Zrozumiałem tylko ,że Nicholai miał gdzieś swoją maszynke zaparkowaną... Możliwe bo ja wczesniej o tym tez pisałem, ale wyjaśnień może być wiele. W dalszą częsc texu wole sie nie zagłebiaćKuba Pajączek pisze:według mnie to nicholai miał ukrytego choppersa trochę dalej(bo widzieliście jakie to pomieszczenie duże) i rozwalił z rakiety lub miniguna choppersa carlosa i jill. potem gadał z jill i odleciał w siną dal i potem przyleciał barry. Co o tym myślicie?
Pojedynek z Nicholai'em (zestrzelenie helikoptera)
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
A nawet Bardzo, a tego raczej nie uda na się sprawdzić
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Helikopter z Nicholai'em (zestrzelenie)
Oczywiś cie niemam tu na myśli wyrzutni raiet bo to standart dylko jakieś inne puawy. Mnie się udało nieskończonym Minethrower E ammo troche sie nastrzelałem ale wreście spadł. Jakie som wasze osiągnięcia w tej dziedzinie ? 
by MiGoo: Scalam dwa tematy w jeden, w koncu dubel byl...
by MiGoo: Scalam dwa tematy w jeden, w koncu dubel byl...
Ostatnio zmieniony pn 07 sty, 2008 przez lichacz, łącznie zmieniany 4 razy.
I will kill you with my girlfrend, with MATILDA
Ten w którym jest Nicholai, jak podczas walki z Nemkiem na moście weźniesz opcje zeskocz. A swoją drogą udało mi się go pokonać na pół Shotgunem, pół Magnumem (ale większość Shotganem po miałem mało amunicji
)
Ostatnio zmieniony pt 21 gru, 2007 przez Lugiamar, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
To ja polecam jeszcze z Handguna i Shot'a się pomęczyć, tylko radze pośpiech hehe
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
Nicholai z tymi rakietami jest jak Nemesis z bazooką - prawie nie da się umknąć przed jego atakiem (no, ale jeśli jesteś w większym pomieszczeniu to spox ;P) . Większąść na pewno wybierze negocjacje (zresztą ja też tego używałem żeby oszczędzić amunicji
) . Jak tak bronimi od Handguna to by na Magnumie już chyba poległ
.
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
- MiStrzU7777
Szczerze mówiąc nie próbowałem zeskakiwać z mostu, zawsze spychałem Nemesisa
. A tak przy okazji. RE 3 przeszedłem 2 razy na "hard" i raz na "easy" i tryb mercenaries się nie pojawił czy ktoś zna może powód??? 
by MiGoo: Nastepnym razem jak laskawie zmienicie temat, to nie dosc ze pokasuje posty (jak obecnie), to i osta wystawie...
by MiGoo: Nastepnym razem jak laskawie zmienicie temat, to nie dosc ze pokasuje posty (jak obecnie), to i osta wystawie...
Ostatnio zmieniony czw 03 sty, 2008 przez RedrumV, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US
Według mnie najbardziej praktyczną bronią w tym momencie jest Magnum, konieczne było trafić chyba jakieś 10 naboi, żeby go ostatecznie zestrzelić, granatnika nie uzywałem, ale może celowałeś w szybę i stąd ten przedwczensy wybuch, ale nie twierdzę, że tak było, jedynie przypuszczam,aczkolwiek sam muszę to sprawdzić.