1). Albert Wesker powróci i znów będziemy musieli z nim walczyć
2). W RE6 pojawią się scenki z przeszłości i tam D.C Douglas użyczy swego głosu (jakieś tam retrospekcje).
Zdecydowanie wolałbym tę drugą opcję
Wirusy go wzmocniły i to bardzo, oraz dodały element przyspieszonego gojenia...Weskera to pomysł wskrzeszenia go bojkotuje nawet Ja podobnie jak teorie że dzięki wirusom udało mu się przeżyć...
A właśnie, że nie bardzo... Mieliśmy już w serii dziwne i dziwniejsze momenty, jak stwory wielkości stodoły goniące nasUważam iż było by to zbyt naciągane nawet jak na serie RE..
Moim zdaniem Restart seri jest wielce prawdopodobny a scenariuszy jak to wykonać jest mnóstwo: Mogą zostać bohaterowie nam znani walczący z nową organizacją, zupełnie nowi bohaterowie itdLeon. KennedY pisze:PS: Restart serii jest chyba ciągle mało realny...
Żebyśmy się kolejny raz nie przejechali tak jak to było pod koniec roku 2010 gdzie miała być zapowiedż Residenta 6 na VGA i na poprzednich targach.A co dostaliśmy?zapowiedż Mega Mana!migda pisze:Myślę,że jednak resident evil 6 jest w produkcji,czytałem na polygami ze capcom na E3 ogłosi 2 gry.Na 99% będzie to re6.
Wystarczy oficjalna informacja od Capcomu, że jest już w trakcie tworzeniaNiema co wierzyć w to że Resident Evil 6 wogóle powstaje aż do pierwszego oficjalnego trailera,galeri itd
Z tego co wiem, to jak pokazywany jest trailer, to gra jest już w iluś % ukończona...Niema co wierzyć w to że Resident Evil 6 wogóle powstaje aż do pierwszego oficjalnego trailera,galeri itd
Dokładnie, wystarczy, że napiszą, że RE6 jest tworzone. D.C Douglas raczej by nie kłamał, o tym, że RE6 jest robione (myślę, nawet, ze Capcom mu nakazał, aby o tym wspomniałLeon. KennedY pisze:Wystarczy oficjalna informacja od Capcomu, że jest już w trakcie tworzeniaPewność murowana.
No tak jeśli byłaby informacja np. na oficjalnej stronie capcomu że Re6 powstaje to jak najbardziej moglibyśmy uznać takie wiadomości za prawdziwe, ale nie możemy sugerować się aktorem podkładającym głos WeskerowiLeon. KennedY pisze:Wystarczy oficjalna informacja od Capcomu, że jest już w trakcie tworzenia.Pewność murowana.