No i jestem po zabiegu.
Film bardzo mi Sie podobał się i według mnie po wielu skargach fanów na temat 2 części
3 znowu jest w klimacie pierwszej.
Nawet muza jest na te samo kopyto.
Ten film można podsumować krótko wszyscy giną Alice się mnoży:)
Oczywiście nikt nie wie gdzie jest jill
Scenariusz mógłby być lepszy, ale cieszę się, że film powstał, chociaż po takim czasie oczekiwania myślałem, że film będzie bardziej treściwy.
A tu kolejne zakończenie gdzie znowu nic nie wiadomo
Gdyby powstała 4 część nieźle by musiało to wyglądać armia klonów, Alice kontra zombie:)
Fakt film z gra nie ma za dużo wspólnego, ale w tym temacie wiele osób napisało, juz dlatego wiec ja powiem tylko, że się z nimi zgadzam.
Dodam tylko, że grę bardzo przypomniał mi pamiętnik znaleziony na stacji benzynowej przez Alice.
Efekty są na poziomie może to i lepiej, bo co za dużo to nie zdrowo.
Bardzo mi się podobał motyw z wykorzystaniem lokacji z 1 części filmu.
Ostatnio oglądałem zapowiedz moda do re 2 darkbiohazard
i tak mi przyszło do głowy, że capcom mógłby się wziąść za zrobienie gier na podstawie
Filmu.
Takie małe zagmatwanie w scenariuszu a ten tekst, „co by było gdyby" najbardziej tu pasuje.
Co jak co najbardziej dobija mnie fakt że w 3 części Postacie to tylko nazwiska wykorzystane z gry.
Bo na przykład oglądam film z dziewczyną i podniecam się ze jest claire a on się patrzy na mnie jak na głupka ,bo centralnie nie wiedziała o co mi chodzi.
Wiec, po co nazwali ja claire jak mogliby nazwać ja Zosia a efekt był by taki sam
Co innego było z jill w 2 części tam była tym kim być powinna
A tu taki zonk.
Widziałem też weskera chłopak się nie wykazał, ale przynajmniej się pojawił i pełnił odpowiednia role.
Carlos powiedzmy, że ujdzie jakoś nie zwracałem na niego uwagi w filmie.
Alice hmm, milla jak zwykle elegancko wcieliła się w jej role i wyglądała bosko
Tym bardziej, że znowu miała na sobie te boskie ciuszki, co w pierwszej części:)
Chyba pójde do krawca i ubiorę tak swoją niunie jak będziemy szli do wyrka

Pieski fajna sprawa szkoda tylko że było ich tak mało
Ptaszyska o to sprawcy spustoszenia całego świata Zjadły wszystko to co spotkały na drodze ,w sumie kolejny motyw z gry szczególnie Re 2 - komisariat .
Myślące zombie pomysł nawet nawet ale to gdzieś juz widziałem no tak land of the dead

Tak na upartego można wymienić wiele wad i zalet ja poczekam sobie na wersje hdtv i bardziej się do tego przyjże
Ale co, jak co film mi się podobał i na pewno przebija 2 cześć, co do 1 powiem, że może i nawet jej dorównuje
To było by na tyle