Dark Biohazard

Nieoficjalne edycje, mody i inne dodatki
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

:gott:

Co tu dużo mówić kolejny trailer i kolejny raz sprowadził mnie do parteru, mistrzostwo po prostu, zabierzcie RE5 i Darkside Chronicles a dajcie nam tego moda w 100% ukończonego :) Powrót do rezydencji jest ciekawą sprawą, szczerze bałem się że to pójście na łatwiznę ale zaraz potem gdy pokazały się crimson heady (chyba?), ciekawie zmodyfikowane tła i zombie dzieci ( tak, dzieci bywają przerażające :D )....o kurcze, mistrzostwo po raz kolejny. Klimat jest kosmiczny - RE do potęgi szóstej, muzyka, dźwięki o kurczę......Cieszę się że prace nadal zdają się trwać nad tym projektem :)
MrREVILPL

Post autor: MrREVILPL »

nemesisdestro pisze::gott:

zombie dzieci ( tak, dzieci bywają przerażające :D )....o kurcze, mistrzostwo po raz kolejny. Klimat jest kosmiczny - RE do potęgi szóstej, muzyka, dźwięki o kurczę......
Masz racje dzieci zawsze są przerażające. Pamiętam, że jak oglądałem resident evil 2:apokalipsa to tam był motyw z dziećmi z kumplem kilka dni to przeżywaliśmy. Mam nadzieje, że w tym projekcie to zostanie bo to ostry pomysł :smut2:
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

revil92 pisze:Masz racje dzieci zawsze są przerażające.
haha właśnie - godzi się rzec że ogromnym atutem jest udźwiękowienie - muzyka, charkoty bestii są świetne tak samo jak te dziwne śmiechy pod koniec trailera - dreszcz mi przeszedł po krzyżu, nie ma co :)
pinek

Post autor: pinek »

Właśnie oglądałem trailer ---> :megaeek:
nemesisdestro pisze: zabierzcie RE5 i Darkside Chronicles a dajcie nam tego moda w 100% ukończonego :)
co racja to racja
---->www.pajacyk.pl<----
Awatar użytkownika
Kelchesse beta

Post autor: Kelchesse beta »

Ten trailer był... Niesamowity. Mam nadzieje że shotgun to będzie tam główna broń i amunicji będzie dużo bo zombiaki nauczyły się sprintować :smiech3: . Ciekawe jak rozwiązał walkę z zombi dziećmi? Będą nas gryźć po nogach jak zombi bez dolnej połowy czy coś ekhem ciekawszego? Muzyka i dźwięki były po prostu świetne. Powrót do willi spencera? Nie mogę się doczekać tego. Czekam z niecierpiwością. Mam nadzieje że będzie nam zwykłym graczom RE zagrać w to. To już nie modyfikacja gry. To już osobna gra. Gra która powali na kolana każdego zatwardziałego gracza RE.
Ostatnio zmieniony śr 30 gru, 2009 przez Kelchesse beta, łącznie zmieniany 1 raz.
Made by Nemesis destro.
Ps.Łatwiej się mówi Kel nie trzeba pisać całego nicku,mi nie przeszkadza krótsza forma.
Awatar użytkownika
lechu93

Post autor: lechu93 »

mod wydaje się bardzo ciekawy :)
tylko czemu nie mogli dać tam Claire zamiast Leona? :(

ee a żeby w tę gRE zagrać trzeba mieć płytke z RE2?
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Najprawdopodobniej nawet nie RE2, ale RE1 - z tego, co widzę to miejscem gry jest posiadłość Spencera i lokacje z niej, a całość lata na silniku jedynki.
Obrazek
Awatar użytkownika
Varrok

Post autor: Varrok »

2. What do I need to play?

Even though Dark Bio will be a game of its own, it will require an original copy of the PC version of RE2 because certain files won't be included in the release in order to avoid being targeted as a pirate game.
http://darkbiohazard.zoomblog.com/cat/24808
Ostatnio zmieniony sob 02 sty, 2010 przez Varrok, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Chris93

Post autor: Chris93 »

Przyznam szczerze, że mod wywarł na mnie OGROMNE wrażenie. Fabuła będzie jednym z ważniejszych aspektów gry(mam wielką nadzieję). Ostatni trailer jest zrobiony bardzo profesionalnie i nie mogę się doczekać :smiech5:
Awatar użytkownika
Ash Valentine

Post autor: Ash Valentine »

Słychać coś o tym modzie? Bardzo bym chciał w niego pograć, ale widzę, że strona twórcy coś przycichła i mam nadzieję, że na trailerze się nie skończyło... :/
Awatar użytkownika
Varrok

Każdy kolejny poważny update (trailer) pojawia się co roku we wrześniu :P Teraz pewnie też się wtedy pojawi
REfan

Post autor: REfan »

Ktoś z Panów lub Pań wie może coś nowego o tym projekcie... Jak napisał mój przedmówca każdy poważny update pojawia się we wrześniu a mamy już prawie końcóweczke pazdziernika a o projekcie głucho... Czyżby autor wymiękł...? Szkoda by było bo to co reprezentował w trailerach to było takie małe mistrzostwo świata i od tego momentu jaram się tym jak afroamerykanin młynkiem do kawy...
Awatar użytkownika
Varrok

Jak napisał mój przedmówca każdy poważny update pojawia się we wrześniu a mamy już prawie końcóweczke pazdziernika a o projekcie głucho...
Z tego co pamiętam to nie była norma, lecz moja obserwacja (trailer 3 tak naprawdę wyszedł w listopadzie) :) Nic nie mówili, że będą akurat co roku robić trailer... nie ma powodów do obaw... Nie płaciliby też za hosting strony darkbiohazard.com (która działa) gdyby nic nie miało z tego wyjść :P
REfan

Post autor: REfan »

No w sumie masz rację jak zwykle logiczne myślenie u Mnie pojawia się dopiero po fakcie... Mam nadzieję że jeszcze w tym roku coś nowego pokażą i kurde niech ten projekt ujrzy światło dzienne bo naprawdę mucha zdycha z wrażenie zanim usiądzie... Ciekawe bardzo ciekawe aczkolwiek w Moim odczuciu gra wydaję się troszkę za trudna... Te Crimson Heady w ilości hurtowej do tego jedwabiście szybkie to jest to co powinno ulec lekkiej korekcie chociaż to tylko Moje zdanie a Ja nie lubię gier przesadnie trudnych... Reszta to istny kosmos... Klimat i te dzieci zombie aż dziw bierze że Capcom w żadnym z RE nie użył wątku dzieci - zombie... Trza poczekać i tyle... Ehh...
Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym projektem? To jest MOD do RE2 jakiś grywalny czy po prostu trailery są montowane i tyle... ??
One man forced to seek REVENGE
pinek

Post autor: pinek »

To jest mega,duży mod do RE2 (praktycznie osobna gra na silniku RE2), który nie wiadomo kiedy wyjdzie.
---->www.pajacyk.pl<----
Awatar użytkownika
J.Krauser

pinek pisze:To jest mega,duży mod do RE2
pinek pisze:który nie wiadomo kiedy wyjdzie.
Czyli że nigdy... Tak jest zazwyczaj...
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

To nie jest pierwszy lepszy mod.
Dominion pracuje nad tym już długo - rozgrzebywanie plików starych RE jest trudne, większość narzędzi do ich edycji zapewne zrobił sam wraz z ekipą> co do terminu ukończenia DB:
We are working on our freetime, some of us even have two jobs. We are living hard times. So there is no deadline. It will be released when it is done.

Ale może im się uda :).
Awatar użytkownika
J.Krauser

REfan pisze:Capcom w żadnym z RE nie użył wątku dzieci - zombie
Po prostu nie mają czasu użerać się z Jackiem Thompsonem (fani GTA wiedzą o co chodzi)
Deus Ex pisze:Ale może im się uda
Mogłoby. Chciałbym zobaczyć porządną nieoficjalną grę na bazie RE2. No i ekipę ma porządną.
Awatar użytkownika
Wladius666

Post autor: Wladius666 »

Mnie zwiastuny z tego moda po prostu zwaliły z nóg.Pewnie będą lokacje ze wszystkich 3 re-sów + nowe ( według zwiastunów ) więc gra będzie w ciul długa.Ale jeśli zwiastuny są tak długo dodawane to pewnie na grę się dłuuuuugo naczekamy :placz1: .Jeśli w ogóle wyjdzie.

Salvin: Zwracaj większą uwagę na ortografię. Dobrze by było stosować również znaki interpunkcyjne.
Ostatnio zmieniony sob 04 gru, 2010 przez Wladius666, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Unofficial Resident Evil”