Dziwne, zaskakujące....
Hmm...
A jest jakaś różnica czy mam Resident Evil 4 czy Biohazard 4 ? oprucz tego że to pierwsze to ver. europejska a drugie to azjatycka ? I oprucz tego że nazwy mini gier są inne ( "Another Order" i "Ada the Spy")
Sorka za offtopa ale niemogłem znaleść jednoznacznej odp. na forum...
P.S.
Zauważyłem że przechodząc "Ada the spy" albo jak kto woli "Assignment Ada" po przejściu gra pyta nas o zapisanie stanu... To dodaje coś nowego czy jak ?
A jest jakaś różnica czy mam Resident Evil 4 czy Biohazard 4 ? oprucz tego że to pierwsze to ver. europejska a drugie to azjatycka ? I oprucz tego że nazwy mini gier są inne ( "Another Order" i "Ada the Spy")
Sorka za offtopa ale niemogłem znaleść jednoznacznej odp. na forum...
P.S.
Zauważyłem że przechodząc "Ada the spy" albo jak kto woli "Assignment Ada" po przejściu gra pyta nas o zapisanie stanu... To dodaje coś nowego czy jak ?
Ostatnio zmieniony pn 14 kwie, 2008 przez Stoker, łącznie zmieniany 1 raz.
DZIĘKI ŻE O MNIE PAMIĘTACIE !!!
Tak. Odblokowujesz w ten sposób Chicago Typewriter dla Ady lub Leon'a podajże (dawno nie grałem). Zaraz po przejściu, powinno Ci pisać, co otrzymałeś.
Ostatnio zmieniony pn 14 kwie, 2008 przez AT, łącznie zmieniany 1 raz.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
- Barry Norris
Są lżejsi od Leona i nawet od Ashley... Dlatego nie uruchamiają pułapek 
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
A ja dzisiaj grając w najemników w porcie chciałem zagrać weskerem a grałem leonem w skórzanej kurtce!!! Pisało, ze gram weskerem i miałem jego bronie, ale ciosy, dzwięki były Leona. Oto screen:
http://img88.imageshack.us/my.php?image ... bugjs2.png
Recoil: Nie umieszczamy na forum zdjęć tylko linki.
http://img88.imageshack.us/my.php?image ... bugjs2.png
Recoil: Nie umieszczamy na forum zdjęć tylko linki.
Ostatnio zmieniony ndz 20 kwie, 2008 przez lux47, łącznie zmieniany 6 razy.
Zaraz na początku rozgrywki postanowiłem zrobić mały hardcore i pozbawiłemLeona całego życia - trzymał się jeszcze na nogach ale nie miał nawet czerwonego paska, slowem, byle cios i po nim. Chciałem sprawdzić jak daleko zajdzie. I oto, pierwsza potyczka, Kennedy stoi w dalekiej odległości i kolejno odstrzeliwuje wszystkich z semi-auto. W pewnym momencie, znajomy dzwon, po zakończonej animacji stało się coś dziwnego - Leon stał prosto (nie trzymał się za brzuch, jak to powinien robić ledwo żyjąc), a przecież nie używałem żadnego lekarstwa. Zero zdrowia, ale on stoi, jakby miał zielony pasek życia. Przechodzę przez kolejne drzwi, Leon już szedł powoli, trzymając się za brzuch...
- Barry Norris
Czyżby BUG? Swoją drogą mi kiedyś Siostrzyczka łeb ucięła przez ścianę, a innym razem ciachnęła mnie niby, ale jakoś głowa Ady pozostała na swoim miejscu 
Ostatnio zmieniony wt 06 maja, 2008 przez Barry Norris, łącznie zmieniany 1 raz.
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
Ok, ostatnio siedząc na necie znalazłem taki filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=xz6K_ZBO8BE
Z RE4 na Game Cube(a) nie miałem styczności więc nieco mnie zdziwiło ( szkoda że wycieli to z wersji PC
)
Z RE4 na Game Cube(a) nie miałem styczności więc nieco mnie zdziwiło ( szkoda że wycieli to z wersji PC
Big Daddy jest zły...
Hehe, jest to moźliwe choć ja walczyłem zazwyczaj z dwomatapir pisze:Dzisiaj grając Mercenaries Hunkiem w pewnym momencie goniło mnie 6 Bella sisters... chyba powinno byc max 2 co nie xd?