Ale i tak przeżyła
Jak ocalała Ada (zainfekowanie wirusem)?
Jak ocalała Ada (zainfekowanie wirusem)?
[center]by MiGoo: Temat powstaly po wycieciu postow pisanych nie na temat
[/center]
Ale i tak przeżyła
ledwo ale żyła, zresztą miała już w sobie odpowiedniego wirusa 
Ale i tak przeżyła
Ostatnio zmieniony pn 17 gru, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 2 razy.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Jest to wysoce prawdopodobne, zresztą wynika to z RE2, skoro została zmasakrowana przez Mr.X'a i powoli skonała w ramionach Scoota w pełnej otoczce krwi, to niby jak się później o pełnych siłach dostała na rusztowanie i zrzuciła Leonowi RL? Przypomnę również że przed śmiercia miała na sobie naszyjnik Sherry
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
Nie sądzisz, że byłoby to gdzieś wspomniane? W jakichś notkach, dokumentach... Mnie nie bardzo to przekonuje. Podobna historia była z Marvinem: Był już jedną nogą na tamtym świecie, ale nabrał chęci na spacer po komisariacie...Wesker - Dark Life pisze:Jest to wysoce prawdopodobne, zresztą wynika to z RE2, skoro została zmasakrowana przez Mr.X'a i powoli skonała w ramionach Scoota w pełnej otoczce krwi, to niby jak się później o pełnych siłach dostała na rusztowanie i zrzuciła Leonowi RL? Przypomnę również że przed śmiercia miała na sobie naszyjnik Sherry
To co powiedział Wes, to domysły. Jakoś mi nie pasuje, że Ada ma wirusa...
Zacząć trzeba od tego, że Mr X nie zmasakrował Ady... Ada wypadła za barierkę. To jest obowiązujący scenariusz.
Jak przeżyła? Pewnie dzięki Weskerowi i jego ludziom. Kto wie, może gdy rzucała Leonowi rocket launcher to zaraz obok niej stał Wesker?
Oczywiście naszyjnika nie miała przy sobie gdy spadała. Wesker musiał wyciągnąć wirusa G ze zwłok Birkina.
Ada była co prawda zainfekowana, ale Wesker musiał powstrzymać infekcję (wyleczył ją), bo była mu potrzebna. Wątpię, żeby zaaplikował jej przy tym jakiegoś super wirusa (podobnego do tego którego ma sam w sobie), bo po co mu niebezpieczna "konkurencja"?
Zacząć trzeba od tego, że Mr X nie zmasakrował Ady... Ada wypadła za barierkę. To jest obowiązujący scenariusz.
Jak przeżyła? Pewnie dzięki Weskerowi i jego ludziom. Kto wie, może gdy rzucała Leonowi rocket launcher to zaraz obok niej stał Wesker?
Oczywiście naszyjnika nie miała przy sobie gdy spadała. Wesker musiał wyciągnąć wirusa G ze zwłok Birkina.
Ada była co prawda zainfekowana, ale Wesker musiał powstrzymać infekcję (wyleczył ją), bo była mu potrzebna. Wątpię, żeby zaaplikował jej przy tym jakiegoś super wirusa (podobnego do tego którego ma sam w sobie), bo po co mu niebezpieczna "konkurencja"?
Na początku gry virusa nie miała, no chyba że grypy. A skoro Ada zapodała wyrzutnie podczas walki to albo upadła na gruby materac albo Wesker czekał z pielegniarką i odpowiednio zmodyfikowanym virusem na nią zaraz po upadku albo opcja najbardziej prawdopodobna czyli kolejny error capcomu. Bardzo ciekawi mnie czy Ada prcuje/pracowała dla Wieśka z wdzięcznosci, ze strachu czy raczej z przumusu? 3 opcja raczej jak dla mnie
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nic dodać, nic ująć.Nemesis pisze:Na początku gry virusa nie miała, no chyba że grypy.
Trzeba pamiętać o tym, że Wesker z wirusem to niemal superman. Co to dla niego byłby za problem, aby złapać spadającą Adę? Zresztą w temacie o Adzie Wong jest chyba nawet obrazek, który kiedyś zapodał Wesker Dark Life. Jest trochę naciągany, ale jak dla mnie tłumaczy wszystkoNemesis pisze:A skoro Ada zapodała wyrzutnie podczas walki to albo upadła na gruby materac albo Wesker czekał z pielegniarką i odpowiednio zmodyfikowanym virusem na nią zaraz po upadku albo opcja najbardziej prawdopodobna czyli kolejny error capcomu.
Zdecydowanie opcja numer trzy. Musiał mieć na nią jakiegoś haka.Nemesis pisze:Bardzo ciekawi mnie czy Ada prcuje/pracowała dla Wieśka z wdzięcznosci, ze strachu czy raczej z przumusu? 3 opcja raczej jak dla mnie
Racja, tylko trudno mi to troche sobie wyobrazić, nie potrafie sobie wkrecić że Wiesiek ma w ogóle coś wspolnego z re 2Trzeba pamiętać o tym, że Wesker z wirusem to niemal superman. Co to dla niego byłby za problem, aby złapać spadającą Adę?
Blizna Ady... podczas ratowania to sie stało czy podczas jakieś operacji w parasolce? Hmmm hehe
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Coś co mnie przez pewien czas zastanawiało.Ada wirusa złapała od Birkina bo to że dostala coś od Weskera to niezbyt realne(watpie zeby jej ufal).Jeśli brać scenario B ,to tez mysle ze wiedzac co sie stalo z birkinem,wirusa by sobie niewstrzyknela.Byla zarazona ale dostala antidotum jedyne wytlumaczenie 
Wydaje mi się, że jest to jedna z kolejnych rzeczy niedopracowanych przez Capcom. Przecież żaden normalny człowiek nie mógł by przeżyc takiego uderzenia w placy (kręgosłup pęknięty czy coś w tym stylu) albo też upadek z takiej wysokości też jest śmiertelny.
I zostają tutaj trzy sugestie (Ada nie była niczym zainfekowana)
1. Ada "przeszła"przez śmierc kliniczną (mało prawdopodobne)
2. Podczas upadku złapała się czegoś lub ktoś ją (do tego drugiego: Wesker - go nie było chyba w tym czasie w Raccoon City)
3. Kolejny problem zostawiony przez Capcom, aby fani mogli nieźle pogłówkowac
I zostają tutaj trzy sugestie (Ada nie była niczym zainfekowana)
1. Ada "przeszła"przez śmierc kliniczną (mało prawdopodobne)
2. Podczas upadku złapała się czegoś lub ktoś ją (do tego drugiego: Wesker - go nie było chyba w tym czasie w Raccoon City)
3. Kolejny problem zostawiony przez Capcom, aby fani mogli nieźle pogłówkowac
Resident Evil rządzi!!!