DLC

Awatar użytkownika
Komandos

Post autor: Komandos »

Jakem Gozdek pisze:Komandos- jest aż tak źle? Naprawdę nic nie ratuje tego trybu? Kurde no, szkoda, naprawdę byłem gotów z tym kombinować.
Ja gram na co dzień w GoW2, więc jestem przyzwyczajony do multi na najwyższym poziomie. Versus w RE5 mnie trochę odrzucił na początku, ale grałem tylko kilkanaście minut, więc nie ma co pochopnie tego przekreślać ;) Rozgrywka jest ślamazarna, ale może się komuś spodobać.
Awatar użytkownika
Jakem Gozdek

Post autor: Jakem Gozdek »

No, tego się spodziewałem, fsiu ;] Zagraj w to na trzeźwo, jak już emocje (negatywne, niestety) opadną i zrecenzuj go nam ok? Hej, to w końcu RE, a nie GoW ;p
Ostatnio zmieniony wt 07 kwie, 2009 przez Jakem Gozdek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Alucard

Post autor: Alucard »

Komandos pisze: Ja gram na co dzień w GoW2, więc jestem przyzwyczajony do multi na najwyższym poziomie. Versus w RE5 mnie trochę odrzucił na początku, ale grałem tylko kilkanaście minut, więc nie ma co pochopnie tego przekreślać ;) Rozgrywka jest ślamazarna, ale może się komuś spodobać.
Gearsy 2 mają multi słabo średni, wiec nie przesadzaj ;) (po tygodniu przestałem w niego grac [lagi / uciekające hosty / lagi lagi / brak ustawień o pożądanym meczu] ten multi to cienizna) wiec jeśli mówić o prawdziwym multi, to CoD 4 / Killzone 2 / Battlefield:BC / CoD 5 / Left 4 Dead.

A co do tego dodatku, grałem przed chwilą u znajomego, jest to po prostu tragedia, wprowadzenie trybu versus do RE to tak jakby do multi FIFY wsadzić slasher: mode, gdzie bronią jest piłka, panowie, tragedia, idziesz idziesz, i żeby strzelać się zatrzymujesz i stoicie strzelając do siebie jak 4 kołki, beznadzieja.
Playstation Network: Bansai_
Xbox Gamertag: kagannpwnz
3DS Friend Code: 2105-9086-2899

Zapraszam do wspólnej gry.
Awatar użytkownika
Nerobianco

Post autor: Nerobianco »

ROTFL epic fail
Wystarczy oddalić sie od grupki która wali do siebie i zdjąć każdego ze snajperki.
Yeah 18 zł i tyle radości.
ダーク
Awatar użytkownika
Jakem Gozdek

Post autor: Jakem Gozdek »

Lol cofam co powiedziałem (raczej napisałem). Wtedy naprawdę chciałem wierzyć, że to jakoś wyjdzie. Widziałem jedno video- załamałem ręce. Jednak taka gra to kiepski materiał na multiplayer shooter. Porażka... Zastanawia mnie co ich tak długo powstrzymywało z wydaniem tego DLC, patrząc co zrobili to na oko zajęło im to dwa dni. To tylko Mercenaries z opcją nawalania w innego gracza... Powinni to dać za darmo i moim zdaniem tak w końcu zrobią, bo fani ich za to zmieszają z błotem ;p No cóż, panowie i panie z Capcom, zróbcie inny DLC, tylko przyłóżcie się do niego.
Awatar użytkownika
Komandos

Post autor: Komandos »

Alucard pisze:
Komandos pisze: Ja gram na co dzień w GoW2, więc jestem przyzwyczajony do multi na najwyższym poziomie. Versus w RE5 mnie trochę odrzucił na początku, ale grałem tylko kilkanaście minut, więc nie ma co pochopnie tego przekreślać ;) Rozgrywka jest ślamazarna, ale może się komuś spodobać.
Gearsy 2 mają multi słabo średni, wiec nie przesadzaj ;) (po tygodniu przestałem w niego grac [lagi / uciekające hosty / lagi lagi / brak ustawień o pożądanym meczu] ten multi to cienizna) wiec jeśli mówić o prawdziwym multi, to CoD 4 / Killzone 2 / Battlefield:BC / CoD 5 / Left 4 Dead.

A co do tego dodatku, grałem przed chwilą u znajomego, jest to po prostu tragedia, wprowadzenie trybu versus do RE to tak jakby do multi FIFY wsadzić slasher: mode, gdzie bronią jest piłka, panowie, tragedia, idziesz idziesz, i żeby strzelać się zatrzymujesz i stoicie strzelając do siebie jak 4 kołki, beznadzieja.
Ja nie gram w FPSy, a w GoW2 tylko z kumplami na prywacie, więc wymienione przez ciebie problemy odpadają ;) Jutro postaram się nagrać jakiś gameplay z Versusa i dam na youtube, żeby sie ludzie pośmiali :smiech3:
Awatar użytkownika
Nerobianco

ダーク
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Ja powiem że mi to trochę nie pasi strzelanie do siebie,jakoś nie wyobrażam sobie biegać Jill i strzelać do Chrisa albo Weskera,to jakieś takie dziwne jest.Z RE zrobili CS :rad11: .

[ Dodano: 08 Kwi 2009 11:49 ]
O Boże obejrzałem filmik Nerobianco,jakie to jest żałosne naprawdę po co coś takiego do RE.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Naleśnik

Post autor: Naleśnik »

Pomysłowy ten Capcom, nie znam się na DLC, ale to chyba pierwszy przypadek (i miejmy nadzieję że ostatni) iż ten cały DLC znajduje się na płytce z grą, którą kupiliśmy za ciężkie pieniądze.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45955
Awatar użytkownika
Prisonbull

Post autor: Prisonbull »

Niestety to prawda co piszą. Tryb versus był dostarczony razem z grą, ale CAPCOM wpadł na cudowny pomysł (jak na złotą grę przystało) dodania DLC. Dodatek po prostu odblokowuje tryb, który był od początku...

Tryb był dokładnie opisany w oficjalnym poradniku, który miałem okazję przeczytać. Po prostu czekali na dobry moment, aż grono posiadaczy się poszerzy i wypuścić kluczyk dla kasy.
Ostatnio zmieniony śr 08 kwie, 2009 przez Prisonbull, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Nerobianco

Więc obcuję już z dodatkiem kilka godzin więc mogę już coś napisać.
Są cztery tryby z których tylko dwa mają ręce i nogi :
Survivors oraz Team Survivors to tryby w które na pewno będę grał.
Generalnie to deathmatch FFA lub Team deathmatch, to fakt są debilne sytuacje gdzie stoi grupka i po prostu w siebie strzela. Jednak z odrobiną ogrania można sobie dać radę. I te dwa tryby są na plus.

Natomiast Slayers oraz Team Slayers to moim zdaniem porażka
To tryb mercenaries w którym przeciwników jest jakoś tak mniej, i można strzelać do innego gracza. Wszystko było by fajnie gdyby nie fakt że zamiast rywalizacji na punkty to mamy to co w Survivors tylko że to mija się z celem samego trybu ! Gracze zamiast walić w potworki ( w sumie się nie dziwie, jest ich na prawdę jakoś mniej ) walą do siebie.

Jeżeli ktoś nie ma co robić z pieniędzmi, to może je wydać tylko dla Survivors i Team Survivors : )
ダーク
Awatar użytkownika
PiotrB

Post autor: PiotrB »

Ja prawie padłem jak usłyszałem jaka muzyka leci, gdy gramy w trybie Slayers. Muzyka elektroniczna w RE ! Jedyne co mnie denerwuje to duże lagi. Sprawdzę jutro i wcześniejszej porze i zobaczymy czy będzie lepiej. No i trochę komicznie wygląda jak Chris strzela do Chrisa.
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Eh no z tego co tutaj wyczytałem to strach to kupić.Ja osobiście nie grałem ale widziałem i powiem szczerze że nie mam zamiaru kupić.I tak jak już wcześniej pisałem to jest troszkę żałosne Chris strzela do Jill :smiech2: .
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
RON!N

Post autor: RON!N »

Zawsze można złożyć się w kilku i kupić na konto jednego :)

Mnie dodatek kosztował naprzykład 9 zł :) Inna sprawa że musiałem dołożyć do wersji PAL ale czego się nie robi dla serii RE :D
Awatar użytkownika
Nerobianco

Więc są jacyś chętni do Survivors/Team Survivors : ) ?
Można by się umówić na wspólną grę.
ダーク
Awatar użytkownika
RON!N

Post autor: RON!N »

Nerobianco pisze:Więc są jacyś chętni do Survivors/Team Survivors : ) ?
Można by się umówić na wspólną grę.
Spoko :) Mój PSN ID to RONINZGR. Popołudnia zazwyczaj mam wolne :)

Barry: Tu macie bardziej odpowiedni temat aby się dogadać na wspólną grę.
Ostatnio zmieniony czw 09 kwie, 2009 przez RON!N, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Zakupiłem versus'a i powiem jedno: do bani. Ludzie biegają jak z pełnym pęcherzem wokół siebie, stają 2 metry od drugiego gracza i strzelają z czego tylko się da... co wygląda dość dziwacznie... Lepiej by było wydać kasę na dodatkowe piosenki do Guitar Hero. :rad11: Jednakże trzeba grać by zdobyć nowe osiągnięcia.
Ostatnio zmieniony pn 13 kwie, 2009 przez Barry, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Boże, CAPCOM od początku gadal o MERC online w trybach takich jak Versus. Fajna zagrywka, nie wrzucić na płytę, ale dać do DLC żeby więcej zarobić.
Stay Punk
Girion

Post autor: Girion »

Ja kupiłem sobie ten dodatek. Nie jestem zadowolony bo strasznie ciężko się zgrać. Dodatkowo zdobycie tych trofeów może być kłopotliwe jak nie gra się z 3 kolesiami SS.
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

St. Paul pisze:Fajna zagrywka, nie wrzucić na płytę, ale dać do DLC żeby więcej zarobić.
Ten tryb jest na płycie. Plik z DLC odblokowuje tryb VS, który od początku jest w każdym egzemplarzu RE5. Haniebna praktyka, Capcom...
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 5”