenie po 3 klace), ale wyszło dobrze. Świetnie walczyłaś w domu i z Mike'iem (a raczej bez niego), a to sa chyba najtrudniejsze etapy, jeśli chodzi o no damage. W tym drugim przypadku trochę wolno to szło, ale pewnie jakbyś szybciej tam biegała to by nie było no damage.
Trochę miejsc ze skarbami/kasą zobaczyłam - wypróbuję przy następnym przejściu - zawsze mi kasy braknie.
Moje zastrzeżenia
- nie nożowałaś, nawet w momentach gdy sie aż prosiło o to, tylko czekałaś na suplex
- marnujesz ammo do snajperki! Nieładnie
Proponuję rozglądać się po wierzchołkach drzew, aź dziw bierze ile tam można przedmiotów znaleźć, o czym dowiedziałem się chyba dopiero po roku
.
-----------------------------------------------------
necraria pisze:Obejrzałam całość :] Bardzo miło się oglądało. Uratowałaś mnie od nudy w pracy![]()
a tak na poważnie to rzeczywiście nie jestem dobrym strzelcem i noża też nie za bardzo lubię używać