Jaki wolicie ,,styl gry'' ten klasyczny znany nam z poprzednich re czyli dużo zagadek statyczne kamery,mało naboi. Czy styl z Re: 4 kamera za plecami rozwałka na całego dużo naboi.Ja osobiście wole klasyczny styl gry ,ale miło było bronić się w budynku przed niewyobrażalną liczbą wieśniaków.
Głos z tostera:przenoszę do , ogólne rzeczy związane z serią
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez RE_Fan, łącznie zmieniany 2 razy.
Oczywiście że klasyczny. Może i nie grałem w RE4 ale po filmikach i screenach wiem, że by mi się bardziej nie podobał od tego znanego z poprzednich części
Kamera w RE 4 to mistrzostwo świata, mało zagadek to fakt, więc powinno być więcej, naboi za dużo chyba że gra się na professional Ale na normal powinno być mniej, żeby gracz czu.ł się zwierzyną a nie łowca
Jak dla mnie to w następnej części (5) mogli by dać możliwość wyboru kamer (statyczna i dynamiczna [re4]) w ten sposób "dogodzili" by większej grupie graczy
Statyczne kamery to esencja RE, niestety w dobie tak zaawansowanych technlogicznie gier Capcom robiąc statyczne tła podkopał by sobie dołek, mi osobiście nie przeszkadza nowa kamera, lub taka jak w SH, horror to horror i niezależnie od położenia kamery musi nim pozostać
kocham stare Residenty:) ale jak zuwazyl wesker swiat idzie do przodu:)
a jesli chodzi o RE4 jestem na tak!! QTE wymiataja,poza tym interakcje z otoczeniem tez sa super.
Stary dobry RE, ewentualnie styl z CV i Re3,5. Re4 to niestety bezmózga rąbanka i nie obchodzi mnie to że świat idzie do przodu. Niektóre serie przez wiele lat serwują to samo ale dopieszczone że nikomu nie przeszkadza to wcale.
Dee Jay pisze: Re4 to niestety bezmózga rąbanka i nie obchodzi mnie to że świat idzie do przodu. .
To że idzie do przodu to oczywiście mając na myśli nowinki technologiczne którymi idzie świat to ze RE4 jest podług innych częsci raczej mierniakiem to juz wina Capcou, bo potencjał Grafiki i Fizyki można wykorzystać w klimatyczny sposób vide Remake, RE0, seria SH i inne Horrory Current GEn
Ekhem... Resident Evil 4 to gra akcji z elementami horroru...
Klasyczne Residnty to survival horrory z elementami akcji...
Osobiście trudno mi wybrać, bo grając w RE4 brakuje mi tamtego czegoś, a grając w klasyczne RE to troszku myślę o RE4. Ale chyba bym wybrał klasyczne...
A RE5 to ma być RE4+REClassic. Dla mnie super!
Ostatnio zmieniony czw 28 cze, 2007 przez Dark Prince, łącznie zmieniany 1 raz.
nie będę się produkował dziesiąty raz ,po prostu: RE classic=klimat!,kult!,grywalność!, RE4="poligon doświadczalny dla nowych pukawek" z namiastką starego klimatu.....
Mi odpowiadają oba style a to, w którą grę akurat gram to zależy od mojego nastroju.
Gdyby ktoś mi kazał wybrać styl w sposób jednoznaczny to tak jakby mi się kazał rozedrzeć na pół.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.