Dziwne, zaskakujące....
- Don esteban
Na wstępie witam wszystkich.
Grałem HUNK'iem w wiosce. zostało mi 20 sekund do końca, a siedzę w stodole to pomyślałem, że granacik na ślepo rzucę. otwieram z kopa drzwi od stodoły (z granatem w dłoni)...
...jedyne co zdążyłem zobaczyć to piłę bella sister która odcięła mi głowę
Biłem w takim szoku, że pad wypadł mi z rąk.
Przy okazji zastanawiam się dlaczego wykopanie drzwi jej nie odrzuciło?
Grałem HUNK'iem w wiosce. zostało mi 20 sekund do końca, a siedzę w stodole to pomyślałem, że granacik na ślepo rzucę. otwieram z kopa drzwi od stodoły (z granatem w dłoni)...
...jedyne co zdążyłem zobaczyć to piłę bella sister która odcięła mi głowę
Przy okazji zastanawiam się dlaczego wykopanie drzwi jej nie odrzuciło?
Let's split up.
To była nadprogramowa bellaDinool pisze:...pomyślałem, że granacik na ślepo rzucę. otwieram z kopa drzwi od stodoły (z granatem w dłoni)...
...jedyne co zdążyłem zobaczyć to piłę bella sister która odcięła mi głowę![]()
Ostatnio zmieniony ndz 11 paź, 2009 przez Finka, łącznie zmieniany 1 raz.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
No cóż "ostra kobitka" 
jak pierwszy raz zagrałem w Port i zobaczyłem tego ganados z torbą na głowie wściekle wymachującego (co on tam właściwie ma
bo piła łańcuchowa to nie jest) osłupiałem ze zdziwienia.
Poprostu po mnie przeszedł
jak pierwszy raz zagrałem w Port i zobaczyłem tego ganados z torbą na głowie wściekle wymachującego (co on tam właściwie ma
Poprostu po mnie przeszedł
Ostatnio zmieniony ndz 11 paź, 2009 przez Dinool, łącznie zmieniany 1 raz.
Czytając temat od początku zauważyłem to:

Nie ma co, uczmy się od nich odchudzać.
[ Dodano: 16 Paź 2009 22:01 ]
W wieży zamkowej na rusztowaniach zaszło mnie 2 mnichów (z obu stron rusztowania). Gdzieś tam wyżej chyba wybuch dynamit i Leon przykucnął. w tym momencie mnich przede mną rzuca kosą. Myślę sobie już po mnie, ale kosa przeleciała nad Leonem i zcięła głowę mnichowi za mną.
Deus Ex pisze:Co mnie jeszcze zdziwiło, dlaczego Ganados nie wdepną nigdy w sidła ale w swoje linki z dynamitami już włażą? Unoszą sie nad tą ziemią czy jak?
Wygląda na to, że są lżejsi nawet od psa którego spotykamy na początkuBarry Norris pisze:Są lżejsi od Leona i nawet od Ashley... Dlatego nie uruchamiają pułapek
Nie ma co, uczmy się od nich odchudzać.
[ Dodano: 16 Paź 2009 22:01 ]
W wieży zamkowej na rusztowaniach zaszło mnie 2 mnichów (z obu stron rusztowania). Gdzieś tam wyżej chyba wybuch dynamit i Leon przykucnął. w tym momencie mnich przede mną rzuca kosą. Myślę sobie już po mnie, ale kosa przeleciała nad Leonem i zcięła głowę mnichowi za mną.
Hmmm... no to może zmutowany pies ?
Bzdursky: prosiłbym o trochę więcej treści w postach, mkay?
[ Dodano: 16 Lut 2010 19:55 ]
Gdy zostałem powiadomiony przez władze
zrozumiałem, że napisze coś na temat, więc:
Mecenaries
Mapa: Wioska
Postać: Hunk
Strzelałem w głowy siostrzyczkom i gdy chciałem jednej skrecić kark ... a tu Zonk! Oberwały obie (były bardzo blisko siebie i skręciłem karki obydwóch sióstr)
Druga sytuacja:
Podczas grania w kampanię Leosia w zamku przy zagadce z mieczami (no nie wiem czy to można nazwać zagadką
) wszedłem na góre, zacząłem eksterminacje a tu ... mnich zamiast mnie zaatakować poprostu gapił się na skrzynki
. Odwrócił się na chwile w moją stronę, popatrzył chwilę na mnie i znowu wrócił do swojej rutynowej czynności (za taką zniewage zginął śmiercią tragiczną
).
Bzdursky: prosiłbym o trochę więcej treści w postach, mkay?
[ Dodano: 16 Lut 2010 19:55 ]
Gdy zostałem powiadomiony przez władze
Mecenaries
Mapa: Wioska
Postać: Hunk
Strzelałem w głowy siostrzyczkom i gdy chciałem jednej skrecić kark ... a tu Zonk! Oberwały obie (były bardzo blisko siebie i skręciłem karki obydwóch sióstr)
Druga sytuacja:
Podczas grania w kampanię Leosia w zamku przy zagadce z mieczami (no nie wiem czy to można nazwać zagadką
Ostatnio zmieniony pn 15 lut, 2010 przez xXRayXx, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy usłyszysz dźwięk piły motorowej, masz 1 sekundę na ucieczkę :]
http://www.youtube.com/watch?v=sBkuxW5-Ouc - komuś się to wcześniej zdarzyło? Pierwszy raz widzę coś takiego...
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
W innym miejscu niż to na filimiku miałem nawet zrobionego screena jak Leon przebiega w wiosce na naszych oczach w SW
. To było bo przejściu ścieżką, która jest za stodołą tam gdzie w mercach jest drabina. Jak znajdę to wrzucę.
Widać jak Leon ucieka a ganados go gonią. Nawet zdążyłem strzelić w ich kierunku
.
Widać jak Leon ucieka a ganados go gonią. Nawet zdążyłem strzelić w ich kierunku