Smaczek z krową

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Wesker ma racje, flash gra(e)nade idealnie załatwia sprawe, a po zabiciu stada kruków czesto ten granat sie zwraca
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
lichacz

Post autor: lichacz »

ja do dych na placyku koło El gigiante żucałem zapalający :smiech1: chciałem przerobić jae na stadko feniksów latających do okoła ale odrazu padły :rad10:
I will kill you with my girlfrend, with MATILDA
Awatar użytkownika
Jack_

Post autor: Jack_ »

Co do krowy to stojąc od frontu i dziabiąc nożem dostaniesz z bańki ,stojąc z boku nic nie zrobi a od tylca to posmakujesz kopyta;p
Lord Saddler:P
Awatar użytkownika
B!oh@z@rd

Post autor: B!oh@z@rd »

Z tego co pamiętam to krowa może nas bardzo zranić ale nie zabić :rad2:
Awatar użytkownika
franc_uz

Post autor: franc_uz »

Mi nie jakoś nigdy nie "ukąsiła". Próbuję na rózne sposoby by mi coś zrobiła i od przodu i od tyłu(BEZ SKOAJRZEŃ! :rad13: ) ale nic. :placz2:
r3sid3nt 3vil j3st th3 b3st!! :D
Awatar użytkownika
Garrador

Post autor: Garrador »

A mi tylko głową wybiła zęba :rad2:
Ale cios był niezły, z pół życia straciłem :smiech1:
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

B!oh@z@rd pisze:Z tego co pamiętam to krowa może nas bardzo zranić ale nie zabić :rad2:
A gdyby Leon miał czerwony pasek życia? Zginąć z "rąk" krowy to byłby chyba dla Leona duży dyshonor. Krowa może zdzielić i to porządnie ;).
Awatar użytkownika
Polkos

Post autor: Polkos »

Ja strzelałem do krowy ale stałem 5m od niej :zmiesz2: muszę sprawdzić co ta krasula wyrabia :smiech1:
Ostatnio zmieniony śr 26 mar, 2008 przez Polkos, łącznie zmieniany 1 raz.
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Ajaj! Sorry, muszę się uderzyć w pierś, przywdziać zgrzebny wór i posypać głowę popiołem :rad11: . Moim pytaniem retorycznym dwa posty wyżej ośmieliłem się zaprzeczyć temu, co napisał B!oh@z@rd, że krowa nie może zabić. Oczywiście, że nie może. Sprawdziłem i przepraszam wszystkich. Po prostu nigdy tego nie wypróbowałem i wydało mi się logiczne to, że jak mamy czerwony pasek życia to krowa może nas załatwić. A tak nie jest. Sorry za pomyłkę :rad11:
Awatar użytkownika
(X)_CRAUSER_(X)

Post autor: (X)_CRAUSER_(X) »

1 z krowami coś musi być nie bez powodu są raz posmakowałem kopyta ale myślałem że daje mleczko czy coś

2. kurę jak poganiać dłużej a potem zabić da złote jajko to jest prawda i po to są kury myślałem też żeby je upiec granatem zapalającym ale zdechły

3. na rybkach da się zbić dużo kasy zabić zebrać wyjść zapisać i wrócić na nowo są
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

Tylko że rybki zajmuja sporo miejsca a handlarz nie wszędzie ma baze.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Awatar użytkownika
mentos

Post autor: mentos »

No właśnie, zbieranie ryb nie ma większego sensu, nawet jeśli ktoś się wraca do merchanta, mało kasy za to wpada. Za dużą rybę chyba 1 000 pts. Więcej czasu się na tym straci niż dorobi fortuny. Lepiej zaliczać strzelnicę, bo łącznie wpada 125 000 pts, co już na dobry upgrade wystarczy. Inna sprawa, że to działa tylko raz, jak już odblokujemy wszystkie figurki, to potem kasa nie wpada.

A żeby nie było offtopa, to krowy chyba tylko po to są, żeby być, ot taka atrakcja. Nic się za to nie dostaje, chociaż nie wiem, czy przypadkiem nie zalicza ich do koncowego rankingu zabitych.
Ostatnio zmieniony sob 27 lis, 2010 przez mentos, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
deepack99

Post autor: deepack99 »

Ej a czy możesz powiedzieć gdzie te krowy w RE4 się znajdują bo nie mogę znaleźć.
"Resident Evil :)"
Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

deepack99 pisze:Ej a czy możesz powiedzieć gdzie te krowy w RE4 się znajdują bo nie mogę znaleźć.
Lokacja gdzie jest maszynopis w małej szopce, a obok znajdujesz wisiorek. Jest też duża obora, w którym jest Ganado i duży domek gdzie również jest Ganado :) Przy domku znajdujesz skarb. Wiadomo już gdzie?
One man forced to seek REVENGE
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”