Kto będzie naszym przeciwnikiem?
Znowu ta kobieta 
Jeżeli to Sherry to dla mnie sprawa jest prosta. Wes zrobił jej pranie mózgu, tak, że nic nie pamięta i będzie wrogo nastawiona, ale w trakcie rozwoju akcji, dowie się jak wyglądała jej przeszłość, poczuje się winna, że jej rodzice narobili tyle syfu i nam pomoże.
A jeżeli to nie Sherry, to opcji jest bez liku, ale faktycznie jakoś niepozytywnie wygląda
Może to będzie wróg.
Jeżeli to Sherry to dla mnie sprawa jest prosta. Wes zrobił jej pranie mózgu, tak, że nic nie pamięta i będzie wrogo nastawiona, ale w trakcie rozwoju akcji, dowie się jak wyglądała jej przeszłość, poczuje się winna, że jej rodzice narobili tyle syfu i nam pomoże.
A jeżeli to nie Sherry, to opcji jest bez liku, ale faktycznie jakoś niepozytywnie wygląda
-
nemesisdestro
Heh kto wie....fajnie było by zobaczyć co stało się z kolejnymi bohaterami serii, wiadomo Sherry pojawiła się tylko w re2( nie licząc epilogu w 3ce), a epizod w którym graliśmy nią był raczej ( jak dla mnie ) frustrujący - to wdrapywanie się na skrzynie przez 5min...ZzzzzZZZzzzzz......Aczkolwiek jeśli to ona, no to wypadałby naprawdę rozjaśnić parę luk, co było z nią po Raccoon itp....ale tak w zasadzie....gdzie powiedziane jest że Wesker jest za to odpowiedzialny, co jeśli okaże się że ktoś jeszcze macza w tym łapy, szczerze mówiąc nie zdziwiłbym się - nowa część = nowy bad guy.....teorie spiskowe cdDiadem pisze:Znowu ta kobieta
Kontynuując myśl Nero'aNero pisze:A jak myślicie , poco Wesker kazał Adzie wykraść Plagas . Potem przeprowadzał nad nim jakieś badania i sprzedał tym murzynom
Wesker coś wykminił z tym virusem i sprzedał go "szamanowi" murzynów, mówiąc przy tym, że to lekarstwo na "złe duchi" . Burmistrz (czy tam kto) posprzedawał plagasy ludziom, poaplikowali sobie, a gdy jeden co miał jeszcze rozum w głowie i zobaczył co ten z ADHD zrobił drugiemu, skojarzył fakty, zwołał mieszkańców i zaczęli rzucać w tych na rampie.
Dziękuję za uwagę
Diadem: Przepraszam, jakim wirusem?? Chyba pasożytem...
No pasożytem (sorka ale wcześniej naczytałem się o virusach i tak zostało
Ostatnio zmieniony ndz 13 kwie, 2008 przez franc_uz, łącznie zmieniany 2 razy.
r3sid3nt 3vil j3st th3 b3st!! 
Co do przeciwników to na tym filmiku da się tylko rozpoznać murzynów i murzynki z toporami bądź bez. http://blog.capcom.com/archives/1063
Tak jak w RE:4 rozpływają się po śmierci w podłoge . Co do innych przeciwników to można tylko gdybać, pewnie jakies mutacje murzynów jak w RE:4.
Edit: Dodam , że jest to podobno pierwszy filmik pokazujący gameplay RE:5 ;p
Tak jak w RE:4 rozpływają się po śmierci w podłoge . Co do innych przeciwników to można tylko gdybać, pewnie jakies mutacje murzynów jak w RE:4.
Edit: Dodam , że jest to podobno pierwszy filmik pokazujący gameplay RE:5 ;p
Ostatnio zmieniony pn 12 maja, 2008 przez tapir, łącznie zmieniany 1 raz.
I tu jest pies pogrzebany - ludzie posiadający wersję na GC, tego nie wiedzą
, gdyż brak im scenariusza Ady.
Co do przeciwników - mm wrażenie że wszystko będzie wyglądało tak jak w 4 - Pan z piłą mnie uświadomił...
Co do przeciwników - mm wrażenie że wszystko będzie wyglądało tak jak w 4 - Pan z piłą mnie uświadomił...
Ostatnio zmieniony śr 04 cze, 2008 przez AT, łącznie zmieniany 1 raz.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
Ahhh... powraca legendarny pan z piłą
.Tylko teraz to coś groźniej wygląda. Odwalili mu jakieś prześcieradło na głowe, piłe ma z zębami nie z tej ziemi i cały obszarpany jakby wrócił ze stadionu X-lecia. Serialnie strach się bać
.Screeny na gry-online.
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Wyczytałem w PSX-ie coś o nowym przeciwniku( motyw jak z czwórki wpadasz do chatki w wiosce i barykadujesz drzwi , nagle wpada ci przez ściane wielki przeciwnik z maczetą w ręce)
Wyczytałem jeszcze że wystąpią małe błędy jak np.przy rozwalaniu się ściany kruszy sie ona na równe kwadraty(ale twórcy mają jeszcze dużo czasu aby to naprawić)
Również zostało zmienione to że przy zmianie broni nie musisz wchodzić do odpowiedniego menu, można zmienić broń w ruchu, nie zabraknie też mieszania roślinek.

Wyczytałem jeszcze że wystąpią małe błędy jak np.przy rozwalaniu się ściany kruszy sie ona na równe kwadraty(ale twórcy mają jeszcze dużo czasu aby to naprawić)
Również zostało zmienione to że przy zmianie broni nie musisz wchodzić do odpowiedniego menu, można zmienić broń w ruchu, nie zabraknie też mieszania roślinek.
Tesz to czytałem w extrimie,ale do premiery pewnie poprawia wszystkie błędy.David77 pisze:Wyczytałem jeszcze że wystąpią małe błędy jak np.przy rozwalaniu się ściany kruszy sie ona na równe kwadraty(ale twórcy mają jeszcze dużo czasu aby to naprawić)![]()
by FurryPiter: Co ?! Idź popracować pan nad ortografią trochę
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez otakumano, łącznie zmieniany 1 raz.
kim jestem???