Smaczek z krową
Ajaj! Sorry, muszę się uderzyć w pierś, przywdziać zgrzebny wór i posypać głowę popiołem
. Moim pytaniem retorycznym dwa posty wyżej ośmieliłem się zaprzeczyć temu, co napisał B!oh@z@rd, że krowa nie może zabić. Oczywiście, że nie może. Sprawdziłem i przepraszam wszystkich. Po prostu nigdy tego nie wypróbowałem i wydało mi się logiczne to, że jak mamy czerwony pasek życia to krowa może nas załatwić. A tak nie jest. Sorry za pomyłkę 
- (X)_CRAUSER_(X)
1 z krowami coś musi być nie bez powodu są raz posmakowałem kopyta ale myślałem że daje mleczko czy coś
2. kurę jak poganiać dłużej a potem zabić da złote jajko to jest prawda i po to są kury myślałem też żeby je upiec granatem zapalającym ale zdechły
3. na rybkach da się zbić dużo kasy zabić zebrać wyjść zapisać i wrócić na nowo są
2. kurę jak poganiać dłużej a potem zabić da złote jajko to jest prawda i po to są kury myślałem też żeby je upiec granatem zapalającym ale zdechły
3. na rybkach da się zbić dużo kasy zabić zebrać wyjść zapisać i wrócić na nowo są
No właśnie, zbieranie ryb nie ma większego sensu, nawet jeśli ktoś się wraca do merchanta, mało kasy za to wpada. Za dużą rybę chyba 1 000 pts. Więcej czasu się na tym straci niż dorobi fortuny. Lepiej zaliczać strzelnicę, bo łącznie wpada 125 000 pts, co już na dobry upgrade wystarczy. Inna sprawa, że to działa tylko raz, jak już odblokujemy wszystkie figurki, to potem kasa nie wpada.
A żeby nie było offtopa, to krowy chyba tylko po to są, żeby być, ot taka atrakcja. Nic się za to nie dostaje, chociaż nie wiem, czy przypadkiem nie zalicza ich do koncowego rankingu zabitych.
A żeby nie było offtopa, to krowy chyba tylko po to są, żeby być, ot taka atrakcja. Nic się za to nie dostaje, chociaż nie wiem, czy przypadkiem nie zalicza ich do koncowego rankingu zabitych.
Ostatnio zmieniony sob 27 lis, 2010 przez mentos, łącznie zmieniany 1 raz.
Lokacja gdzie jest maszynopis w małej szopce, a obok znajdujesz wisiorek. Jest też duża obora, w którym jest Ganado i duży domek gdzie również jest Ganadodeepack99 pisze:Ej a czy możesz powiedzieć gdzie te krowy w RE4 się znajdują bo nie mogę znaleźć.
One man forced to seek REVENGE