Hunk bez maski

Ogólne dyskusje o postaciach i przeciwnikach napotykanych w serii Resident Evil (bez ograniczeń na konkretne części serii)
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

zdaje sie,ze w Resident Evil Outbreak: File 2 Hunkiem po odblokowaniu mozna bylo grac w dwoch opcjach - w masce i bez maski. gdzies w necie czytalem ze Hunk w masce byl bardziej podatny na zakazenie niz bez maski :smiech3: ale tekst byl po angielsku, mogem zle zrozumiec :rad6: moze ktos mnie uswiadomi :okulary3:
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Nic mi nie wiadomo na temat możliwości grania Hunkiem w Outbreaku.
A ten kolo "w fiolce" wygląda jak młody Arni ;)
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

To nie był hunk tylko chyba Karl w 2 strojach oraz ten koleś z ostatniego scenariusza (pilot helikoptera, ten w czarnych okularkach)
Awatar użytkownika
Vocap

Post autor: Vocap »

Otóż deus ex ma rację, trzeba wklepać kody w jakimś cheatującym narzędziu, ale ja się na tym nie znam. Można tak odblokować inne postaci, które prawdopodobnie miały znależć się w Outbreaku 3. Są też zombi w ludzkiej postaci.

Filmik z Hunkiem bez maski: http://www.youtube.com/watch?v=1ldee8f3YAo

Na końcu widać wyraźnie twarz.

PS. Hunkiem można grać też w file 1.
Ostatnio zmieniony pn 24 gru, 2007 przez Vocap, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Lugiamar

Post autor: Lugiamar »

O to chodzi?

Jeżeli to naprawdę on to lepiej żeby miał tą maskę :smiech1: .

P.S. Wygląda na straszego niż w epilogu :szok4:

P.S.P Wygląda jak Nicholai ale jest o wiele brzydszy :P
Ostatnio zmieniony pn 24 gru, 2007 przez Lugiamar, łącznie zmieniany 2 razy.
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
Awatar użytkownika
Garrador

Post autor: Garrador »

Lugiamar to prawda oby miał tą maske bo padne trupem i będziesz miał zombiaka do zabicia :smiech3: (jeśli faktycznie to on)
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Tak o tą postać chodzi, już bardziej wole Hunk'a z epilogu 3 :rad11:
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Vocap pisze:PS. Hunkiem można grać też w file 1.
Te wszystkie bonusowe postacie to po prostu żołnierze Umbrelli. Nigdzie nie jest powiedziane, że jest tam Hunk.
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Recoil pisze:Te wszystkie bonusowe postacie to po prostu żołnierze Umbrelli. Nigdzie nie jest powiedziane, że jest tam Hunk.
Zgadza się w 100%. Jaki Hunk w RE:Outbreak?? Nie ma tam żadnego Hunka, tylko ludzie z Umbrella Special Service, tej samej jednostki do której należy Hunk.

Tyle czasu był spokój, nie wiedzieliśmy jak Hunk wygląda, a teraz nagle wszyscy, wszędzie widzą Hunka :) No dajcie spokój...
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

No tak, na każdym temacie - HUNK, w radiu - HUNK, w TV - HUNK, otwieram lodówkę - HUNK, dzisiaj zamiast karpia HUNK (aaaaaa!!!) a pod choinka maska HUNKa ;).
A poważnie, będę obstawał przy swoim że w RE Outbreak #File 2 jest HUNK, może się mylę, więc niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu...
Ostatnio zmieniony pt 17 paź, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Vocap

KIedy gramy6 tą postaciąw ekwipunku pisze,że to jest Hunk. Również podczas wybierania tej postaci jest napisane Hunk. Wariant drugi , z maską nazywa się Hunk B. Albo na odwrót.

Tu jest filmik jak ludzie grają przez internet i jedna osoba gra Hunkiem. NA samym poczatku na ekranie ładowanie widzimy sylwetki postaci i przy jednej pisze Hunk B.

Bardziej tego nie udowodnię. Outbreak ma w sobie wiele pozostałości po becie, tak jak Hunk i reszta postaci jak KAte czy Amelia. O becie Outbreaka jest dużo na forum Bioflames, ale topicu o wyciętych postaciach nie znalazłem. To video to chyba wystarczający dowód.Jak coś więcej znajdę to zedytuję posta.

http://www.youtube.com/watch?v=ccnfigk2xHc drugie wideo.
http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/genmes ... c=37325902 kody.
http://www.bioflames.com/forum/viewtopi ... sc&start=0 beta outbreaka

HA MAM!
HUNK PANIE I PANOWIE: http://smg.photobucket.com/albums/v256/ ... =HunkA.jpg

http://smg.photobucket.com/albums/v256/ ... t=Mary.jpg tu jest Mary, możecie ją pamiętać z preview Famitsu(nie ma jej oficjalnie w grze)
http://smg.photobucket.com/albums/v256/ ... t=Kate.jpg Kate jw.

HUNK PANIE I PANOWIE: http://smg.photobucket.com/albums/v256/ ... =HunkA.jpg

Kolega Hunka z oddziału:

http://smg.photobucket.com/albums/v256/ ... Miguel.jpg
Był opisany w famitsu.

Reszte postaci podałem, jako ciekawostkę i dowód na to, ze niektóre postaci możemy odblokować hakującymi programami.
Ostatnio zmieniony śr 26 gru, 2007 przez Vocap, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Hmmm... Twarz Hunka widzę po raz pierwszy (pod warunkiem, że rzeczywiście jest to HUNK). Wiem, że w Outbreaku występuje 8 modeli postaci, na których opiera się cała reszta bonusowych postaci. Czyli jak np. bierzemy policjanta to jest on na modelu (i w inventory jest tak napisane) Kevina, biorąc Monikę (tak chyba ma na imię ta niska kobieta w spódnicy i okularach) gramy na modelu Yoko.

Przyznam się z ręką na sercu, że w pierwszym Outbreaku odblokowałem WSZYSTKO, ale nie ma tam mowy o żadnym Hunku. Inna sprawa, że na PS2 nie można bawić się w hackowanie i wygrzebywać pozostałości po becie.
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
Vocap

MOżna za pomocą Action Repalyów i jakiś innych zewnętrznych urządzeń. Istnieją nawet kody, które podałem. Jeżeli gramy dodatkową postacią, to w ekwipunku jest jej imię, tzn. w przypadku Hunka pisze Hunk a nie Kevin.PRzy wybieraniu postaci też pisze Hunk, a gdy gramy przez neta przy ładowaniu też jest imię Hunk a nie Kevin.Jak wezmiemy Monice to będzie miała ruchy Alyssy ale wygląd i imię swoje.NPCe mają swoje własne imiona.Zresztą podałem filmiki gdzie to widać.Hunka nie da się odblokować normalnie. Prawdopodobnie te postaci można było odblokować w file 3 i są na dysku z Outbreakiem 1 i 2 na potrzeby data transfer ;). Można nawet znaleźć nieużyte dialogi, z których wynika,że w scenariuszu Outbreak Dorian zabierał nam broń, ale to już offtop;p.
PODKREŚLAM: Hunk z Outbreak to pozostałość z bety gry, która nie została wykorzystana i nie należy go traktować jako oficjalny wygląd, chyba że Capcom go użyje w Outbreaku 3 albo innej grze.

[ Dodano: Sro Gru 26, 2007 13:11 ]
Recoil pisze:Outbreaku odblokowałem WSZYSTKO,
Ja też, ale Kate,Amelii, Mary,Miguela czy Hunka nie odblokujemy oficjalnie. Pewni maniacy wygrzebali na płycie nieużyte modele postaci podobnie tak jak na demie RE2 znaleziono pozostałości z RE1.5.
Ostatnio zmieniony śr 26 gru, 2007 przez Vocap, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Vocap pisze:PODKREŚLAM: Hunk z Outbreak to pozostałość z bety gry, która nie została wykorzystana i nie należy go traktować jako oficjalny wygląd, chyba że Capcom go użyje w Outbreaku 3 albo innej grze.
No i myślę, że to zdanie jest w tym wszystkim najważniejsze :) Hunk był w becie RE:Outbreak to fajnie, ale jego wyglądu nie można brać na poważnie, bo Capcom z tego zrezygnował (i bardzo dobrze, bo wygląda tutaj po prostu koszmarnie... :/ )
Jego kolega też taki sobie, za to panią Kate od razu polubiłem od pierwszego wejrzenia ;)

Czyli nadal nie mamy, dobrego, wyraźnego, normalnego wizerunku Hunka...
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

No to jak to jest z jego wizerunkiem w UC? Czy ktoś może dać tu to zdjęcie?
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
squallaz

Post autor: squallaz »

:rad5:
Ostatnio zmieniony czw 12 sie, 2010 przez squallaz, łącznie zmieniany 1 raz.
The only thing that can defeat power is more power. That is the one constant in this universe.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Jeśli to jest jedyne zdjęcie Hunka to cała dyskusja nie ma sensu. To tylko niewyraźne odbicie w fiolce. Twarzy jako tako nie widać. Są domysły co do wąsów, mi przypomina młodego Arniego... Właściwie nadal nie wiadomo nic na temat jego wyglądu...
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Dokładnie, to nic a nic nie daję, równie dobrze Kaczyński może patrzeć w fiolke :rad11: :rad12:
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Lugiamar

Post autor: Lugiamar »

Najlepiej jednak żeby Hunk został z maską :P . Mamy tylko trzy zdjęcia (tzn. z RE3, RE: Outbreak i jeszcze z RE:UC) które ukazują twarz Hunka. Wszystkie są inne. Może w RE6 Capcom da ''prawdziwą'' twarz hunka ;).
Ostatnio zmieniony czw 27 gru, 2007 przez Lugiamar, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

W zasadzie co za roznica, jak wyglada? Zolnierz to zolnierz i w grach za takiego robil. Z maska gazowa mu lepiej. Bardziej "do twarzy". A doswiadczenie z grami, filmami i ksiazkami nauczylo mnie, ze w takich przypadkach lepiej jego facjaty nie pokazywac w ogole. To postac owiana tajemnica i jak by nie wygladal naprawde - w pewien sposob sie rozczarujemy.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postaci i przeciwnicy w serii Resident Evil”