Witam. Ostatnio znowu zaczalem przechodzic RE4 i jest problem. OK Normal juz poszlo, dostalem nowe tryby, ale za chiny nie moge odblokowac filmikow z chapteru 1-4, z 5 jest tylko kilka. Mysle sobie ok, jak bede grac na Pro to nie bede wylaczac przerywnikow, ale nadal jest to samo. Oczywiscie gra na PC oryginal, zaden sciagniety R.I.P.
Oczywiscie filmiki podczas grania dzialaja jak trzeba, tylko w przegladarce filmow jest ciagle brak danych...
PS. Sorry za brak polskich ogonkow etc, prawy alt mi zdechl (za duzo Residenta )
PS2. Okazalo sie, ze gra z niewiadomych mi przyczyn nie potrafi zrobic miniaturek dla filmow z chaptera 1-4 i czesci chaptera 5. Nie wiem czym to jest spowodowane. Jeszcze jedno, czy wie moze ktos czy w chapterze 3 ostatni filmik w ostatniej linii jest do odblokowania czy poprostu musieli czyms zapchac miejsce??
Ostatnio zmieniony pt 05 mar, 2010 przez TaiiKun, łącznie zmieniany 2 razy.
Mój sprzęt: Toshiba Tecra M10-11U, Mobile Intel Core 2 Duo P8400, 2233 MHz, 3051 MB RAM DDR2, NVIDIA Quadro NVS 150M (512 MB), Realtek ALC268 @ Intel 82801IB ICH9, Microsoft Windows XP Professional SP3, Logitech Dual Action Pad
A ja mam pytanko małe. Skąd mogę sobie pobrać wszystkie "filmiki" z RE4? Znacie jakieś strony? Na JuTube próbowałem ale to ściągają się w bardzo słabej jakości.
Już znalazłem na YT. http://www.youtube.com/user/Carlitonsp1 Ten typek nagrywa walktrough i uploaduje na MU. To co podałeś ma niestety napisy hiszpańskie ;/ ale i tak dzięki i za to, Comrade
Ostatnio zmieniony pn 04 paź, 2010 przez J.Krauser, łącznie zmieniany 1 raz.