Pojedynek z Nicholai'em (zestrzelenie helikoptera)

Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Kuba Pajączek pisze:według mnie to nicholai miał ukrytego choppersa trochę dalej(bo widzieliście jakie to pomieszczenie duże) i rozwalił z rakiety lub miniguna choppersa carlosa i jill. potem gadał z jill i odleciał w siną dal i potem przyleciał barry. Co o tym myślicie?
Zrozumiałem tylko ,że Nicholai miał gdzieś swoją maszynke zaparkowaną... Możliwe bo ja wczesniej o tym tez pisałem, ale wyjaśnień może być wiele. W dalszą częsc texu wole sie nie zagłebiać :pff3:
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Równie dobrze na pokładzie mógł być 2 pilot. Bo to też jest możliwe. :rad11:
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

A nawet Bardzo, a tego raczej nie uda na się sprawdzić
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
lichacz

Post autor: lichacz »

Ostartnio sobie troche pograłem w re3 i wiem że chelikopter nikolaia różni się od tego którym uciekli Jill i Carlos. :rad13:
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

lichacz pisze:Ostartnio sobie troche pograłem w re3 i wiem że chelikopter nikolaia różni się od tego którym uciekli Jill i Carlos. :rad13:
To już dawno wyjaśnione...
Awatar użytkownika
lichacz

Helikopter z Nicholai'em (zestrzelenie)

Post autor: lichacz »

Oczywiś cie niemam tu na myśli wyrzutni raiet bo to standart dylko jakieś inne puawy. Mnie się udało nieskończonym Minethrower E ammo troche sie nastrzelałem ale wreście spadł. Jakie som wasze osiągnięcia w tej dziedzinie ? :rad8:

by MiGoo: Scalam dwa tematy w jeden, w koncu dubel byl...
Ostatnio zmieniony pn 07 sty, 2008 przez lichacz, łącznie zmieniany 4 razy.
I will kill you with my girlfrend, with MATILDA
Veronica

Post autor: Veronica »

Polecam Magnuma. Też się trochę nastrzelałam, ale jakoś poszło :rad6:
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Przepraszam, o co kaman? Jaki helikopter? Jakie zestrzelenie? :zmiesz9: :zmiesz8: :szok3:
Awatar użytkownika
Lugiamar

Post autor: Lugiamar »

Ten w którym jest Nicholai, jak podczas walki z Nemkiem na moście weźniesz opcje zeskocz. A swoją drogą udało mi się go pokonać na pół Shotgunem, pół Magnumem (ale większość Shotganem po miałem mało amunicji :))
Ostatnio zmieniony pt 21 gru, 2007 przez Lugiamar, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Lugiamar pisze:Ten w którym jest Nicholai.

Ach ten helikopter :D W morde, zapomnialem na smierc o tym motywie... Hmm, z tego co pamietam (teraz juz tak) to w niego wrzucilem gopra 2 rakietki z Rocket Launcher i po sprawie. Z innych nie chcialo mi sie ;)
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

To ja polecam jeszcze z Handguna i Shot'a się pomęczyć, tylko radze pośpiech hehe
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Lugiamar

Nicholai z tymi rakietami jest jak Nemesis z bazooką - prawie nie da się umknąć przed jego atakiem (no, ale jeśli jesteś w większym pomieszczeniu to spox ;P) . Większąść na pewno wybierze negocjacje (zresztą ja też tego używałem żeby oszczędzić amunicji :)) . Jak tak bronimi od Handguna to by na Magnumie już chyba poległ :P.
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
Awatar użytkownika
MiStrzU7777

Post autor: MiStrzU7777 »

Lugiamar pisze:Większąść na pewno wybierze negocjacje (zresztą ja też tego używałem żeby oszczędzić amunicji :) )
Ciekawe po co na końcu gry oszczędzać amunicję, skoro przeciwników mało, a ołowiu masz więcej niż zasoby małego wojska :smiech3:
Ja tam zawsze do helikoptera używałem rakietnicy i było dobrze.
Awatar użytkownika
Garrador

Post autor: Garrador »

zawsze wybieram negocjacje ale kiedys musze sprubowac walic w niego z magnuma lub RL lub.... :smiech6:
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...
Awatar użytkownika
Lugiamar

Zauważcie że lichacz, piszę :
lichacz pisze:Oczywiś cie niemam tu na myśli wyrzutni rakiet
Więc Rocket Launcher odpada...
RedrumV

Post autor: RedrumV »

Szczerze mówiąc nie próbowałem zeskakiwać z mostu, zawsze spychałem Nemesisa :). A tak przy okazji. RE 3 przeszedłem 2 razy na "hard" i raz na "easy" i tryb mercenaries się nie pojawił czy ktoś zna może powód??? :zmiesz2:

by MiGoo: Nastepnym razem jak laskawie zmienicie temat, to nie dosc ze pokasuje posty (jak obecnie), to i osta wystawie...
Ostatnio zmieniony czw 03 sty, 2008 przez RedrumV, łącznie zmieniany 1 raz.
crisDL

Post autor: crisDL »

Ja kiedyś próbowałem zniszczyć śmigłowiec granatnikiem ,ale pocisk wybuchał za blisko.
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Według mnie najbardziej praktyczną bronią w tym momencie jest Magnum, konieczne było trafić chyba jakieś 10 naboi, żeby go ostatecznie zestrzelić, granatnika nie uzywałem, ale może celowałeś w szybę i stąd ten przedwczensy wybuch, ale nie twierdzę, że tak było, jedynie przypuszczam,aczkolwiek sam muszę to sprawdzić. :rad10:
crisDL

Post autor: crisDL »

Mi z magnum na light,brało 4 naboje.
:rad5:
Awatar użytkownika
Nitrox

Post autor: Nitrox »

Opłaca się walczyc z Nicholai'em czy nie ? Jakoś nigdy z nim nie walczyłem pewnie przez to że nie zeskoczyłem z mostu ani razu :rad13:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 3 Nemesis”