Już nie wiem co o tym myśleć i mam pytanie do tych co mają RE 3 na gacka: jak u nich wygląda z płynnością gry? Czy jest zauważalne opóźnienie w grze?
Recoil: Na bank dyskusja zejdzie również na temat wersji PSX, więc i nazwę tematu zmieniam od razu.
Rys nie stwierdzonoBzdursky pisze:płytka jest wolna od rys
Tak, kupiona na allegro w oryginalnym pudełku z instrukcją, nawet jeszcze była zafoliowana jak ją dostałem do rąkBzdursky pisze:i oczywiście oryginalna
W takim razie musisz się przyzwyczaić do tych opóźnień. Wpadło mi też do głowy, że na PC gra jest doczytywana z dysku, a co za tym idzie czasy ładowania są znacznie skrócone (można nawet pomijać animację otwierania drzwi i wszystkie inne mające umilić graczowi loading), natomiast konsole streamują dane w locie, z płyty. Być może to też ma jakiś wpływ na czasy ładowania... Jeśli masz możliwość - sprawdź grę na konsoli u znajomego.Szakal pisze:Rys nie stwierdzonoBzdursky pisze:płytka jest wolna od rys.
Tak, kupiona na allegro w oryginalnym pudełku z instrukcją, nawet jeszcze była zafoliowana jak ją dostałem do rąkBzdursky pisze:i oczywiście oryginalna.
Chyba poszukam gdzieś, np. youtobe, filmik z gry w RE3 na gacka i zobaczę czy rozgrywka wygląda tak samo jak u mnie.
I dokładnie tak samo, jak na PSXSzakal pisze:Nikt z moich znajomych nie ma gacka. Ale nie warto: obejrzałem filmik na yotube z rozgrywki w RE 3 na GC i stwierdzam, że tam też rozgrywka wygląda tak samo jak u mnie, czyli, że to normalne.