Klasyczny styl gry czy ten z RE:4?
Mi bardziej do gustu przypadł styl z RESIDENT EVIL 4, niż ten z poprzednich części serii.
Sterowanie jest wyśmienite, a praca kamery doskonała i to właśnie dzięki niej można się wczuć w postać Leona jeszcze bardziej niż kiedykolwiek wcześniej, przez co ta część nabiera wprost fenomenalnego klimatu jakiego moim zdaniem nie posiadała żadna inna wcześniejsza gra z serii RESIDENT EVIL.
Sterowanie jest wyśmienite, a praca kamery doskonała i to właśnie dzięki niej można się wczuć w postać Leona jeszcze bardziej niż kiedykolwiek wcześniej, przez co ta część nabiera wprost fenomenalnego klimatu jakiego moim zdaniem nie posiadała żadna inna wcześniejsza gra z serii RESIDENT EVIL.
Ostatnio zmieniony śr 08 sie, 2007 przez TFF7, łącznie zmieniany 4 razy.
TEKKEN & FINAL FANTASY 7 THE BEST.
Heh, a ja nie bede strasznie tworczy i napisze tak: tam gdzie byl klasyczny pasuje klasyczny, a tam gdzie jest nowy, pasuje nowy
Czyli po prostu: nie wyobrazam sobie powiedzmy takiego RE1 w stylu z RE4 i na odwrot - kazdy mi odpowiada
Aczkolwiek styl klasyczny, ze wzgledu na sentyment, ma u mnie wiekszy plus 
- RoboticFreeze
No coż gdyby mieli dać wybór, musieli by wyeliminować wiele czynników jak np. rzucanie broniami przez wrogów, bo jak zauważyć, że coś leci jak masz zasłoniętych przeciwników, a widać twoją ręke zza roguBarry pisze:Jak dla mnie to w następnej części (5) mogli by dać możliwość wyboru kamer (statyczna i dynamiczna [re4]) w ten sposób "dogodzili" by większej grupie graczy
Tam czasami kamera sie masakrycznie ustawiała - ciezko za 1 razem trafic na filar.varrok pisze:"Prince of Persia T2T"
Ciezko mi sobie wyobrazic teraz residenta ze stara kamerą i celowaniem z re4 z którego capcom napewno się już nie wycofa. Chociaz chłopaki pomyslcie jak fajnie robilo by sie headshoty gdyby zamiast granado zostały zombii
Ostatnio zmieniony sob 17 lis, 2007 przez Nemesis, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
- Nemesis US
Mi się podoba zaróno statyczna kamera jak i ta zlokalizowana z lewej strony bohatera i ukazująca prawy profil. RE4 to nowy system rozgrywki, kamera jest perfekcyjna, w żadnym stopniu nie przeszkadza w rozgrywce. Styl gry w starszych RE jest piękny i pozostane niezapomniany. Jednym zdaniem : Obydwa są doskonałe. 
- Karol155-7
- Leon. KennedY
Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie... Po prostu są rzeczy, które kocham z poprzednich części ( skrzynie, maszyny do pisania, Zombie, klimat grozy...), i są również pewne rzeczy, które pokochałem z RE4 ( praca kamer, bardzo dobre sterowanie, świetna szybka akcja, barykadowanie się w chacie...). Zatem mi najbardziej pasuje taka mała mieszanka, trochę tego i trochę tamtego, ale zachowując ten świetny klimat z pierwszych części.