Co tu dużo mówić kolejny trailer i kolejny raz sprowadził mnie do parteru, mistrzostwo po prostu, zabierzcie RE5 i Darkside Chronicles a dajcie nam tego moda w 100% ukończonego
Dark Biohazard
-
nemesisdestro
Co tu dużo mówić kolejny trailer i kolejny raz sprowadził mnie do parteru, mistrzostwo po prostu, zabierzcie RE5 i Darkside Chronicles a dajcie nam tego moda w 100% ukończonego
Masz racje dzieci zawsze są przerażające. Pamiętam, że jak oglądałem resident evil 2:apokalipsa to tam był motyw z dziećmi z kumplem kilka dni to przeżywaliśmy. Mam nadzieje, że w tym projekcie to zostanie bo to ostry pomysłnemesisdestro pisze:![]()
zombie dzieci ( tak, dzieci bywają przerażające)....o kurcze, mistrzostwo po raz kolejny. Klimat jest kosmiczny - RE do potęgi szóstej, muzyka, dźwięki o kurczę......
-
nemesisdestro
Właśnie oglądałem trailer ---> 
co racja to racjanemesisdestro pisze: zabierzcie RE5 i Darkside Chronicles a dajcie nam tego moda w 100% ukończonego![]()
---->www.pajacyk.pl<----
- Kelchesse beta
Ten trailer był... Niesamowity. Mam nadzieje że shotgun to będzie tam główna broń i amunicji będzie dużo bo zombiaki nauczyły się sprintować
. Ciekawe jak rozwiązał walkę z zombi dziećmi? Będą nas gryźć po nogach jak zombi bez dolnej połowy czy coś ekhem ciekawszego? Muzyka i dźwięki były po prostu świetne. Powrót do willi spencera? Nie mogę się doczekać tego. Czekam z niecierpiwością. Mam nadzieje że będzie nam zwykłym graczom RE zagrać w to. To już nie modyfikacja gry. To już osobna gra. Gra która powali na kolana każdego zatwardziałego gracza RE.
Ostatnio zmieniony śr 30 gru, 2009 przez Kelchesse beta, łącznie zmieniany 1 raz.
Made by Nemesis destro.
Ps.Łatwiej się mówi Kel nie trzeba pisać całego nicku,mi nie przeszkadza krótsza forma.
Made by Nemesis destro.
Ps.Łatwiej się mówi Kel nie trzeba pisać całego nicku,mi nie przeszkadza krótsza forma.
http://darkbiohazard.zoomblog.com/cat/248082. What do I need to play?
Even though Dark Bio will be a game of its own, it will require an original copy of the PC version of RE2 because certain files won't be included in the release in order to avoid being targeted as a pirate game.
Ostatnio zmieniony sob 02 sty, 2010 przez Varrok, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ash Valentine
Ktoś z Panów lub Pań wie może coś nowego o tym projekcie... Jak napisał mój przedmówca każdy poważny update pojawia się we wrześniu a mamy już prawie końcóweczke pazdziernika a o projekcie głucho... Czyżby autor wymiękł...? Szkoda by było bo to co reprezentował w trailerach to było takie małe mistrzostwo świata i od tego momentu jaram się tym jak afroamerykanin młynkiem do kawy...
Z tego co pamiętam to nie była norma, lecz moja obserwacja (trailer 3 tak naprawdę wyszedł w listopadzie)Jak napisał mój przedmówca każdy poważny update pojawia się we wrześniu a mamy już prawie końcóweczke pazdziernika a o projekcie głucho...
No w sumie masz rację jak zwykle logiczne myślenie u Mnie pojawia się dopiero po fakcie... Mam nadzieję że jeszcze w tym roku coś nowego pokażą i kurde niech ten projekt ujrzy światło dzienne bo naprawdę mucha zdycha z wrażenie zanim usiądzie... Ciekawe bardzo ciekawe aczkolwiek w Moim odczuciu gra wydaję się troszkę za trudna... Te Crimson Heady w ilości hurtowej do tego jedwabiście szybkie to jest to co powinno ulec lekkiej korekcie chociaż to tylko Moje zdanie a Ja nie lubię gier przesadnie trudnych... Reszta to istny kosmos... Klimat i te dzieci zombie aż dziw bierze że Capcom w żadnym z RE nie użył wątku dzieci - zombie... Trza poczekać i tyle... Ehh...
To jest mega,duży mod do RE2 (praktycznie osobna gra na silniku RE2), który nie wiadomo kiedy wyjdzie.
---->www.pajacyk.pl<----
To nie jest pierwszy lepszy mod.
Dominion pracuje nad tym już długo - rozgrzebywanie plików starych RE jest trudne, większość narzędzi do ich edycji zapewne zrobił sam wraz z ekipą> co do terminu ukończenia DB:
Ale może im się uda
.
Dominion pracuje nad tym już długo - rozgrzebywanie plików starych RE jest trudne, większość narzędzi do ich edycji zapewne zrobił sam wraz z ekipą> co do terminu ukończenia DB:
We are working on our freetime, some of us even have two jobs. We are living hard times. So there is no deadline. It will be released when it is done.
Ale może im się uda
Po prostu nie mają czasu użerać się z Jackiem Thompsonem (fani GTA wiedzą o co chodzi)REfan pisze:Capcom w żadnym z RE nie użył wątku dzieci - zombie
Mogłoby. Chciałbym zobaczyć porządną nieoficjalną grę na bazie RE2. No i ekipę ma porządną.Deus Ex pisze:Ale może im się uda
One man forced to seek REVENGE
- Wladius666
Mnie zwiastuny z tego moda po prostu zwaliły z nóg.Pewnie będą lokacje ze wszystkich 3 re-sów + nowe ( według zwiastunów ) więc gra będzie w ciul długa.Ale jeśli zwiastuny są tak długo dodawane to pewnie na grę się dłuuuuugo naczekamy
.Jeśli w ogóle wyjdzie.
Salvin: Zwracaj większą uwagę na ortografię. Dobrze by było stosować również znaki interpunkcyjne.
Salvin: Zwracaj większą uwagę na ortografię. Dobrze by było stosować również znaki interpunkcyjne.
Ostatnio zmieniony sob 04 gru, 2010 przez Wladius666, łącznie zmieniany 1 raz.