Jack Krauser
Jack Krauser
CZym waszym zdaniem najlepiej jest nawalac krauser'a(no oprocz oczywiscie noza
) ja dopiero pierwszy raz z nim walcze(walki nie dokonczylem ze wzgledu na brak czasu do grania) i najlepiej mi sie walczy nozem(podbiegam raz i drugi machne i ten ucieka).
Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire
Gimme fire
Gimme that which I desire
-
Dark Prince
-
Dark Prince
Na PC nie ma trybu EasyDark Prince pisze:Offtop: Sorry, ale muszę spytać. Grasz na kompie, czy konsolce?
Co do użycia magnum - Krauser jest szybki (tak podczas walki w ruinach, gdy robi szybkie uniki, jak i już na wieży, kiedy się zasłania "ręką"), a Leon celuje dość wolno, dlatego osobiście korzystałem z magnum tylko wtedy, gdy miałem 100% pewność, że strzał dopadnie celu (amunicji do magnuma jest bardzo mało).
Bardzo dobrze walczyło mi się z nim za pomocą shotguna - duży rozrzut, więc zawsze coś tam oberwie.
Wkurzające jest jednak to, że Krauser może nawet dostawać w twarz z magnuma, a mimo to potrafi się nawet nie zatrzymać, tylko dalej biegnie na gracza/wykonuje atak
Na PC jest tryb easy ale być może dotyczy to tylko wersji europejskiej. W każdym razie u mnie jest!Mr_Zombie pisze:Na PC nie ma trybu EasyDark Prince pisze:Offtop: Sorry, ale muszę spytać. Grasz na kompie, czy konsolce?
Wkurzające jest jednak to, że Krauser może nawet dostawać w twarz z magnuma, a mimo to potrafi się nawet nie zatrzymać, tylko dalej biegnie na gracza/wykonuje atak.
Co do Krausera to chyba jego nogi są najbardziej wrażliwe na ataki.
Głowa być może też ale wtedy kiedy nie zasłania się "łapką".
A ja polecam TMP i Magnuma, seria po nogach albo prosto w ryj, przetrzymasz go trochę, jeżeli zabraknie ci ammo prowokuj go do akcji QTE (podchodzisz lekko do niego i moemntalnie cofasz
)
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Aha, to sorki za błędne info (ja z wersją europejską czekam wciąż na wersję PL ^^).Finka pisze:Na PC jest tryb easy ale być może dotyczy to tylko wersji europejskiej. W każdym razie u mnie jest!
(swoją drogą dziwne, bo to zawsze Azjaci dostawali gry łatwiejsze, dlaczego więc w azjatyckiej wersji nie ma trybu Easy?)
Droga na wieżę jest prosta ale walka juz na niej jeżeli chce się uzyskać dobry wynik trzeba ją przemyśleć
życzę powodzenia
-
Dark Prince
-
Misiuk -_^
- SnakeMajor
- SnakeMajor
- SnakeMajor