Alternative Edition
- kotlet1986
W najnowszym dodatku Lost in Nightmares wraca statyczna kamera!!!chwała capcom za to
http://www.ps3site.pl/kamera-wraca-do-korzeni/36202/
P.S Mam pytanie, czy żeby zagrać w najnowsze dodatki(pobrane z playstation store) trzeba mieć podstawową wersje gry, czy możliwe będzie samo granie w te dodatki bez podstawowej wersji?
http://www.ps3site.pl/kamera-wraca-do-korzeni/36202/
P.S Mam pytanie, czy żeby zagrać w najnowsze dodatki(pobrane z playstation store) trzeba mieć podstawową wersje gry, czy możliwe będzie samo granie w te dodatki bez podstawowej wersji?
- Master Miller
-
nemesisdestro
Pewnie posiadanie podstawowej gry jest wymogiemkotlet1986 pisze:P.S Mam pytanie, czy żeby zagrać w najnowsze dodatki(pobrane z playstation store) trzeba mieć podstawową wersje gry, czy możliwe będzie samo granie w te dodatki bez podstawowej wersji?
Dość długi gameplay z "Lost in Nightmares". Kamera jednak zwykła. Chyba że będzie wybór w opcjach czy coś. Strasznie jestem napalony na ten dodatek, na drugi zresztą też. Tylko że nie mam kaski i muszę czekać na premierę Golda
http://www.youtube.com/BiohazeTV#p/a/u/0/cWU1K0gS8dU
http://www.youtube.com/BiohazeTV#p/a/u/0/cWU1K0gS8dU
- Michał666666
Jeśli to was na razie pocieszy, to ja nie mogę dostać się na XBOX LIVE, bo poprzedni sprzedawca nałożył na dostęp do stronki identyfikator ID
. Mam nadzieję uporać się z tym problemem, bo na ten dodatek Residenta, czekam od chwili gdy się ukazał w necie.
Ostatnio zmieniony śr 17 lut, 2010 przez Michał666666, łącznie zmieniany 1 raz.
- _Albert_Wesker
Mam pytanie odnośnie RE5 Gold (Xbox 360). Mam 2 konsole i 2 TV podpięte przez system linka. Nie mam tam dostępu do netu. W poprzedniej wersji opcja gry w Mercenaries przez system link była dostępna dopiero po aktualizacji gry co uniemożliwiło mi zabawę (bez aktualizacji było tylko solo i split screen). Czy ta płyta co wyjdzie w wersji Gold będzie miała już aktualizacje i patche? (nie chodzi mi o reunion ale o zwykłą aktualizację gry) Bo chciałem pograć przez system linka w mercenaries. Bo jeżeli nie to w takim razie nie będzie się chyba niczym różniła od płyty którą można było kupić rok temu?
Ktoś coś wie na ten temat?
Ktoś coś wie na ten temat?
Ostatnio zmieniony pt 19 lut, 2010 przez _Albert_Wesker, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam 100% pewności, ale prawdopodobnie taki patch będzie. W każdej grze mamy aktualne oprogramowanie (ostatnio musiałem aktualizować menu z X360 żeby pograć w CoD2, co jest mi nie w smak bo nowe menu jest po prostu fatalne). Oczywiście aktualne w momencie ukazania się gry.
Poza tym
Poza tym
Oczywiście, że będzie. Przecież tu chodzi przede wszystkim o wszystkie dodatki typu Lost in Nightmares, ten drugi scenario z Joshem i Jill, nowe postacie grywalne w Mercach (Excella, Barry Rebbeca), czy dodatkowe stroje._Albert_Wesker pisze:jeżeli nie to w takim razie nie będzie się chyba niczym różniła od płyty którą można było kupić rok temu?
Z tego co wiadomo przecież na płycie będzie tylko klasyczny RE5 + kod w pudełku dzięki któremu będzie można pobrać za darmo dodatki. Tak więc jest duża szansa na to że faktycznie gra nie będzie się różnić niczym. Nie wiadomo jak będzie z Patchem ale dodatki i tak trzeba pobrać...Recoil pisze:Oczywiście, że będzie. Przecież tu chodzi przede wszystkim o wszystkie dodatki typu Lost in Nightmares, ten drugi scenario z Joshem i Jill, nowe postacie grywalne w Mercach (Excella, Barry Rebbeca), czy dodatkowe stroje.
Pierwsze słyszę. To będzie dokładnie to samo, co np. Oblivion: GOTY, czyli podstawowa gra + wszystkie dodatki zamieszczone NA PŁYCIE. No bo co miałby począć taki delikwent, który ma np. X360 Arcade...?
Dla mnie jest to jednoznaczne z tym, że to jest na płycie. Jakbym miał kupić na X360 (a mam właśnie Arcade) i przeczytałbym taki opis to kupiłbym bez wahania - w końcu nie ma tu mowy o kodach i konieczności ściągania czegokolwiek.Opis oraz cechy produktu: pisze:Resident Evil 5: Gold Edition to rozszerzone wydanie podstawowej wersji trzeciosoobowej gry akcji Resident Evil 5 przeznaczone wyłącznie na konsole Xbox 360 i PlayStation 3. Zawiera ono właściwą grę, a także dodatki Lost in Nightmares, Desperate Escape oraz nowości dla trybu Mercenaries: ośmiu nowych bohaterów i po dwa nowe kostiumy dla Chrisa i Shevy.
Ostatnio zmieniony pt 19 lut, 2010 przez Recoil, łącznie zmieniany 1 raz.
Gram.pl podaje taki sam opis dla PS3 jak i X360. Może jest tak jak mówisz, ja natomiast nigdy się z taką wersją nie zetknąłem. Tak czy siak mnie osobiście interesuje wersja PS3 więc problemu nie ma
Martwi mnie raczej fakt, że z tego co piszą ludzie na forach dodatki nie są warte za wiele... Nie wiem, czy nie szkoda kasy na to, żeby przejść jakąś okrojoną wersję rezydencji w pół godziny...
- kotlet1986
Z tego co pisali to dodatek można przejść w nie całą godzine jeśli grasz normalnie.A jeśli zwiedzasz każdy kont w rezydencji to w 1.5godz go przejdziesz.Gdzie te 2godz o których była mowa??18zł ile trzeba dać za dodatek wydaje mi się rozsądną ceną nawet za te 1.5godz bawieniaRecoil pisze:Martwi mnie raczej fakt, że z tego co piszą ludzie na forach dodatki nie są warte za wiele... Nie wiem, czy nie szkoda kasy na to, żeby przejść jakąś okrojoną wersję rezydencji w pół godziny...
- _Albert_Wesker
Chciałbym dodać swoje spostrzeżenia. Była sonda między graczami czy chcą wersję DLC czy pudełkową. Wyszło na to że wersja pudełkowa będzie tylko na Japonię a na PAL i NTSC - DLC. Więc na DVD9 JAP się zmieści na na PAL już nie? Więc nie sądzę żeby była to wina pojemności krążka. Zresztą RE5 nie zajmuje tak wiele.
Chodziło mi tylko o to żeby wersja gry podstawowej na tej płycie była z aktualizacją do 1.03, żeby można było w Mercenaries grać przez system linka.
Chodziło mi tylko o to żeby wersja gry podstawowej na tej płycie była z aktualizacją do 1.03, żeby można było w Mercenaries grać przez system linka.
Ostatnio zmieniony pt 19 lut, 2010 przez _Albert_Wesker, łącznie zmieniany 2 razy.
- Michał666666
- _Albert_Wesker