Dziwne, zaskakujące....

Również o Resident Evil 3.5
Stoker

Post autor: Stoker »

Hmm...
A jest jakaś różnica czy mam Resident Evil 4 czy Biohazard 4 ? oprucz tego że to pierwsze to ver. europejska a drugie to azjatycka ? I oprucz tego że nazwy mini gier są inne ( "Another Order" i "Ada the Spy")
Sorka za offtopa ale niemogłem znaleść jednoznacznej odp. na forum...

P.S.
Zauważyłem że przechodząc "Ada the spy" albo jak kto woli "Assignment Ada" po przejściu gra pyta nas o zapisanie stanu... To dodaje coś nowego czy jak ?
Ostatnio zmieniony pn 14 kwie, 2008 przez Stoker, łącznie zmieniany 1 raz.
DZIĘKI ŻE O MNIE PAMIĘTACIE !!!
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

Tak. Odblokowujesz w ten sposób Chicago Typewriter dla Ady lub Leon'a podajże (dawno nie grałem). Zaraz po przejściu, powinno Ci pisać, co otrzymałeś.
Ostatnio zmieniony pn 14 kwie, 2008 przez AT, łącznie zmieniany 1 raz.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Co mnie jeszcze zdziwiło, dlaczego Ganados nie wdepną nigdy w sidła ale w swoje linki z dynamitami już włażą? Unoszą sie nad tą ziemią czy jak :rad11: ?
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

Linki trudniej zauważyć?
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

Są lżejsi od Leona i nawet od Ashley... Dlatego nie uruchamiają pułapek :smiech6:
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
lux47

Post autor: lux47 »

A ja dzisiaj grając w najemników w porcie chciałem zagrać weskerem a grałem leonem w skórzanej kurtce!!! Pisało, ze gram weskerem i miałem jego bronie, ale ciosy, dzwięki były Leona. Oto screen:

http://img88.imageshack.us/my.php?image ... bugjs2.png

Recoil: Nie umieszczamy na forum zdjęć tylko linki.
Ostatnio zmieniony ndz 20 kwie, 2008 przez lux47, łącznie zmieniany 6 razy.
Deus Ex
Zarząd

Zaraz na początku rozgrywki postanowiłem zrobić mały hardcore i pozbawiłemLeona całego życia - trzymał się jeszcze na nogach ale nie miał nawet czerwonego paska, slowem, byle cios i po nim. Chciałem sprawdzić jak daleko zajdzie. I oto, pierwsza potyczka, Kennedy stoi w dalekiej odległości i kolejno odstrzeliwuje wszystkich z semi-auto. W pewnym momencie, znajomy dzwon, po zakończonej animacji stało się coś dziwnego - Leon stał prosto (nie trzymał się za brzuch, jak to powinien robić ledwo żyjąc), a przecież nie używałem żadnego lekarstwa. Zero zdrowia, ale on stoi, jakby miał zielony pasek życia. Przechodzę przez kolejne drzwi, Leon już szedł powoli, trzymając się za brzuch...
Awatar użytkownika
franc_uz

Post autor: franc_uz »

A mnie dziś zaskoczyło, że gdy przy tym wodospadzie w wiosce już wybiegli ganados to ja dla experymentu biegłem jak głupek prosto na nich... nikt mnie nie zaatakował :rad12: :smiech6:
r3sid3nt 3vil j3st th3 b3st!! :D
Deus Ex
Zarząd

A kto wie jak wronę zagonić do izby :rad11: ?:
http://img219.imageshack.us/img219/7708/wronadw7.png
David77

Post autor: David77 »

Mam pytanie ? Jak to możliwe że jak grałem Hunkiem w mercenaries to jedna z Bella sisters ucieła mi głowę z odległości około 5metrów? :zmiesz8:
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

Czyżby BUG? Swoją drogą mi kiedyś Siostrzyczka łeb ucięła przez ścianę, a innym razem ciachnęła mnie niby, ale jakoś głowa Ady pozostała na swoim miejscu :)
Ostatnio zmieniony wt 06 maja, 2008 przez Barry Norris, łącznie zmieniany 1 raz.
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

Stańcie za zamkniętymi drzwiami gdy walczycie z Salvatorem - jak zacznie się przepiłowywać przez drzwi, i piła trafi na wasze ciało, to również was zabije ;)

Sprawdzane niedawno.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
David77

He z kolegą Salvatorem miałem wczoraj inną przygodę. Grałem Leosiem i doktorek wpadł do domku ucią mi głowę, a ja mogłem btać bez głowy przez co najmiej jeszcze 10 sekund. :rad4:

[ Dodano: 10 Maj 2008 09:46 ]
Sorry nie "ptać" tylko GRAĆ. Mały zanik ortografi.
Awatar użytkownika
Zombi

Post autor: Zombi »

Ok, ostatnio siedząc na necie znalazłem taki filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=xz6K_ZBO8BE
Z RE4 na Game Cube(a) nie miałem styczności więc nieco mnie zdziwiło ( szkoda że wycieli to z wersji PC :smiech6: )
Big Daddy jest zły...
Deus Ex
Zarząd

Dobre. Sera wiedział co mówi mówiąc o "ballistics" Ashley :smiech7: .
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Okazuje się, że wersję PC/PS2 odchudzili nie tylko z liści i kurczaków :rad12:
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
tapir

Post autor: tapir »

Dzisiaj grając Mercenaries Hunkiem w pewnym momencie goniło mnie 6 Bella sisters... chyba powinno byc max 2 co nie xd?
Deus Ex
Zarząd

tapir pisze:Dzisiaj grając Mercenaries Hunkiem w pewnym momencie goniło mnie 6 Bella sisters... chyba powinno byc max 2 co nie xd?
Hehe, jest to moźliwe choć ja walczyłem zazwyczaj z dwoma ;-). Zasada jest taka, że siostrzyczki pokazują po okreslonej ilości trupów - np. pierwszy raz pojawiają się po 12 trupach (analogicznie Garrador pojawia się po raz pierwszy po 25 zabitych w zamku,) tak więc, jeśli będziesz zabijał zwykłych wieśniaków nie robiąc siostrom krzywdy, w końcu wypłoszysz z ukrycia wszystkie. Nigdy tego nie próbowałem ale to już lekki hardcore będąc otoczonym przez sześć pił maszynowych...
David77

Mnie goniło najwięcej 4 siostry. Ale 6 :zmiesz1: To faktycznie chardkor :rad5: A to z tymi zabitymi trupami jest ciekawe nigdy ich nie liczyłem. :rad12:
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Dlaczego Sadller, który chciał wysłać Ashley spowrotem do Stanów z Plagasem, powiedział Leonowi co mają w sobie i ich powstrzymywał zamiast puścic wolno do USA tak jak chciał, z plagasem w ich ciałach?
Stay Punk
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”