Hunk bez maski
Pozostale postacie kojarzymy z mordki, a gdybym kazdemu z was pokazal maske p-gazowa i zapytal, z kim wam sie kojarzy, to 99% odpowie HUNK
Bo to, panie i panowie, nie twarz jest jego wizytowka, ale umiejetnosci. Moze wlasnie dlatego jest tylko jeden - gdyby takich tuzin zeslali na wyspe Saddlera to pozamiataliby w jeden wieczor (i Novistadorow i Ganados i reszte oszolomow).
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
- Barry Norris
Jest jeden, bo pokazał co potrafi, uciekając z Raccoon City wyniszczając wszystko po drodze... A reszcie się niestety pomyliło wyniszczanie z byciem zniszczonym...
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
- Barry Norris
I w trójce: w ostatnim epilogu jaki możemy odblokować...
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
No właśnie. Rozdrabnianie się jest raczej nie na miejscu. To tak jakby na siłę szukać gdzieś Hunk'a
A jak napisał Recoil, Hunk pojawił się tylko w wymienionych częściach, a pozostałe informacje dotyczące go, to tylko powierzchowne smaczki.
A jak napisał Recoil, Hunk pojawił się tylko w wymienionych częściach, a pozostałe informacje dotyczące go, to tylko powierzchowne smaczki.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
- Nemesis US
No niby tak, ale w RE3 jako tako wzmianka się o nim pojawia, więc w gruncie rzeczy możnaby uznać, że w RE3 również jest, aczkolwiek tylko na zdjęciu, ale bez maski.
Ostatnio zmieniony ndz 27 kwie, 2008 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadzam się z Nemesisem US. W RE4 co prawda możemy pograć Hunkiem, ale to granie nic nie wnosi do rozwoju jego postaci, bo Mercenaries to tylko taki dodatek.
Natomiast w RE3, gdzie nie ma możliwości, aby pograć tą postacią, dowiadujemy się o nim cennych informacji i widzimy go bez maski.
Wiele osób kwestionuje jego wygląd z RE3, twierdząc, że to tylko taki rysunek/fan art w tym epilogu. Do niedawna też tak sądziłem, ale z drugiej strony, skoro w epilogu Jill wygląda jak Jill, Barry jak Barry, a Chris jak Chris, to czemu z Hunkiem miałoby być inaczej??
Natomiast w RE3, gdzie nie ma możliwości, aby pograć tą postacią, dowiadujemy się o nim cennych informacji i widzimy go bez maski.
Wiele osób kwestionuje jego wygląd z RE3, twierdząc, że to tylko taki rysunek/fan art w tym epilogu. Do niedawna też tak sądziłem, ale z drugiej strony, skoro w epilogu Jill wygląda jak Jill, Barry jak Barry, a Chris jak Chris, to czemu z Hunkiem miałoby być inaczej??
- Nemesis US
W dodatku właśnie ta obecność Hunk'a bez maski w tym epilogu czyni ten element bardo cennym dla fanów, przeciez nawet w RE UC pozostaje zamaskowany.
Ostatnio zmieniony ndz 27 kwie, 2008 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę, że RE3 powinno się liczyć - są informacje o Hunku, wierzę, że to jego prawdziwa facjata jest w obrazku z epilogu. Ponadto akcja RE3 dzieje się przecież mniej więcej w tym samym czasie co akcja RE2, więc wydarzenia z 4th Survivor również. Innymi słowy - dzięki RE3 mamy zakończenie, które coś wnosi, ale zabrakło go w RE2.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Zgadzam się z Diademem co do wizerunku HUNKa w RE:3. Byłoby dużą niekonsekwencją wszystkich uwiecznić w sposób zbliżony do rzeczywistości a HUNKa nie. Chyba że Umbrella maczałyby w tym palce
Ja już nie chcę wywoływać awantury na temat HUNKa w RE: Outbreak, ale tam jest on łysy i jakiś taki stary... Wizerunek w fiolce (odbicie) w Kronikach, hmm, mało nam mówi, ale coś tam widać i nie jest podobny wg mnie do tego z artworka. Nie wiem co o tym myśleć. Zresztą, CAPCOM może nigdy nie pokazać jego twarzy (tej prawdziwej, o ile taka jest), wobec czego cała dyskusja na nic
.
- SolidSnake
- Czarek199410
przecież wyrażnie widać w RE:UC jak wygląda na odbiciu
http://pl.youtube.com/watch?v=ijG5OPtCr8o no proszę na koniec przewinąć
Diadem: Link do tego filmu już był podawany i była już o tym dyskusja. Czytałeś cały temat?
Teraz już tak sory
http://pl.youtube.com/watch?v=ijG5OPtCr8o no proszę na koniec przewinąć
Diadem: Link do tego filmu już był podawany i była już o tym dyskusja. Czytałeś cały temat?
Teraz już tak sory
Ostatnio zmieniony pn 23 cze, 2008 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 3 razy.
Gotta Whole lot of love
- Kuba Pajączek
Mi on i w tym odbiciu i w epilogu RE3 wygląda tak samo.
http://www.byond.com/games/DarkerEmerald/TLC
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).
"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"
Co ty gadasz Kuba Pajączek?Nie wygląda tak samo.Trochę się postarzał.Kuba Pajączek pisze:Mi on i w tym odbiciu i w epilogu RE3 wygląda tak samo.
http://pl.youtube.com/user/susa456987
zaglądajcie codziennie;)
zaglądajcie codziennie;)
- Kuba Pajączek
No wiadomo, ale w RE3 był rysunek i to ze "starych czasów" a teraz pokazali w tym odbiciu jak by tamten artwork wyglądał w tych czasach, pokazali tak dokładniej, bez odstających pikseli.(tak szczerze, jak byłem mały myślałem że ten HUNK z odsłoniętą twarzą w epilogu RE3 to Nicholai)
http://www.byond.com/games/DarkerEmerald/TLC