Kto będzie naszym przeciwnikiem?

Awatar użytkownika
BoYos

Post autor: BoYos »

Co do przeciwników - bedzie tam oczywiscie takze przeciwnik typu - Fast Kill....(tak jak salvador z RE4) czyli 1 cios - 1 dead nie zaleznie od HP. Po czym mozna to poznac? Na trailerze jest tam moment gdy stoją Ci murzyni i machają maczetami czy co tam jest i jeden z nich ma dłuuugą kose (albo młot?) i później widać jak bierze zamach z tego czegoś i robi dewastacje wszystkiego :P wg. mnie bedzie kolejnym przeciwnikiem ktorego nie bedziemy lubili :P :toimonster:
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Ciekawie mnie co w tej częsci zastąpi Lickery i Huntery ;]
Stay Punk
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Mam nadzieje że nie wielbłądy i słonie
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
BoYos

Post autor: BoYos »

ani zaden mahomed z wyrosnietym grzybem takim jak las plagas tylko ze z zmienioną nazwą ;P
Awatar użytkownika
Danielo

Post autor: Danielo »

Napewno to będą Zombiaki.. może troche nie podobne do tych z poprzednich części.
Gdzie Resident bez zombie... :smiech1:
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Danielo pisze: Gdzie Resident bez zombie... :smiech1:
W RE4 :rad12:
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Danielo

W RE 4 są zombiaki
Awatar użytkownika
AdaM555

Powiem tyle: jak to zobaczyłem taka była moja rekcja :tv: :tv: :ugly: :löl: :laola:
Brawa dla tego pana :rad11: Grałes moze RE1,RE2,RE3,RE:O 1&2(gun'ow nie wypisuje) tam były jakze ukochane zombiaki. Nie porównuj mi Gandosów z RE 4 z pełnoprawnymi zombie z reszty serii, prosze cie :rad11:
Awatar użytkownika
Danielo

Oczywiście , że grałem i przeszedłem
Awatar użytkownika
AdaM555

Sorki za offtopy :rad11: ja mam nadzieje ze to beda zombie typowo powiazane z voodoo, ale wzmocnione mixem wszystkich wirusow, po to aby poprzez ugryzienie zmieniali sie w zombie voodoo a nie zeby za kazdym razem "szaman" musiał to robic :rad11: :rad12:
Oczywiście , że grałem i przeszedłem
I nie zauwazułes roznicy miedzy reszta Re a 4. :p :nietoperek:

4 mogła by sie z powodzeniem nazywac"LEON!!!!!!!!!....help" :rad11: oczywiscie nie twierdze ze jest to zła gra wrecz przeciwnie, jest jedna z lepszych gier ever :rad11:
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

4 mogła by sie z powodzeniem nazywac"LEON!!!!!!!!!....help" :rad11: oczywiscie nie twierdze ze jest to zła gra wrecz przeciwnie, jest jedna z lepszych gier ever :rad11:
Tylko nazywanie jej tytułem RE i to jeszcze z numerkiem to zwykłe nadużycie (jak juz zapewne pisałem). Mnie zadowoliłby tytuł Resident Evil: Las Plagas.

Ale do tematu: Nie sądzę, zeby te "zombiaki" z RE5 miały coś wspólnego z voodoo (może w znikomym stopniu). Wiemy, że w RE5 będzie Wesker próbujący działać z wirusami na własną rękę (jeśli sie mylę to mnie poprawcie). A nie sądzę, żeby bawił się on (zwłaszcza po tylu latach babrania w wirusach) magią voodoo. Cała jego dotychczasowa praca byłaby bezcelowa.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
AdaM555

Mi mniej wiecej chodziło o to ze taki wariant by mnie nie odrzucił. Ale juz mega super by było gdyby te truposzki byly chociaz w połowie podobne do tych z 28 days/weeks later :rad11: to by była zabawa :rad11: :rad11:
Awatar użytkownika
Danielo

AdaM555, Odsyłam cię tu :smiech1:
pl.wikipedia.org/wiki/Zombie
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

VooDoo swoją drogą, ale jest jeszcze wirus powodujący zombizm. Nie pamiętam jak sie nazywa (chyba solanum - od nazwiska gościa, który go "wynalazł"). Więc to nie jest tak, że Romero wymyślił żywe trupy i tak się utarło. Zombizm jest obecny od dziesiątek wieków.

Ogólnie zchodzimy z tematu, więc założę odrębny temat o zombie, voodoo i innych, tam będziemy prowadzić dalsze dyskusje na ten temat, a ten pozostawmy przeciwnikom w RE%.
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
AdaM555

Dobra Danielo, tym mnie zabiłes( a poza tym po co mnie tam odsyłałes, zapytaj kazdego czy w RE 4 były zombie, ja znam odpowiedz a ty??) :rad11: jednak jak mawiaja tu i owdzie tylko (nie chce obrazic) półgłowki wierza wikipedii, tam pisze kto chce i co chce, przykład(teraz zostało to zmienione):
Kobieta- Stworzenie człekokształtne, nizsza forma samca homosapiens.
Takie rzeczy sie widywało na wikipedii i niezle beki mielismy z tego z kumplami :rad11: :rad11: wiec nie wierz we wszystko.
Ostatni moj offtop tutaj :rad11: :rad11:
Ostatnio zmieniony ndz 02 gru, 2007 przez AdaM555, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

A co byście powiedzieli na połączenie przeciwników z RE4 oraz pozostałych części RE? :rad11:
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Spójrzmy na to co już widzieliśmy: Murzyni opętani jakimś wirusem/"magią". Nie są martwi, ale nie są sobą. Wygląda mi na to, że są to zwykli ganados (mino zapewnień Capcomu, że to coś bardziej kumatego).
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Recoil fakt, że mogło by być to torche dziwne, ale początek jak dwóch murzynów najpierw w chacie coś robi jednemu i on sie zmienia...ponadto to Haiti wiec wrażenia mam mieszane, a gdyby to był wirus to chyba ich ciało by jakoś sie niszczyło tak jak zwykłym zombiakom chyba, że to jakaś ulepszona wersja...a ponadto nie sądze żeby Wesker dał zwykłym murzynkom wirus, żeby pozakażali innych bo w tej chacie tamtych 2 wyglądało na rozsądnych a ten 3 miał ADHD
Stay Punk
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Recoil pisze: Wygląda mi na to, że są to zwykli ganados (mino zapewnień Capcomu, że to coś bardziej kumatego).
I tak i nie :)
Po pierwsze nygasy na początku są tam normalne, widać to po początkowym spacerku Chrisa. Jednak pozniej widać urywek ''strajku'' czarnych - rzucają kamieniami w goscia z megafonem, coś jest już nie tak, może robił jakies przekręty z lekami i żywnoscia dla nich i sie o tym dowiedzieli (tam takie rzeczy są normalne jak u nasz żule pod sklepami) a może sprawa rozchodzi sie już pod kątem zarażenia. Później jednak widac na trailerze ze prawie wszyscy z wioski chyba poszli na strajkową promocje i tutaj już sam nie wiem - skoro byli juz zainfekowani to dlaczego rzucali w swojego szefa? Aż taka agresja? Mam taką teorie, że zapłacono paru szkodnikom aby rozprowadzali po osiedlu towar jakim jest nowy virus/pasożyt - widać jak dilerzy uciekają w panice ale raczej nie przed Chrisem, tylko przed tym co do niego zaraz podbiegnie... :) Gdyby tamci dwaj byli już czyms naszpikowani to po jakiego by uciekali?
a ponadto nie sądze żeby Wesker dał zwykłym murzynkom wirus, żeby pozakażali innych bo w tej chacie tamtych 2 wyglądało na rozsądnych a ten 3 miał ADHD
Zaprzeczasz sam sobie, oni mogli zapodać wirusa za pieniądze, bo po co jeden trzymał ofiare tak delikatnie za gardło?
Ostatnio zmieniony ndz 02 gru, 2007 przez Nemesis, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
Krauser95

Post autor: Krauser95 »

a ja widziałem w jednym sklepie w warszawie(hipermarkecie) taki minisklep games world i tam koles sprowadza oryginały ze stanów i tam był Resident Evil 5 :rate10: i GTA 4

by FurryPiter: Ostrzeżenie za rozsiewanie fałszywych informacji na temat RE 5
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Krauser95, łącznie zmieniany 1 raz.
Resident Evil Remake RZĄDZI!!!!!!!!!
Zablokowany

Wróć do „Resident Evil 5”