Alternative Edition

Wolisz wersje DLC czy pudełkową RE5 A.E ?

Czas głosowania minął ndz 22 lis, 2009

DLC
3
25%
Pudełkowa
9
75%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Spróbuj zagrać w grze podstawowej wybierając nowe stroje (chyba wystarczy jeden rozdział).
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Awatar użytkownika
_Albert_Wesker

Post autor: _Albert_Wesker »

Nikt nie ma jeszcze wersji pudełkowej?
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Zadzwoń do Cenegi to Ci powiedzą. Mało kto kupi nową wersję za ponad setkę żeby mieć dodatki warte ze 30 zł :okulary3:

@krzysiek11311
to podaj wersję gry.
Ostatnio zmieniony pn 15 mar, 2010 przez Finka, łącznie zmieniany 1 raz.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
krzysiek11311

Post autor: krzysiek11311 »

Ja kupiłem wersje pudełkową.
Awatar użytkownika
_Albert_Wesker

Właśnie jakbyś mógł podać jaka to wersja to byłoby super.
krzysiek11311

Nie ściągasz żadnego patach-a, jest to wersja 2.0
Awatar użytkownika
_Albert_Wesker

Czyli zwykłe Mercenaries będzie chodzić z płyty? Nie trzeba instalować aktualizacji 1.3?

Bzdursky: albo to ja jestem jakiś nienormalny, albo to Ty przesadzasz. Skoro mówi się Tobie, że wersja pudełkowa to wersja 2.0 to w takim razie po co te pytania o patch 1.3?
Ostatnio zmieniony wt 16 mar, 2010 przez _Albert_Wesker, łącznie zmieniany 1 raz.
krzysiek11311

O wersji na PS3 nie muszę nic mówić bo wszyscy wiedzą że wszystko co potrzebne jest na płycie, natomiast wersja na Xbox to identycznie ta sama płyta co i pierwszy re5 tylko że z nowym nadrukiem, tak więc trzeba będzie ściągnąć łatkę (1.3) i dodatki z Live. Nie jestem pewien co do tego na 100% bo ja mam wersję PS3 ale kolega który kupił wersję na x-a i kilka filmików z YouTube potwierdzają to.

Tak więc _Albert_Wesker jak masz wersję na Xbox-a i jeszcze nie kupiłeś dodatków to kup je raczej w Market Place bo według mnie wersja Gold jest trochę nie opłacalna do kupienia na Xbox-a.
Ostatnio zmieniony wt 16 mar, 2010 przez krzysiek11311, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
_Albert_Wesker

No więc właśnie o to jest zamieszanie

Deus Ex: Możesz zawierać w swoich postach nieco więcej treści?

[ Dodano: 17 Mar 2010 00:59 ]
Niby mogę ale to jest paranoja że zadaję jedno pytanie proste i nikt nic na ten temat nie powie. Co jeszcze mogę napisać? Chciałbym pograć w zwykłe mercenaries przez system linka i nie ściągać niczego.

[ Dodano: 18 Mar 2010 12:38 ]
Pojawiła się wesja Gold na torrencie. Więc możliwe że to nie ta sama płyta z innym nadrukiem ale może faktycznie v2.0
Ostatnio zmieniony śr 17 mar, 2010 przez _Albert_Wesker, łącznie zmieniany 1 raz.
jasiiu18

Post autor: jasiiu18 »

Podobno re5 gold edition w polsce będzie miał wszystkie dodatki na płycie z względu na brak polskiego live.
Awatar użytkownika
_Albert_Wesker

Też już o tym słyszałem
Awatar użytkownika
Chris93

Post autor: Chris93 »

_Albert_Wesker pisze:Podobno re5 gold edition w polsce będzie miał wszystkie dodatki na płycie z względu na brak polskiego live.

_Albert_Wesker pisze:Też już o tym słyszałem
A można wiedzieć skąd macie takie informacje? Bo nie chcę się rozczarować jak jest to jakaś plotka :okulary4: Prosimy o linka do takiej informacji. :rad12:
jasiiu18

Z innego forum

"Cenega w PL wydała R5 gold z wszystkimi dodatkami kosztuje 160 zł a sama gra podstawowa R5 120 zł + karteczka
Trzeba wiec czekać na wstawkę z dystrybucji Cenegi
dodam ze Cenega jest oficjalnym partnerem Capcon z tąd taki pomysł Cenegi na polska wersję R5 Gold z przyczyny braku oficjalnego XBL w PL"

i dalej

"...już jest trzymałem pudełko z grą R5 Gold i wszystkie dlc w jednym ta wersja jest tylko w
Polsce, Czechach, na Słowacji, na Węgrzech oraz w Rumunii czyli kraje Europy które nie mają oficjalnego XBL cenega prowadzi dystrybucje gier właśnie w tych krajach naraz..."

Dodatkowo na opakowaniu tej gry pisze "Uwaga! Gra nie obsługuje opcji Xbox Live na terenie RP. "

to wyczytałem na forum xboxa,czyli są 2 wersje na xboxa jedna re5 podstawka + token,a druga z wszystkimi dodatkami na płycie
Ostatnio zmieniony sob 20 mar, 2010 przez jasiiu18, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Sanar

Post autor: Sanar »

No właśnie, teraz czekamy na potwierdzenie. Wysłałem już maila do Cenegi. Może ktoś to już kupił na X360? Jakby co to piszcie od razu.
jasiiu18

Info od wydawcy:
Cenega na terenie Polski, Czech, Słowacji i Węgier, wyda wersję pudełkową na której będą wszystkie DLC (nie trzeba będzie nic ściągać) powodem jest brak xbl w w.w. krajach. Więc chyba to prawda;)
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Jakieś źródełko co do tych informacji? Przyznaję, że jest to bardzo prawdopodobne (w końcu założenie "nowego" RE5 polega właśnie na dodatkach), ale jednak oficjalne potwierdzenie byłoby mile widziane.
Obrazek
Awatar użytkownika
_Albert_Wesker

jasiiu18 pisze:Info od wydawcy:
Cenega na terenie Polski, Czech, Słowacji i Węgier, wyda wersję pudełkową na której będą wszystkie DLC (nie trzeba będzie nic ściągać) powodem jest brak xbl w w.w. krajach. Więc chyba to prawda;)
Heh to mój post na torrenty.org ale spoko ;)

Recoil: Robi się tu niezły bajzel. Jak nie macie nic konkretnego do powiedzenia, to nie piszcie w ogóle.
Ostatnio zmieniony ndz 21 mar, 2010 przez _Albert_Wesker, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Pytanie do tych którzy zakupili Gold Edition.Też posiadam swój egzemplarz ale chodzi mi o to.Mianowicie moja poprzednia wersja RE5 była amerykańska,i niestety po zainstalowaniu Gold'a save się nie zgadzał,czyli gra wyglądała jakbym ją pierwszy raz przechodził.Czy wy też coś takiego mieliście,pewnie to kwestia wersji ale ciekawi mnie jak było w innych przypadkach.Swoją drogą to i tak już znowu bardzo dużo przeszedłem ;).
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Sanar

Post autor: Sanar »

Arek, Posiadasz wersję na X360 czy PS3?
Deidara

Post autor: Deidara »

Arek pisze:Pytanie do tych którzy zakupili Gold Edition.Też posiadam swój egzemplarz ale chodzi mi o to.Mianowicie moja poprzednia wersja RE5 była amerykańska,i niestety po zainstalowaniu Gold'a save się nie zgadzał,czyli gra wyglądała jakbym ją pierwszy raz przechodził.Czy wy też coś takiego mieliście,pewnie to kwestia wersji ale ciekawi mnie jak było w innych przypadkach.Swoją drogą to i tak już znowu bardzo dużo przeszedłem ;).
moje savey z RE5 synchronizuja sie z save'ami RE5 gold edition na ps3.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 5”