LUIS SERA
Jest to były mieszkaniec owej wioski, w której wylądował główny bohater. Przeżył szok kiedy wrócił z pracy i zastał wioskę w stanie, który znamy. Okazuje się on przyjacielem Leona z dawnych lat, czy nadal nim jest... nie wiemy. Wie również o wydarzeniach z przed sześciu lat. Ich drogi nie raz się połączą w czasie gry, ale nie na długo. Wie dużo o wiosce, bo w niej mieszkał, od kiedy wrócił mieszkańcy wioski są również przeciwko niemu. To wszystkie znane nam informacje na jego temat.
Historia/Fakty
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
A krauzer czy jak sie to tam pisze??? wiem ze to on chyba uprowadzic Ashley ale nic wiecej nie czaje
Leoś go znal???
Ostatnio zmieniony czw 11 paź, 2007 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem 
Czy aby napewno są to dziary czy malowidło? 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
musze go kupic zeby sie zaczely pojawiac po narazie prawie wogole miejsca nie mam 
No i pytanko jaka bron przy sobie nosic??
No i pytanko jaka bron przy sobie nosic??
Ostatnio zmieniony sob 13 paź, 2007 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem 
TaAdaM555 pisze:musze go kupic zeby sie zaczely pojawiac
Zalezy od gustu, poziomu, etapu gry, pieniedzy, miejsca, sposobu grania, sentymentów, humoru... Bazgrołów Luisa nie pamietam ale czasem wspominał w nich o jakimś nowym przeciwniku itpAdaM555 pisze:No i pytanko jaka bron przy sobie nosic??
- Leon. KennedY
Oczywiście to jest naklejka z lizaka
Przecież widać czarno na białym ze to blizny:
http://www.rehorror.net/thirdeye06/re4_krauser.jpg
Ps: Na dłoni mam podobną pamiatke z dziecinstwa i mi sie podoba jakos of korz mniejsza od tej przedstawionej wyżej
http://www.rehorror.net/thirdeye06/re4_krauser.jpg
Ps: Na dłoni mam podobną pamiatke z dziecinstwa i mi sie podoba jakos of korz mniejsza od tej przedstawionej wyżej
Ostatnio zmieniony sob 13 paź, 2007 przez Nemesis, łącznie zmieniany 1 raz.
Aaaa ludzie to o te wam chodziło, ja myślałem i myślę że kolega wyżej tez o czerwone malowidło które walnął sobie podczas drugiego spotkania z Leonem
dziary to jasne ze ma
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
- Leon. KennedY