Dyskusje ogólne

Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Czy film będzie crapem to się jeszcze okaże. Osobiście spodziewam się tego samego poziomu jaki prezentuje "Zagłada", czyli nie najgorzej. Kilka zdjęć z planu już się pojawiło w sieci (były także o tym news'y na stronie głównej portalu).
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

To prawda,zdjęcia z planu widziałem i to nie raz,ale nie cieszyły ilością,przynajmniej kiedyś.Nie najgorzej to chyba mówisz pod względem Akcji i oprawy,bo reszta to leżała ;).Trzymam kciuki,może w 4 części P.Anderson nas posłucha i się naprawdę postara.Czemu niektóre ekranizacje gier się udają a ta akurat nie :(.
Ostatnio zmieniony ndz 27 gru, 2009 przez Arek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Marcin3282

Post autor: Marcin3282 »

RESIDENT EVIL 4 (2010) - PREVIEW

Resident Evil: Afterlife (2010)

Starring: Milla Jovovich, Ali Larter, Boris Kodjoe, Wentworth Miller
Director: Paul W.S. Anderson
U.S. Opening Date: August 27th, 2010
Ostatnio zmieniony sob 02 sty, 2010 przez Marcin3282, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Nieprawda niestety :( Premiera dopiero w styczniu 2011 roku.
http://gry.wp.pl/wiadomosci/filmowy-res ... hX9A%3D%3D
Ostatnio zmieniony pt 01 sty, 2010 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Diadem pisze:Nieprawda niestety Premiera dopiero w styczniu 2011 roku.
No, a gdzie tu zła wiadomość? ;D
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

Wentworth Miller
Dla mnie najlepszy jak dotąd powód, żeby sobie ten film odpuścić. Nie rozumiem tego całego zachwytu nad tym aktorem "jednej miny". Chociaż chętnie obejrzałbym skaczącą z gracją Millę po raz kolejny...
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Dla Mnie też :rad2: Niestety niektórzy aktorzy do swych ról po prostu się nie nadają. Wolałbym ujrzeć nowych niżeli wyrobione marki. Peter O'mara to najwieksza porażka "Zagłady", obym takich karykatur Wesker'a się nie doczekał przy RE4
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Arek

WESKER-DL pisze:Peter O'mara to najwieksza porażka "Zagłady", obym takich karykatur Wesker'a się nie doczekał przy RE4
No dokładnie,co to w ogóle było,chyba P.Anderson nie lubi za bardzo Weskera skoro go tak oszpecił :smiech3: .
Diadem pisze:Nieprawda niestety :( Premiera dopiero w styczniu 2011 roku.
Ja się ciesze z tego powodu i nie.Nie bo chciałbym ujrzeć nowy część filmu ale ciesze się bo jeśli ma być to taka sama klapa jak "Zagłada"to im dłużej tym lepiej :P.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Slayer
Kontakt:

Post autor: Slayer »

A dla mnie (chyba jako dla jedynego) jest to zła wiadomość, ponieważ chciałbym jak najszybciej dowiedzieć sie co tam słychać w alternatywnej serii RE, zobaczyć latające "mięsiste" kawałki no i kilka widowiskowych akcji Alice. Swoją drogą to dziwne że mimo iż większość fanów tego nie trawi to film (dotychczas) sprzedaje się tak świetnie.

a tu taki offtopic:
Tak samo jest z Oszukać Przeznaczenie 4, oczywiście na prawie każdym forum, recenzji itp. film ma 2/10 tylko dlatego że w 3D bo w 2D miałby -10/10 a sprzedał się wyjątkowo świetnie :/ (Zresztą mi się tam w 2D bardzo podobało)
Ostatnio zmieniony ndz 10 sty, 2010 przez Slayer, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Awatar użytkownika
Diadem

Arek pisze:
Diadem pisze:Nieprawda niestety :( Premiera dopiero w styczniu 2011 roku.
Ja się ciesze z tego powodu i nie.Nie bo chciałbym ujrzeć nowy część filmu ale ciesze się bo jeśli ma być to taka sama klapa jak "Zagłada"to im dłużej tym lepiej :P .
Obojętnie czy pokażą nam to wcześniej czy później, obojętnie czy film zbierze słabe czy dobre recenzje i tak go wszyscy obejrzymy ;)
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Obojętnie czy pokażą nam to wcześniej czy później, obojętnie czy film zbierze słabe czy dobre recenzje i tak go wszyscy obejrzymy
Co racja to racja, choć osobiście boję się kiedy ten czas nadejdzie - pewnie podczas projekcji ciągle będę mówił - "to nie tak miało być" "źle" "co?!?!" "wszystko pokręcili" :smiech3:

Tak czy siak fabuły jednak ciekaw jestem, tym bardziej co to znowu wymyślą z Weskerem, choć pewnie co by to nie było to i tak sceny kung-fu i wybuchów, strzelania, pościgów samochodowych wezmę górę he he :P
Awatar użytkownika
Arek

Obojętnie czy pokażą nam to wcześniej czy później, obojętnie czy film zbierze słabe czy dobre recenzje i tak go wszyscy obejrzymy ;)
A to jak nie jak Tak :D.
nemesisdestro pisze: Tak czy siak fabuły jednak ciekaw jestem, tym bardziej co to znowu wymyślą z Weskerem, choć pewnie co by to nie było to i tak sceny kung-fu i wybuchów, strzelania, pościgów samochodowych wezmę górę he he :P
Ahh ten Wesker,zastanawia mnie to bardzo bardzo.Aż boję się myśleć co to z nim będzie.Co do tych scen,tak one biorą górę bo jeśli chodzi o to to zarzutów skierowanych do scen akcji mieć nie można,są naprawdę dobre.Nie mniej jednak nie wiem czy to dobrze czy źle,bo RE zawsze miało świetną fabułę i może wolałbym bym zamiast hektolitrów tryskającej juchy z tych stworów zombiakopodobnych,wolałbym ujrzeć naprawdę dobrą fabułę tak jak zawsze to było z naszą serią,a w przypadku tego filmu dobra fabuła to skarb ;).
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Chris_BSAA

Post autor: Chris_BSAA »

Właśnie spojrzałem na stronę IMBD i zobaczyłem że Jill Valentine ma być grana przez Kacey Barnfield co o tym sądzicie nadaje się ?
Awatar użytkownika
lechu93

Post autor: lechu93 »

Myślę że Kacey Barnfield się nadaje. ;p
Mnie najbardziej cieszy fakt że wystąpi w tym filmie Claire
i to w walce z finałowym bossem ;P
Na pewno będzie coś z klonami Milli
wydaje mi się że one będą pomagać zabijać zombie , i chyba wszystkich wyplenią :P
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

To by dopiero było coś :smiech1: Ale oczywiście w złym znaczeniu tych słów :smiech3:

Powrót Jill cieszy, o aktorce nic nie wiem... Nawet jak wygląda nie mam pojęcia :rad1:
Awatar użytkownika
Diadem

Mam mieszane uczucia co do tej aktorki...
lechu93 pisze:Myślę że Kacey Barnfield się nadaje. ;p
Pijesz do jej wyglądu? :smiech3: bo jak patrzę na jej dorobek:
http://www.imdb.com/name/nm0056041/
To nie wygląda to za fajnie... Dotąd zagrała tylko w jednym filmie i to jakąś niezbyt dużą rolę, a tak to występowała w serialach TV.

Wygląda na to, że jest to jej życiowa rola. Jak się spali, to mamy przerąbane...
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Ładniutka. Co do klonów, to mam nadzieję, że pójdą do piachu w ciągu pierwszego kwadransu :rad6:.

[ Dodano: 01 Kwi 2010 12:26 ]
Zapraszam, zapraszam!!! O to pierwsze jeszcze całkiem ciepłe zdjęcia z najnowszej odsłony RE :rad2:. Alice na ostanim wyglada przepięknie i chodźby dla niej warto, oj warto czekać :rad11: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=64373
Ostatnio zmieniony czw 01 kwie, 2010 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Awatar użytkownika
Diadem

Kurcze, miło jest znowu zobaczyć logo korporacji Umbrella :) Jestem ciekawy tej części bardziej niż RE: Extinction. Wtedy na pierwszych ujęciach było widać przeważnie pustynie, co od razy mnie jakoś odrzucało. Takie klimaty nie pasowały do RE. Teraz zdaje mi się, że będzie lepiej :)
Awatar użytkownika
lechu93

Post autor: lechu93 »

Całe logo jak i zdjęcia wyglądają genialnie:P
Najbardziej podoba mi się zdjęcie z okularami:P
Nawet Miller mi Chrisa przypomina:P
Claire też wyszła genialnie.
Najbardziej oczekuje na jakieś normalne fotki Jill
bo w tych okularach mało ją widać :D
Całość zapowiada się ciekawie
Oczywiście czekam z niecierpliwością!
ODPOWIEDZ