Historia/Fakty

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Tamte czerwone wzorki u Krausera kojaza mi sie z okresem godowym jaszczurek hehe Odrazu tatuaż, a moze miał stare farbki ze szkoły, albo zrobił sobie je z kogoś :)
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Veronica

Post autor: Veronica »

Słowo "dziara" wiem, że potocznie znaczy tatuaż, ale tego słowa używam od dawna również do nazywania blizn dziarami. To takie moje słowo z mojego "słownika". Ale na twarzy Krausera widac wyraźnie, że są to blizny byc może po tym wypadku (ciekawe jakim), bo tatuaże jedynie mają z RE to Forest, Fongling i oczywiście Billy, kogoś pominęłam...
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Jill ma na prawym pośladku... ;) Chłopaki mysleli o ostatnim spotkaniu z Jackiem wtedy był wymalowany czyli 2 w 1, blizny + farbka
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Veronica

Post autor: Veronica »

No właśnie, że też mi to uciekło z głowy. Przecież na walka z Krauserem na wyspie. Był on wtedy pomalowany tak jak indianin.

W sprawie tych tatuaży... Ale Nemesis jesteś obeznany :smiech2:
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Trochę offowo, ale sami zaczęliście :rad5: Rebecca w RE0 też ma tatuaż na ramieniu. Widać to kiedy założy alternatywny sexy strój ze skóry.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

AdaM555 pisze:Pamietacie co bylo mniej wiecej napisane w LUIS MEMO.
W notatkach Luisa są zawarte informacje o plagasach, np. że żyją stadnie. Luis też w nich mówi jak go zafascynowały i że jest zdumiony, że zdołały przetrwać w uśpieniu tyle lat.

AdaM555 pisze:I mam jeszcze pytanie w sumie offtop ale ze to moj temat to pozwole sobie zapytac :rad11: czy do tego Broken cos tam (taki rewolwer) beda jakies naboje wrescie czy nie?? :rad11: :rad11:
Pierwsze naboje do magnum są chyba po walce z garradorem w klatce, jak zajrzysz od drugiej strony za ladę, na której uderzałeś w dzwonek, żeby się pojawił obraz. A potem są i losowo z ciał ofiar (rzadko, ale się zdarza) no i w wielu miejscach są porozsypywane.

A Broken Butterfly nie ma sensu kupować bo możesz go znaleźć. Jak odzyskasz Ashley (nie wiem na jakim etapie jesteś oprócz tego, że to zamek) musisz się cofnąć do takiego balkonu przed psami w labiryncie. Tam są zamknięte drzwi i Leon mówi, że z pomocą drugiej osoby może się tam dostać. No i w środku leży broken butterfly. Opłaca się tam po niego iśc bo chyba jest tam też jakaś żółta roślinka i skarb - flakon z perfumami, a po drodze tylko w tym pomieszczeniu z klatką jest kilku wrogów (z kosami).

Rozpisałam się bo widzę, że rozgadaliście się na temat blizn Krausera, a niezbyt wyczerpująco odpowiedzieliście potrzebującemu.
Pawlak92

Post autor: Pawlak92 »

Nemesis pisze:Jill ma na prawym pośladku... ;)
Skąd to wiesz? Ona chyba nie ma tatuażu...
Ostatnio zmieniony wt 18 lis, 2008 przez Pawlak92, łącznie zmieniany 2 razy.
Dla jednych seria RE to rzez zombiech czy innego mięsa. Ale tylko ci , którzy interesują się jej historią i fabułą są prawdziwymi jej fanami...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”