[Pomoc] Problem z wyborem karty graficznej w wersji na PC

Awatar użytkownika
Czarek199410

[Pomoc] Problem z wyborem karty graficznej w wersji na PC

Post autor: Czarek199410 »

siema wszystkim jestem tu nowy i mam takie pytanie jak odpalam re na uknown card to mi niespowalnia ale mam takie paski takie małe w niektórych miejscach a jak biore jakąs karte to niema pasów ale spowalnia na maxa i jeszcze raz witam wszystkich :rad2:
Ostatnio zmieniony śr 19 gru, 2007 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Czarek199410

no dobra chodzi poprostu mi o grafike zamazuje mi sie jakbiore w opcjach autorun uknown card a jak inne opcje np riva tnt to spowalnia :rad2:
Ostatnio zmieniony pt 26 paź, 2007 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Ja tez mam problem z grafa rozchodzi sie o to ze i wolna chodzi i jest takia pixeloza ze oczy bola :rad11: co zrobic????
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Wciskając klawisz F6 (chyba) podczas gry możesz zmienić rozdzielczość ekranu. Może to coś pomoże ? :rad11:
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Nie wybierajcie unknown, nie ma co ryzykowac. Jest tez opcja Software, ale ona strasznie wolno chodzi, o ile sie nie wylaczy pelnych cieni czy cos (sorki, jestem w pracy, a dawno RE2 na PC nie odpalalem) - wiec poprobujcie - na pewno bedzie dobrze dzialac... :)
Awatar użytkownika
b3Rt

Post autor: b3Rt »

Mi też bardzo wolno chodziło, ale znalazłem na to sposób. Paradoksalnie trzeba zwolnić prace procesora. Ja mam Athlona 2,4 GHz, 512 RAM i GF FX 5200 i używam programu CPU Grabber ustawionego na 50. Gra chodzi idealnie :-). A wybór karty graficznej nie miał wpływu na działanie gry. Przynajmniej u mnie.
Ostatnio zmieniony pn 04 lut, 2008 przez b3Rt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Czarek199410

no co ty :zmiesz6: muszę wypróbować
Gotta Whole lot of love
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

Mógłby ktoś dać podpowiedź co powinienem ustawić w grze, przy wyborze karty graficznej, kiedy posiadam w Laptopie Geforce Go 7300? Nie mam zielonego pojęcia co wybrac.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

Ja przeważnie klikałem na Voodoo (nie pamietam, który numerek), ale to było na starym kompie, miałem tam GF 4mx...
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Kamilos

Post autor: Kamilos »

Ja ustawiam zawsze "Unkown Card" i wszystko ładnie cudnie działa, po za małymi przekłamaniami graficznymi.
Ostatnio zmieniony sob 26 kwie, 2008 przez Kamilos, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 2”