[Pomoc] Filmiki...

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
TaiiKun

[Pomoc] Filmiki...

Post autor: TaiiKun »

Witam. Ostatnio znowu zaczalem przechodzic RE4 i jest problem. OK Normal juz poszlo, dostalem nowe tryby, ale za chiny nie moge odblokowac filmikow z chapteru 1-4, z 5 jest tylko kilka. Mysle sobie ok, jak bede grac na Pro to nie bede wylaczac przerywnikow, ale nadal jest to samo. Oczywiscie gra na PC oryginal, zaden sciagniety R.I.P. :rate0:

Oczywiscie filmiki podczas grania dzialaja jak trzeba, tylko w przegladarce filmow jest ciagle brak danych...

PS. Sorry za brak polskich ogonkow etc, prawy alt mi zdechl (za duzo Residenta :smiech3: )

PS2. Okazalo sie, ze gra z niewiadomych mi przyczyn nie potrafi zrobic miniaturek dla filmow z chaptera 1-4 i czesci chaptera 5. Nie wiem czym to jest spowodowane. Jeszcze jedno, czy wie moze ktos czy w chapterze 3 ostatni filmik w ostatniej linii jest do odblokowania czy poprostu musieli czyms zapchac miejsce??
Ostatnio zmieniony pt 05 mar, 2010 przez TaiiKun, łącznie zmieniany 2 razy.
Mój sprzęt: Toshiba Tecra M10-11U, Mobile Intel Core 2 Duo P8400, 2233 MHz, 3051 MB RAM DDR2, NVIDIA Quadro NVS 150M (512 MB), Realtek ALC268 @ Intel 82801IB ICH9, Microsoft Windows XP Professional SP3, Logitech Dual Action Pad
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

TaiiKun pisze:OK Normal juz poszlo, dostalem nowe tryby, ale za chiny nie moge odblokowac filmikow z chapteru 1-4, z 5 jest tylko kilka.
TaiiKun pisze:PS2. Okazalo sie, ze gra z niewiadomych mi przyczyn nie potrafi zrobic miniaturek dla filmow z chaptera 1-4 i czesci chaptera 5.
Nic dziwnego - takowych rozdziałów w RE4 nie ma :D. Po 1-3 jest od razu Chapter 2-1 :).
Awatar użytkownika
TaiiKun

Post autor: TaiiKun »

Nic dziwnego - takowych rozdziałów w RE4 nie ma :D. Po 1-3 jest od razu Chapter 2-1 :).
Chapter 1 (w tym 1-3)
Chapter 2 (1-x)

Jak nie wiesz o co mi chodzi to luknij do gry na przegladarke fimikow. Chapterow (pl: rozdzialow) jest 5 z czego 1-X to poczatek a 5-X to koncowka.

Edit:OK juz wiem czego nie zalapales bo dziwacznie to napisalem, chodzilo o Chapter od 1 do 4 i kilka z Chapter'a 5
Ostatnio zmieniony pt 05 mar, 2010 przez TaiiKun, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój sprzęt: Toshiba Tecra M10-11U, Mobile Intel Core 2 Duo P8400, 2233 MHz, 3051 MB RAM DDR2, NVIDIA Quadro NVS 150M (512 MB), Realtek ALC268 @ Intel 82801IB ICH9, Microsoft Windows XP Professional SP3, Logitech Dual Action Pad
Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

A ja mam pytanko małe. Skąd mogę sobie pobrać wszystkie "filmiki" z RE4? Znacie jakieś strony? Na JuTube próbowałem ale to ściągają się w bardzo słabej jakości.
One man forced to seek REVENGE
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

Już znalazłem na YT. http://www.youtube.com/user/Carlitonsp1 Ten typek nagrywa walktrough i uploaduje na MU. To co podałeś ma niestety napisy hiszpańskie ;/ ale i tak dzięki i za to, Comrade :rad12:
Ostatnio zmieniony pn 04 paź, 2010 przez J.Krauser, łącznie zmieniany 1 raz.
One man forced to seek REVENGE
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”