[Pomoc] Problem z wyborem karty graficznej w wersji na PC
- Czarek199410
[Pomoc] Problem z wyborem karty graficznej w wersji na PC
siema wszystkim jestem tu nowy i mam takie pytanie jak odpalam re na uknown card to mi niespowalnia ale mam takie paski takie małe w niektórych miejscach a jak biore jakąs karte to niema pasów ale spowalnia na maxa i jeszcze raz witam wszystkich 
Ostatnio zmieniony śr 19 gru, 2007 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 2 razy.
- Czarek199410
no dobra chodzi poprostu mi o grafike zamazuje mi sie jakbiore w opcjach autorun uknown card a jak inne opcje np riva tnt to spowalnia 
Ostatnio zmieniony pt 26 paź, 2007 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi też bardzo wolno chodziło, ale znalazłem na to sposób. Paradoksalnie trzeba zwolnić prace procesora. Ja mam Athlona 2,4 GHz, 512 RAM i GF FX 5200 i używam programu CPU Grabber ustawionego na 50. Gra chodzi idealnie
. A wybór karty graficznej nie miał wpływu na działanie gry. Przynajmniej u mnie.
Ostatnio zmieniony pn 04 lut, 2008 przez b3Rt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czarek199410
- Barry Norris
Ja przeważnie klikałem na Voodoo (nie pamietam, który numerek), ale to było na starym kompie, miałem tam GF 4mx...
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów