Dyskusje ogólne
- Nemesis US
To prawda,zdjęcia z planu widziałem i to nie raz,ale nie cieszyły ilością,przynajmniej kiedyś.Nie najgorzej to chyba mówisz pod względem Akcji i oprawy,bo reszta to leżała
.Trzymam kciuki,może w 4 części P.Anderson nas posłucha i się naprawdę postara.Czemu niektóre ekranizacje gier się udają a ta akurat nie
.
Ostatnio zmieniony ndz 27 gru, 2009 przez Arek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps3Centerbloog.pl
- Marcin3282
RESIDENT EVIL 4 (2010) - PREVIEW
Resident Evil: Afterlife (2010)
Starring: Milla Jovovich, Ali Larter, Boris Kodjoe, Wentworth Miller
Director: Paul W.S. Anderson
U.S. Opening Date: August 27th, 2010
Resident Evil: Afterlife (2010)
Starring: Milla Jovovich, Ali Larter, Boris Kodjoe, Wentworth Miller
Director: Paul W.S. Anderson
U.S. Opening Date: August 27th, 2010
Ostatnio zmieniony sob 02 sty, 2010 przez Marcin3282, łącznie zmieniany 1 raz.
Nieprawda niestety
Premiera dopiero w styczniu 2011 roku.
http://gry.wp.pl/wiadomosci/filmowy-res ... hX9A%3D%3D
http://gry.wp.pl/wiadomosci/filmowy-res ... hX9A%3D%3D
Ostatnio zmieniony pt 01 sty, 2010 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Barry Norris
Dla mnie najlepszy jak dotąd powód, żeby sobie ten film odpuścić. Nie rozumiem tego całego zachwytu nad tym aktorem "jednej miny". Chociaż chętnie obejrzałbym skaczącą z gracją Millę po raz kolejny...Wentworth Miller
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Dla Mnie też
Niestety niektórzy aktorzy do swych ról po prostu się nie nadają. Wolałbym ujrzeć nowych niżeli wyrobione marki. Peter O'mara to najwieksza porażka "Zagłady", obym takich karykatur Wesker'a się nie doczekał przy RE4
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
No dokładnie,co to w ogóle było,chyba P.Anderson nie lubi za bardzo Weskera skoro go tak oszpeciłWESKER-DL pisze:Peter O'mara to najwieksza porażka "Zagłady", obym takich karykatur Wesker'a się nie doczekał przy RE4
Ja się ciesze z tego powodu i nie.Nie bo chciałbym ujrzeć nowy część filmu ale ciesze się bo jeśli ma być to taka sama klapa jak "Zagłada"to im dłużej tym lepiejDiadem pisze:Nieprawda niestetyPremiera dopiero w styczniu 2011 roku.
Ps3Centerbloog.pl
A dla mnie (chyba jako dla jedynego) jest to zła wiadomość, ponieważ chciałbym jak najszybciej dowiedzieć sie co tam słychać w alternatywnej serii RE, zobaczyć latające "mięsiste" kawałki no i kilka widowiskowych akcji Alice. Swoją drogą to dziwne że mimo iż większość fanów tego nie trawi to film (dotychczas) sprzedaje się tak świetnie.
a tu taki offtopic:
Tak samo jest z Oszukać Przeznaczenie 4, oczywiście na prawie każdym forum, recenzji itp. film ma 2/10 tylko dlatego że w 3D bo w 2D miałby -10/10 a sprzedał się wyjątkowo świetnie
(Zresztą mi się tam w 2D bardzo podobało)
a tu taki offtopic:
Tak samo jest z Oszukać Przeznaczenie 4, oczywiście na prawie każdym forum, recenzji itp. film ma 2/10 tylko dlatego że w 3D bo w 2D miałby -10/10 a sprzedał się wyjątkowo świetnie
Ostatnio zmieniony ndz 10 sty, 2010 przez Slayer, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Obojętnie czy pokażą nam to wcześniej czy później, obojętnie czy film zbierze słabe czy dobre recenzje i tak go wszyscy obejrzymyArek pisze:Ja się ciesze z tego powodu i nie.Nie bo chciałbym ujrzeć nowy część filmu ale ciesze się bo jeśli ma być to taka sama klapa jak "Zagłada"to im dłużej tym lepiejDiadem pisze:Nieprawda niestetyPremiera dopiero w styczniu 2011 roku.
.
-
nemesisdestro
Co racja to racja, choć osobiście boję się kiedy ten czas nadejdzie - pewnie podczas projekcji ciągle będę mówił - "to nie tak miało być" "źle" "co?!?!" "wszystko pokręcili"Obojętnie czy pokażą nam to wcześniej czy później, obojętnie czy film zbierze słabe czy dobre recenzje i tak go wszyscy obejrzymy
Tak czy siak fabuły jednak ciekaw jestem, tym bardziej co to znowu wymyślą z Weskerem, choć pewnie co by to nie było to i tak sceny kung-fu i wybuchów, strzelania, pościgów samochodowych wezmę górę he he
A to jak nie jak TakObojętnie czy pokażą nam to wcześniej czy później, obojętnie czy film zbierze słabe czy dobre recenzje i tak go wszyscy obejrzymy
Ahh ten Wesker,zastanawia mnie to bardzo bardzo.Aż boję się myśleć co to z nim będzie.Co do tych scen,tak one biorą górę bo jeśli chodzi o to to zarzutów skierowanych do scen akcji mieć nie można,są naprawdę dobre.Nie mniej jednak nie wiem czy to dobrze czy źle,bo RE zawsze miało świetną fabułę i może wolałbym bym zamiast hektolitrów tryskającej juchy z tych stworów zombiakopodobnych,wolałbym ujrzeć naprawdę dobrą fabułę tak jak zawsze to było z naszą serią,a w przypadku tego filmu dobra fabuła to skarbnemesisdestro pisze: Tak czy siak fabuły jednak ciekaw jestem, tym bardziej co to znowu wymyślą z Weskerem, choć pewnie co by to nie było to i tak sceny kung-fu i wybuchów, strzelania, pościgów samochodowych wezmę górę he he
Ps3Centerbloog.pl
- Chris_BSAA
- Leon. KennedY
Mam mieszane uczucia co do tej aktorki...
bo jak patrzę na jej dorobek:
http://www.imdb.com/name/nm0056041/
To nie wygląda to za fajnie... Dotąd zagrała tylko w jednym filmie i to jakąś niezbyt dużą rolę, a tak to występowała w serialach TV.
Wygląda na to, że jest to jej życiowa rola. Jak się spali, to mamy przerąbane...
Pijesz do jej wyglądu?lechu93 pisze:Myślę że Kacey Barnfield się nadaje. ;p
http://www.imdb.com/name/nm0056041/
To nie wygląda to za fajnie... Dotąd zagrała tylko w jednym filmie i to jakąś niezbyt dużą rolę, a tak to występowała w serialach TV.
Wygląda na to, że jest to jej życiowa rola. Jak się spali, to mamy przerąbane...
- Leon. KennedY
Ładniutka. Co do klonów, to mam nadzieję, że pójdą do piachu w ciągu pierwszego kwadransu
.
[ Dodano: 01 Kwi 2010 12:26 ]
Zapraszam, zapraszam!!! O to pierwsze jeszcze całkiem ciepłe zdjęcia z najnowszej odsłony RE
. Alice na ostanim wyglada przepięknie i chodźby dla niej warto, oj warto czekać
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=64373
[ Dodano: 01 Kwi 2010 12:26 ]
Zapraszam, zapraszam!!! O to pierwsze jeszcze całkiem ciepłe zdjęcia z najnowszej odsłony RE
Ostatnio zmieniony czw 01 kwie, 2010 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nemesisdestro
Całe logo jak i zdjęcia wyglądają genialnie:P
Najbardziej podoba mi się zdjęcie z okularami:P
Nawet Miller mi Chrisa przypomina:P
Claire też wyszła genialnie.
Najbardziej oczekuje na jakieś normalne fotki Jill
bo w tych okularach mało ją widać
Całość zapowiada się ciekawie
Oczywiście czekam z niecierpliwością!
Najbardziej podoba mi się zdjęcie z okularami:P
Nawet Miller mi Chrisa przypomina:P