Alternative Edition

Wolisz wersje DLC czy pudełkową RE5 A.E ?

Czas głosowania minął ndz 22 lis, 2009

DLC
3
25%
Pudełkowa
9
75%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Ooo,będzie można sobie pokierować tym cieniasem Joshem,ciekawe :D.A więc Nemesisdestro,mówisz że jakieś małe zmiany nastąpią w nowej wersji Mercenaries.Zgadzam się z tobą że 1 scenariusz będzie mroczny,a może nawet troszkę straszny ;D,a drugi to już raczej typowy klimat RE 5 ;).
Ps3Centerbloog.pl
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Arek pisze:A więc Nemesisdestro,mówisz że jakieś małe zmiany nastąpią w nowej wersji Mercenaries

No niby tak, ale to już najlepiej będą umieli ocenić ludzie którzy mieli okazję zagrać w "zwykłych" merców i kiedy będą mogli wreszcie dosiąść do A.E. kurcze jak na gościa który nawet nie ma current gena to jestem nie aż tak tragicznie poinformowany w tej kwestii, cóż, jak tylko się czegoś dowiemy to nie omieszkamy przekazać jakiekolwiek info na ten temat :)
pinek

Post autor: pinek »

Nie spotkałem się jeszcze z tym zdjęciem Jill grająca na pianinie, a może gdzieś już było tylko przeoczyłem. Po porównaniach poprzedniego potworka do Lisy Trevor, czuję, że ten chapter'ek może być kserem rezydencji z pierwszej części. Pożyjemy zobaczymy, oby tylko klimat udało się im zachować.
P.S. przeczytajcie sobie dwa pierwsze komenty do tego newsa... ( te o rezidentach na wii)
---->www.pajacyk.pl<----
nemesisdestro

Fotkę kojarzę, wiadomo jak są artykuły w necie to od czasu do czasu się pewne fotki przewijają, z resztą można ją obejrzeć w galerii na oficjalnej stronie A.E. :

http://www.capcom.co.jp/bio5/ae/lost_screen.html

Co do komentarzy....wow...po prostu....wow :rad7:
Awatar użytkownika
Arek

No komentarze powalają.Jak wiemy pojawiła się okładka gry która nie spełniła do końca moich oczekiwań,czekałem na coś lepszego z Jill i Chrisem,a jakie jest wasze podejście do tego ?.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
kotlet1986

Post autor: kotlet1986 »

Mam takie pytanie bo czytalem zeby móc zagrać w te dodatki trzeba poprzez xbox live i specjalny kod pobrać dodatek za darmo.A co jak mam wersje arcade i karte 256mb to nie pogram?bo przecież dodatki bedą miały duży rozmiar
MrREVILPL

Post autor: MrREVILPL »

Mi się zdaje, że będziesz musiał zaopatrzyć się w dysk twardy i w tedy będziesz mógł ściągnąć grę.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

kotlet1986 pisze:pobrać dodatek za darmo.
Na to nie licz. DLC nie będzie za free. Albo płacisz za DLC, albo kupujesz wersję pudełkową. Tak czy siak płacisz.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Recoil pisze:Na to nie licz. DLC nie będzie za free. Albo płacisz za DLC, albo kupujesz wersję pudełkową. Tak czy siak płacisz.
Płacisz za kod na dodatki, bo i taka opcja wchodzi w grę. Kupujesz kodzik, wpisujesz go na Live, pobierasz DLC. A jeżeli nie masz dysku twardego to cóż... Niestety musisz go dokupić albo zaopatrzyć się w wersję pudełkową RE5:AE. Innego wyjścia nie ma.
Obrazek
pinek

Post autor: pinek »

No to Yasuhiro Anpo nam naobiecywał! Powołał się nawet na pierwszego RE.
Po raz kolejny moja ciekawość jak i wymaganie co do tego DLC wzrosły.
---->www.pajacyk.pl<----
Awatar użytkownika
Chris93

Post autor: Chris93 »

Te DLC zapowidają się coraz ciekawiej :rad5: szczególnie "Lost in Nightmares" ze względu na klimat. Jestem ciekaw czy będzie dostępna wersja pudełkowa na X360 bo nie mam dostępu do Live'a aby zakupić i pobrać DLC.
Ostatnio zmieniony sob 09 sty, 2010 przez Chris93, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Chyba będziesz musiał zakupić RE5: Alternative Edition, bo tam tylko będą te dwa DLC już w samej grze.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Hmmm... Czy jest prawdopodobieństwo, e save z normalnej RE5 będą kompatybilne z AE? DLC nie bardzo mam jak zakupić, a przechodzenie całości od nowa mi się średnio uśmiecha...
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Arek

Tak Chris93,tobie jak i mi pozostaje wersja Retail ;).A chciałem się zapytać bo jak przeczytałem post Nemesisa US to się pomyliłem.Czy wersja pudełkowa będzie nosiła nazwę Gold Edition czy Alternative Edition ?.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
papa50

Post autor: papa50 »

Japonia-Alternative Edition
Europa-Gold Edition
:)
Welcome to Survival horror
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Oprócz nowego zwiastunu, którego możecie obejrzeć w newsach polecam ten filmik z wersji, która została obarczona najnowszym patch'em 2.0, zobaczcie figurki, czyżby te postacie wystapiły w dodatkowych scenariuszach? a może sa dodatkiem do Merców? Intrygujące.

http://www.youtube.com/watch?v=knBH2V2k ... r_embedded#
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Bogus

Post autor: Bogus »

po strojach sadze ze beda to retrospekcje, ale kto wie...
MrREVILPL

Post autor: MrREVILPL »

Stronka jest nie zła ma nawet swój klimat ta muzyka tło i Lost in nightmares wciąż owiane tajemnicą :okulary1:
Awatar użytkownika
lechu93

Post autor: lechu93 »

a Claire Redfield gdzie?, jak zwykle o niej zapomnieli ;/

i dla czego są w starych uniformach? taki smaczek?
nemesisdestro

No i tyle z dodatku:

http://www.mwrc.pl/News/News.php?d1=201 ... &kom=Dodaj

dzięki revil92 że dałeś mi cynk, okazało się że Twój problem z pobraniem nie był odosobnionym przypadkiem.
Ostatnio zmieniony ndz 17 sty, 2010 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 5”