Ja gram na co dzień w GoW2, więc jestem przyzwyczajony do multi na najwyższym poziomie. Versus w RE5 mnie trochę odrzucił na początku, ale grałem tylko kilkanaście minut, więc nie ma co pochopnie tego przekreślaćJakem Gozdek pisze:Komandos- jest aż tak źle? Naprawdę nic nie ratuje tego trybu? Kurde no, szkoda, naprawdę byłem gotów z tym kombinować.
DLC
- Jakem Gozdek
No, tego się spodziewałem, fsiu ;] Zagraj w to na trzeźwo, jak już emocje (negatywne, niestety) opadną i zrecenzuj go nam ok? Hej, to w końcu RE, a nie GoW ;p
Ostatnio zmieniony wt 07 kwie, 2009 przez Jakem Gozdek, łącznie zmieniany 1 raz.
Gearsy 2 mają multi słabo średni, wiec nie przesadzajKomandos pisze: Ja gram na co dzień w GoW2, więc jestem przyzwyczajony do multi na najwyższym poziomie. Versus w RE5 mnie trochę odrzucił na początku, ale grałem tylko kilkanaście minut, więc nie ma co pochopnie tego przekreślaćRozgrywka jest ślamazarna, ale może się komuś spodobać.
A co do tego dodatku, grałem przed chwilą u znajomego, jest to po prostu tragedia, wprowadzenie trybu versus do RE to tak jakby do multi FIFY wsadzić slasher: mode, gdzie bronią jest piłka, panowie, tragedia, idziesz idziesz, i żeby strzelać się zatrzymujesz i stoicie strzelając do siebie jak 4 kołki, beznadzieja.
Playstation Network: Bansai_
Xbox Gamertag: kagannpwnz
3DS Friend Code: 2105-9086-2899
Zapraszam do wspólnej gry.
Xbox Gamertag: kagannpwnz
3DS Friend Code: 2105-9086-2899
Zapraszam do wspólnej gry.
- Nerobianco
- Jakem Gozdek
Lol cofam co powiedziałem (raczej napisałem). Wtedy naprawdę chciałem wierzyć, że to jakoś wyjdzie. Widziałem jedno video- załamałem ręce. Jednak taka gra to kiepski materiał na multiplayer shooter. Porażka... Zastanawia mnie co ich tak długo powstrzymywało z wydaniem tego DLC, patrząc co zrobili to na oko zajęło im to dwa dni. To tylko Mercenaries z opcją nawalania w innego gracza... Powinni to dać za darmo i moim zdaniem tak w końcu zrobią, bo fani ich za to zmieszają z błotem ;p No cóż, panowie i panie z Capcom, zróbcie inny DLC, tylko przyłóżcie się do niego.
Ja nie gram w FPSy, a w GoW2 tylko z kumplami na prywacie, więc wymienione przez ciebie problemy odpadająAlucard pisze:Gearsy 2 mają multi słabo średni, wiec nie przesadzajKomandos pisze: Ja gram na co dzień w GoW2, więc jestem przyzwyczajony do multi na najwyższym poziomie. Versus w RE5 mnie trochę odrzucił na początku, ale grałem tylko kilkanaście minut, więc nie ma co pochopnie tego przekreślaćRozgrywka jest ślamazarna, ale może się komuś spodobać.
(po tygodniu przestałem w niego grac [lagi / uciekające hosty / lagi lagi / brak ustawień o pożądanym meczu] ten multi to cienizna) wiec jeśli mówić o prawdziwym multi, to CoD 4 / Killzone 2 / Battlefield:BC / CoD 5 / Left 4 Dead.
A co do tego dodatku, grałem przed chwilą u znajomego, jest to po prostu tragedia, wprowadzenie trybu versus do RE to tak jakby do multi FIFY wsadzić slasher: mode, gdzie bronią jest piłka, panowie, tragedia, idziesz idziesz, i żeby strzelać się zatrzymujesz i stoicie strzelając do siebie jak 4 kołki, beznadzieja.
- Nerobianco
Ja powiem że mi to trochę nie pasi strzelanie do siebie,jakoś nie wyobrażam sobie biegać Jill i strzelać do Chrisa albo Weskera,to jakieś takie dziwne jest.Z RE zrobili CS
.
[ Dodano: 08 Kwi 2009 11:49 ]
O Boże obejrzałem filmik Nerobianco,jakie to jest żałosne naprawdę po co coś takiego do RE.
[ Dodano: 08 Kwi 2009 11:49 ]
O Boże obejrzałem filmik Nerobianco,jakie to jest żałosne naprawdę po co coś takiego do RE.
Ps3Centerbloog.pl
Pomysłowy ten Capcom, nie znam się na DLC, ale to chyba pierwszy przypadek (i miejmy nadzieję że ostatni) iż ten cały DLC znajduje się na płytce z grą, którą kupiliśmy za ciężkie pieniądze.
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45955
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45955
- Prisonbull
Niestety to prawda co piszą. Tryb versus był dostarczony razem z grą, ale CAPCOM wpadł na cudowny pomysł (jak na złotą grę przystało) dodania DLC. Dodatek po prostu odblokowuje tryb, który był od początku...
Tryb był dokładnie opisany w oficjalnym poradniku, który miałem okazję przeczytać. Po prostu czekali na dobry moment, aż grono posiadaczy się poszerzy i wypuścić kluczyk dla kasy.
Tryb był dokładnie opisany w oficjalnym poradniku, który miałem okazję przeczytać. Po prostu czekali na dobry moment, aż grono posiadaczy się poszerzy i wypuścić kluczyk dla kasy.
Ostatnio zmieniony śr 08 kwie, 2009 przez Prisonbull, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nerobianco
Więc obcuję już z dodatkiem kilka godzin więc mogę już coś napisać.
Są cztery tryby z których tylko dwa mają ręce i nogi :
Survivors oraz Team Survivors to tryby w które na pewno będę grał.
Generalnie to deathmatch FFA lub Team deathmatch, to fakt są debilne sytuacje gdzie stoi grupka i po prostu w siebie strzela. Jednak z odrobiną ogrania można sobie dać radę. I te dwa tryby są na plus.
Natomiast Slayers oraz Team Slayers to moim zdaniem porażka
To tryb mercenaries w którym przeciwników jest jakoś tak mniej, i można strzelać do innego gracza. Wszystko było by fajnie gdyby nie fakt że zamiast rywalizacji na punkty to mamy to co w Survivors tylko że to mija się z celem samego trybu ! Gracze zamiast walić w potworki ( w sumie się nie dziwie, jest ich na prawdę jakoś mniej ) walą do siebie.
Jeżeli ktoś nie ma co robić z pieniędzmi, to może je wydać tylko dla Survivors i Team Survivors : )
Są cztery tryby z których tylko dwa mają ręce i nogi :
Survivors oraz Team Survivors to tryby w które na pewno będę grał.
Generalnie to deathmatch FFA lub Team deathmatch, to fakt są debilne sytuacje gdzie stoi grupka i po prostu w siebie strzela. Jednak z odrobiną ogrania można sobie dać radę. I te dwa tryby są na plus.
Natomiast Slayers oraz Team Slayers to moim zdaniem porażka
To tryb mercenaries w którym przeciwników jest jakoś tak mniej, i można strzelać do innego gracza. Wszystko było by fajnie gdyby nie fakt że zamiast rywalizacji na punkty to mamy to co w Survivors tylko że to mija się z celem samego trybu ! Gracze zamiast walić w potworki ( w sumie się nie dziwie, jest ich na prawdę jakoś mniej ) walą do siebie.
Jeżeli ktoś nie ma co robić z pieniędzmi, to może je wydać tylko dla Survivors i Team Survivors : )
ダーク
- Nerobianco
SpokoNerobianco pisze:Więc są jacyś chętni do Survivors/Team Survivors : ) ?
Można by się umówić na wspólną grę.
Barry: Tu macie bardziej odpowiedni temat aby się dogadać na wspólną grę.
Ostatnio zmieniony czw 09 kwie, 2009 przez RON!N, łącznie zmieniany 2 razy.
Zakupiłem versus'a i powiem jedno: do bani. Ludzie biegają jak z pełnym pęcherzem wokół siebie, stają 2 metry od drugiego gracza i strzelają z czego tylko się da... co wygląda dość dziwacznie... Lepiej by było wydać kasę na dodatkowe piosenki do Guitar Hero.
Jednakże trzeba grać by zdobyć nowe osiągnięcia.
Ostatnio zmieniony pn 13 kwie, 2009 przez Barry, łącznie zmieniany 1 raz.