Hunk bez maski

Ogólne dyskusje o postaciach i przeciwnikach napotykanych w serii Resident Evil (bez ograniczeń na konkretne części serii)
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

Pozostale postacie kojarzymy z mordki, a gdybym kazdemu z was pokazal maske p-gazowa i zapytal, z kim wam sie kojarzy, to 99% odpowie HUNK :) Bo to, panie i panowie, nie twarz jest jego wizytowka, ale umiejetnosci. Moze wlasnie dlatego jest tylko jeden - gdyby takich tuzin zeslali na wyspe Saddlera to pozamiataliby w jeden wieczor (i Novistadorow i Ganados i reszte oszolomow).
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

Jest jeden, bo pokazał co potrafi, uciekając z Raccoon City wyniszczając wszystko po drodze... A reszcie się niestety pomyliło wyniszczanie z byciem zniszczonym...
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
lux47

Post autor: lux47 »

Barry: Post przyklejony z innego tematu.

A tak wogule w jakiej czesci występuje/pojawia się Hunk?
Ostatnio zmieniony sob 26 kwie, 2008 przez lux47, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamilos

Post autor: Kamilos »

Po za 4-rką to w:

2-jce w The 4th Survivor
oraz w Code Veronica jest dokument "Hunk's Report"

i tyle miejsca zajmuje na razie w całej serii.
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

I w trójce: w ostatnim epilogu jaki możemy odblokować...
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

To już moim zdaniem rozdrabnianie się. Hunk jako taki pojawia się w RE2, RE4 oraz RE: UC.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

No właśnie. Rozdrabnianie się jest raczej nie na miejscu. To tak jakby na siłę szukać gdzieś Hunk'a ;)
A jak napisał Recoil, Hunk pojawił się tylko w wymienionych częściach, a pozostałe informacje dotyczące go, to tylko powierzchowne smaczki.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

No niby tak, ale w RE3 jako tako wzmianka się o nim pojawia, więc w gruncie rzeczy możnaby uznać, że w RE3 również jest, aczkolwiek tylko na zdjęciu, ale bez maski.
Ostatnio zmieniony ndz 27 kwie, 2008 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Zgadzam się z Nemesisem US. W RE4 co prawda możemy pograć Hunkiem, ale to granie nic nie wnosi do rozwoju jego postaci, bo Mercenaries to tylko taki dodatek.
Natomiast w RE3, gdzie nie ma możliwości, aby pograć tą postacią, dowiadujemy się o nim cennych informacji i widzimy go bez maski.
Wiele osób kwestionuje jego wygląd z RE3, twierdząc, że to tylko taki rysunek/fan art w tym epilogu. Do niedawna też tak sądziłem, ale z drugiej strony, skoro w epilogu Jill wygląda jak Jill, Barry jak Barry, a Chris jak Chris, to czemu z Hunkiem miałoby być inaczej??
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

W dodatku właśnie ta obecność Hunk'a bez maski w tym epilogu czyni ten element bardo cennym dla fanów, przeciez nawet w RE UC pozostaje zamaskowany.
Ostatnio zmieniony ndz 27 kwie, 2008 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

Myślę, że RE3 powinno się liczyć - są informacje o Hunku, wierzę, że to jego prawdziwa facjata jest w obrazku z epilogu. Ponadto akcja RE3 dzieje się przecież mniej więcej w tym samym czasie co akcja RE2, więc wydarzenia z 4th Survivor również. Innymi słowy - dzięki RE3 mamy zakończenie, które coś wnosi, ale zabrakło go w RE2.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Zgadzam się z Diademem co do wizerunku HUNKa w RE:3. Byłoby dużą niekonsekwencją wszystkich uwiecznić w sposób zbliżony do rzeczywistości a HUNKa nie. Chyba że Umbrella maczałyby w tym palce :smiech3: Ja już nie chcę wywoływać awantury na temat HUNKa w RE: Outbreak, ale tam jest on łysy i jakiś taki stary... Wizerunek w fiolce (odbicie) w Kronikach, hmm, mało nam mówi, ale coś tam widać i nie jest podobny wg mnie do tego z artworka. Nie wiem co o tym myśleć. Zresztą, CAPCOM może nigdy nie pokazać jego twarzy (tej prawdziwej, o ile taka jest), wobec czego cała dyskusja na nic :rad12: .
Awatar użytkownika
franc_uz

Post autor: franc_uz »

Bardzie się wszyscy skupiliśmy jak wygląda niż kim on jest?(bardziej wartościowe pytanie ;) ) Choć i tak gdybanie kim on jest prowadzie do nikąd :rad11:
r3sid3nt 3vil j3st th3 b3st!! :D
Awatar użytkownika
SolidSnake

Post autor: SolidSnake »

Chciałbym go jeszcze zobaczyć i nim zagrać. Nie tylko w jakiejś minigierce, tylko żeby chłopak wnosił coś wiecej do fabuły :D. A bez maski widać go w epilogu RE3... tyle mi wystarczy.
"They think they know who I am... all they know is I love to kill"
Awatar użytkownika
Czarek199410

Post autor: Czarek199410 »

przecież wyrażnie widać w RE:UC jak wygląda na odbiciu
http://pl.youtube.com/watch?v=ijG5OPtCr8o no proszę na koniec przewinąć :smiech7:

Diadem: Link do tego filmu już był podawany i była już o tym dyskusja. Czytałeś cały temat?
Teraz już tak sory :zmiesz7:
Ostatnio zmieniony pn 23 cze, 2008 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 3 razy.
Gotta Whole lot of love
Awatar użytkownika
Kuba Pajączek

Post autor: Kuba Pajączek »

Mi on i w tym odbiciu i w epilogu RE3 wygląda tak samo.
http://www.byond.com/games/DarkerEmerald/TLC
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).

"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"
Awatar użytkownika
kubabuba

Post autor: kubabuba »

Kuba Pajączek pisze:Mi on i w tym odbiciu i w epilogu RE3 wygląda tak samo.
Co ty gadasz Kuba Pajączek?Nie wygląda tak samo.Trochę się postarzał.
http://pl.youtube.com/user/susa456987
zaglądajcie codziennie;)
Awatar użytkownika
Kuba Pajączek

Post autor: Kuba Pajączek »

No wiadomo, ale w RE3 był rysunek i to ze "starych czasów" a teraz pokazali w tym odbiciu jak by tamten artwork wyglądał w tych czasach, pokazali tak dokładniej, bez odstających pikseli.(tak szczerze, jak byłem mały myślałem że ten HUNK z odsłoniętą twarzą w epilogu RE3 to Nicholai)
http://www.byond.com/games/DarkerEmerald/TLC
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).

"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postaci i przeciwnicy w serii Resident Evil”